• Witamy w największym polskim serwisie internetowym poświęconym w całości zagadnieniom samodzielnej budowy nagłośnienia.
    Dzięki DIYaudio.pl poznasz zagadnienia samodzielnej budowy nagłośnienia od podszewki oraz będziesz mógł dyskutować o DIY audio do woli.

Artykuły z dawnego portalu zostały przeniesione do sekcji forum na samym dole.

Zyczenia Noworoczne - dopisz sie :)

• Autor wątku Autor wątku adams
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Reakcji
0
Dobrze ze stronka zostala odwieszona, Happy new Year to everyone!
Ale mam kape!
A tak nawiasem mowiac jestem pierwszy :)))))))))))))))))))))))))) w Nowym Roku !

Jak to? To u mnie jest 1:25 i jesteś pierwszy? He, he też myślałem żeby zaraz po północy się zalogowć i gdzieś wpisać, ale jeszcze do 1 w nocy forum nie działało!

Ale właśnie tak jak piszesz, to jest problem że strona ma za mało quota i pare dni przed końcem miesiąca jest awaria i przykry komunikat.... ale za to w lutym będzie ok (tylko 28 dni).

Może by zrobić zrzutkę po 1 zł od forumowocza, oczywiście dobrowolną, i wykupić 1 lub 2 gigabajty transferu na miesiąc więcej, można by wtedy dać awatary i byłoby całkiem miło i bez tej irytacji że po 28. każdego miesiąca jest przekroczony limit. Co Wy na to?!

Ja tez życze wszystkim samych sukcesów w życiu i z projektami diy, oby ten nowy rok był lepszy od tego poprzedniego.

dołączam sie do grona skacowanych

Powrót