Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Podpisy pod postami.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Podpisy pod postami.

Co sądzicie o umieszczaniu w podpisach linków do aukcji internetowych.

Jest odpowiedni dział na forum jeżeli ktoś chce coś sprzedać.

temat byl poruszany przez admina i moderatorow.
    jednak jesli chcecie to warto o tym podystutowac bo przeciez to wszyscy tworza forum i moga smialo mowic co im nie pasuje...

oraz rzucac rozne ciekawe inicjatywy)

Skomentuj

Osobiście nic nie mam przeciwko podpisom i linkami do aukcji ale to co robi takero to przegięcie. Chodzi o oczojebliwy kolor i wielkość czcionki.

Skomentuj

w sumei wiesz rzadko zaglądam do zakłądki na sprzedaż a tak jestem na bieżaco zreszta jeśli podpisy nie są wulgarne i nie propagują treści zabronionych przez prawo to co za róznica co mają

Skomentuj

Zamieszczone przez dj_zibi
          ale to co robi takero to przegięcie. Chodzi o oczojebliwy kolor i wielkość czcionki.
          Reklama dźwignią handlu :)

Skomentuj

Regulamin tego nie zabrania, więc nie widzę powodu, żeby nie można było umieszczać. A to, że ktoś ( ) daje czcionkę na pół ekranu, to już jego sprawa i tego jak Wy to odbieracie... Ale to nadal nie jest powód, żeby tego zabronić.

Skomentuj

Jak to się mówi - wychodzę na przeciw Waszym potrzebom
              Pomimo że ten temat ma charakter tylko luźnej pogadanki ,
              tak naprawdę do niczego nie prowadzącej - bo ten czyiś ( ) podpis nie łamie żadnych netykietowych zasad, regulaminu ani niczego podobnego, tym bardziej że skoro w ustawieniach profilu jest możliwość ustawiania wielkości oraz koloru czcionki to niby czemu
              nie można z tego korzystać ? To mimo to doceniam Wasze uwagi i gwoli dojścia do szeroko pojętego consensusu zmniejszam oczojebność mojego podpisu :P

Skomentuj

Jest lepiej lepiej. Pamiętam dyskusje na temat avarów, nikt nie chciał dawać bo forum będzie kolorowe i się rozjeżdżało. A teraz sami sobie zaprzeczamy chyba coś nie tak? :wink:

Dodatkowo jak ktoś w danym czasie nie ma wystawionych aukcji można by zmniejszać, na ewentualny czas aukcji zwiększać:)

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                  To mimo to doceniam Wasze uwagi i gwoli dojścia do szeroko pojętego consensusu zmniejszam oczojebność mojego podpisu :P
                  Zmniejszenie oczojebności zostało potwierdzone przez niezależną firmę consultingową i uznano, że zmniejszenie przebiegło prawidłowo :P

Zamieszczone przez dj_zibi
                  Dodatkowo jak ktoś w danym czasie nie ma wystawionych aukcji można by zmniejszać, na ewentualny czas aukcji zwiększać:)
                  O, mądre :) Albo w ogóle na ten czas wywalać.

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
                    gdyby jeszcze była opcja zapamiętywania choćby ze dwóch wzorów opisów to jasne :P
                    A tak nie chce mi się do notatnika za każdym razem wrzucać itd :P

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                      Zamieszczone przez esh0
                      gdyby jeszcze była opcja zapamiętywania choćby ze dwóch wzorów opisów to jasne :P
                      A tak nie chce mi się do notatnika za każdym razem wrzucać itd :P
                      O ile podpisy mi nie przeszkadzaja, o tyle tlumaczenie jest mam nadzieje zartem;] bo cale skopiowanie to 5 sekund;]

Skomentuj

takero, możesz wyłączyć dodawanie podpisu w profilu :)

Skomentuj

Zamieszczone przez esh0
                          takero, możesz wyłączyć dodawanie podpisu w profilu :)
                          raz wyłączyłem to potem przez 3 miesiące nie chciał się włączać:)

Wzmacniacze słuchawkowe sprzedam! -> http://allegro.pl/item299...wy_espacio.html
                          popraw linka bo nie działa :P

Skomentuj

Jeśli chodzi o dowolność w podpisie o której pisze takero to proponuje konkurs kto walnie większą czcionkę i głupszy napis.
                            Granice obowiązuje wszystkich.
                            Skoro nikt oprócz takero nie używana miejsca na podpis do reklamy swoich aukcji oznacza to ze mamy do czynienia z regułą niepisaną.
                            Można to nazwać 'wyczuciem miejsca i czasu', jak kto woli...

Proponuje dostosować sie do reszty i nie przeginać.

Po coś w końcu powstał odpowiedni dział na tym forum...

Skomentuj

Taaa.. a znasz przysłowie "co wolno wojewodzie to nie tobie smr.. dzie" albo "każdy jest róny wobec prawa ale niektorzy rowniejsi" itp itd.

Skomentuj

brencik, przestań pieprzyć bo naprawdę robi się to męczące.

Skomentuj

brencik, znajdz w regulaminie zapis ktory tego zabrania... gdyby byl na pewno kazdy by sie dostosowal.
                                  wiec 'hellow?' :)

Skomentuj

gdzie jest jakikolwiek regulamin?

Skomentuj

jest - regulamin działu ogłoszeń ;p

Skomentuj

Nie chodzi o pisane prawo czy regulamin tylko pewne zasady... widać cięzko czasem niektorym pewne rzeczy zauwazyć. Nie znam np. przepisu w prawie ktory zabrania wydalania kału na karoserie samochodu sasiada a raczej tego sie nei robi bo to poprostu nie wypada...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X