Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czego ostatnio słuchacie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

czyli wedlug ciebie darcie paly przy gitarze to jest dobra muzyka :???:
    tutaj tak naprawde pokaz mozliwosci dali panowie siedziacy za komputerami w studiu...
    tak ale zato potrafia cos z niczego stworzyc :twisted:

Skomentuj

A ja coś typu:
      Top 100 Hot-Pop Billboard 11-10-07 Charts

Skomentuj

Pawel S., tak radosnie nie atakuj elektroniki bo sam ja bardzo lubisz :)(taki lekki prztyczek) chodz wiem ze starsze dnb mialo hmmm zywe instrumenty :) ale prawda elektornika elektronice nie rowna jak ci sie podoba infected sprubuj takrze freak alaiance i nightmares on wax

pajol112, ty chyba nie masz pojecia o czym piszesz darcie paly - odsylam do river side dream teather pink floydow .... dlugo bym wymienial

a panowie w studiu tworza cos z niczego - nie tak do konca wiekszosc obecnych kawalkow pop to sa kalki starych utworow badz przynajmniej maja uzyte sample z nich a jak sie walna skasuja i od nowa nie porownuj prosze tego do wirtuoza gitary tworzacego cos na zywo na koncercie do tego improwizujacego on wlasnie tworzy cos z niczego ... a panowie w studiu tworza papke dla mas o ktorej nikt za 5 lat nie bedzie pamietal

Skomentuj

Ja ostatnio wyczailem kanadyjski zespol Tegan and Sara, grają indie rock i mają pare fajnych kawalkow. Dla przykladu ten http://pl.youtube.com/watch?v=RUoWuOqvH-8 :)

Skomentuj

Maryla Rodowicz-Jest cudnie :wink:

jak chcecie to się śmiejcie ale ta muzyka uspakaja

Skomentuj

Zamieszczone przez pajol112
              czyli wedlug ciebie darcie paly przy gitarze to jest dobra muzyka
              no i tego wlasnie nieznosze... ale za to niektorzy potrafia niezle zagrac (glownie ballady a nie szum na gitarze)

Zamieszczone przez XYS
              Pawel S., tak radosnie nie atakuj elektroniki bo sam ja bardzo lubisz
              ale nie o to mi chodzilo - chodzilo mi o wokalistow. wez np taka mandaryne :P
              gdybym mial pieniadze to bym zrobil z mojego brata dziewczyny gwiazde :P (nie z mojej dziewczymny bo potrafi spiewac)

Skomentuj

ale za to niektorzy potrafia niezle zagrac
                jak się ogląda teledysk takiego santany - smooth to jest to

Skomentuj

krzyhoo9 nie ma się co śmiać, świetna muzyka np.Krajewski i teksty np. Osieckiej.
                  W związku z Marylą przypomniał mi się z życia wzięty dowcip

Po koncercie Maryli (przed bisami) podbiegł jakiś Włoch za kulisy i mówi
                  bardzo prosze zaśpiewać tą piosenkę "kokoni" (tu chwila osłupienia całęgo zespołu)
                  a Włoch,no tą "kokoni kokoni żal"

Gdyby ktoś niewiedział chodziło o piosenke pt. Dziś prawdziwych cyganów już nie ma

Skomentuj

Po koncercie Maryli (przed bisami) podbiegł jakiś Włoch za kulisy i mówi
                    bardzo prosze zaśpiewać tą piosenkę "kokoni" (tu chwila osłupienia całęgo zespołu)
                    a Włoch,no tą "kokoni kokoni żal"

Gdyby ktoś niewiedział chodziło o piosenke pt. Dziś prawdziwych cyganów już nie ma
                    :neutral: :shock: :lol: :wink:

Skomentuj

a ja mam pytanko, skąd ściągacie albumy w wav'ie ? ;>

Skomentuj

c4meleon, wavy sa nie doznalezienia prawie a swoja droga oryginaly nie sa juz takie drogie za 30 zl spokojnie mozna kupic roznica w dzwieku ogromna a my (podkreslam my) na dal kradniemy (do tym ejst ciaganie muzy) smutne

Skomentuj

U mnie 90% to:
                          Deep Purple
                          szeroko pojęty Smooth Jazz i Acid Jazz
                          polski ROCK (BS, Perfekt ..)
                          Led_Zeppelin
                          Klasyka
                          Duffy
                          Mike Oldfield

A czegoś bardziej agresywnego:
                          Gary D
                          Showtek
                          The Prophet
                          Luna
                          Pavo
                          i cała ekipa Hardstyle:]

Skomentuj

dj_zibi, Duffy jak na swoj wiek i dzisiejsze czasy wydala genialny album

Skomentuj

Oj dużo tego, ogołem wszystko co w ucho wpadnie no poza zboczeniami :P a tak ogolem to ostatnio lubie bardzo "nowoczesna elektronikę" nie wszystkie nuty ale polecam sety z tej strony www.soundrevolt.com , polecam tą stronkę :) a już w sierpniu wielu wykonawców zagra u nas na Płockiej plaży :) audioriver 2008 :) niesamowite polecam i zapraszam.

Skomentuj

A ja tak w sumie wyskocze zza krzaków, ostatnio wpadł mi w ręce koncert DVD "Nightwish -tyt. End of an Era" nie przepadam za bardzo za rockowymi kawałkami, z nudów wrzuciłem w odtwarzacz, wywaliłem na utówór bodajże "sleeping sun" i szczena opadła o rany jaki piękny głos ma ta kobieta, szok !!! wróciłem do początku i calusieńki koncert przesłuchałem, dla fana rocka pozycja obowiązkowa dla reszty - naprawdę warta uwagi

Skomentuj

Godsmack-The_Other_Side akustyczne kawalki mnie zaciekawily

Skomentuj

XYS dokładnie bardzo dobra muzyka.

Skomentuj

a znacie Patha Mathety?

http://pl.youtube.com/watch?v=E55ppC...eature=related

jesli ktos by chcial to mam wlasnie ten koncert na DVD z dzwiekiem z DTS-ie

Skomentuj

marian nawet fajne :wink:

Skomentuj

adambb, tylko niestey nightiwisch zmienil woklalistke ale i tak pozycja obowiazkowa nie tylko dla fanow rocka bo to raczej gotik tylko dla kazdego kto lubi damskie wokale i ciekawe brzmienia np rowniez pod tym katem warto posluchac clostercelera czy delight albo niektorych kawalkow guano apes chocby ane clair

Skomentuj

Czaruję...