Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

[Zamówienie] SPH 165 KEP ! Szybka decyzja - 14dni !

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Spoko, załatwiłem już żeby 2 parki KEPów (dla Ciebie i nonameplum-a ) trafiły prosto do wawki :)

Skomentuj

przed chwila rozmawialem z Irkiem przez telefon i powiedzialem ze wszystkie 8kepow ma wyslac do mnie. z nonameplum mam kontakt i nic nie wspominal ze razem z wysokimi ma wyslac kepy, a do tego za wysylke mi wplacil tez kaske

i nie dwie parki takero tylko 2sztuki jak juz..

Skomentuj

dolphin123, tak się składa że z Irkiem na bieżąco jestem, tak samo z nonameplumem który jak powiedziałem dostaje głośniki przeze mnie, wysyłam Mu razem z xt19. Do tego dochodzi Umberto z 2 kepami które też osobiście odbiera , suma sumarum mamy 2 parki :)

Skomentuj

takero, to może ustalcie z Irkiem jak to ma wyglądać, bo jak teraz dolphin123 mu powiedział żeby mu wszystkie głośniki przesłał to on już w końcu zgłupieje :). Teraz to już sam nie wiem co Irek zrobi.

Skomentuj

własnie rozmawiam z Irkiem i 4szt do wawy jadą :)
            więc spokojnie :)

Skomentuj

6sztuk idzie do mnie:
              2moje
              2 XYSA
              2 umberto

2szt. da Irek Tobie i je wyslesz nonameplum`owi... i tak to ostatecznie stoi.

nie dziwie sie ze nie wszyscy chca sie bawic w grupowe zamowienia jak za plecami ludzie ustalaja co innego.. jak nie chciales sie tym takero zajac to teraz mogles nie mieszac i powiedziec mi chociaz ze moglbys wyslac tak i tak.. a nie ze wszystko ustalone a za chwile Irek do mnie dzwoni jak to jest wlasciwie i komu wyslac glosniki... paranoja ..

Skomentuj

jeśli Umberto chce wysyłkę to ok, nie ma sprawy.
                Możliwe że błędnie Jego ostatniego posta zinterpretowałem w pośpiechu, wcześniej pisał o osobistym odbiorze, ale Jego sprawa , tak więc 2szt zostają w wawie, 6 leci do dolphin-a i wszyscy są zadowoleni :)
                Zamieszczone przez dolphin123
                nie dziwie sie ze nie wszyscy chca sie bawic w grupowe zamowienia jak za plecami ludzie ustalaja co innego..
                nie za plecami ,bo w ukryciu się to nie dzieje, nonameplum kupił ode mnie XT19 więc szybciej i pewniej oraz taniej będzie gdy odbiorę je osobiscie od Irka, wrzucę do paczki z vifkami i poślę kurierem, nie wiem czemu widzisz w tym jakąś spiskową teorię dziejów ;]

Skomentuj

wiec jak nie chciales sie bawic w to zamowienie to mogles mnie chociaz poinformowac ze moglbys komus je wyslac... tym bardziej ze nonameplum wplacil mi kase za wysylke a sam nie powiedzial mi ze przez CIebie maja isc kepy. chodzilo tylko o glupi odzew...

6 szt trafia do mnie: moje XYSA i Umberto.

Tak ustalilem z Wami powyzej i z Irkiem przed chwila przez telefon. koniec rozmowy

Skomentuj

wiec jak nie chciales sie bawic w to zamowienie to mogles mnie chociaz poinformowac ze moglbys komus je wyslac...
                    to nie ja nie chciałem , tylko Ty chciałeś. To sprawa nonameplum-a żeby poinformować Cię że Jego głośniki idą do mnie, a nie moja, ja tylko wyświadczam grzeczność i przysługę że odbiorę je osobiście u Irka i razem z XT19 nadam je jedną paczką kurierską , co zaoszczędzi czasu, zaoszczędzi kasę bo jedna wysyłka i do tego będzie pewniejsza bo kurier , a nie strajkująca PP, więc to że JA powinienem kogokolwiek o tym powiadamiać uważam za szczerze mówiąc śmieszne i mało poważne, tak samo jakieś zarzuty do mojej osoby.

Umberto - fajnie że najpierw parę razy mnie pytasz o to czy da radę te głośniki osobiście odebrać , a potem nagle zmieniasz zdanie nie powiadamiając mnie o tym, bo tak naprawdę to przez to całe zamieszanie.

dolphin123, swoje humory proponuję rozładowywać w inne sposoby niż pisanie na moje gg takim ,dość mało adekwatnym do sytuacji tonem.
                    Pozdrawiam

Skomentuj

nie bede z Toba takero dyskutowal naprawde nie widze sensu.

6 szt trafia do mnie: moje XYSA i Umberto.

Tak ustalilem z Wami powyzej i z Irkiem przed chwila przez telefon. koniec rozmowy

reszta mnie nie interesuje

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                        Umberto - fajnie że najpierw parę razy mnie pytasz o to czy da radę te głośniki osobiście odebrać , a potem nagle zmieniasz zdanie nie powiadamiając mnie o tym, bo tak naprawdę to przez to całe zamieszanie.
                        Przepraszam serdecznie ale nie chodziło mi o zamęt,jak wcześniej pisałem nie było mnie parę dni i profilaktycznie wpłaciłem większą kaskę,a od kogo odbiorę nie ma to już dla mnie znaczenia.Chciałem być po prostu w porządku nawet kosztem kilku złotych.I naprawdę,jak się zorganizujecie tak się dostosuję,mogę nawet do Irka zajechać bo mam po drodze.
                        Ale skoro kolega dolphin123 będzie dysponował moimi sztukami to myślę niech tak zostanie.Jeszcze raz serdecznie przepraszam.

Skomentuj

glosniczki sa juz u mnie. wielkie dzieki Irku.
                          wszystkie kepy jakby sie przyjrzec maja przy cewce slady kleju i minimalne niedociagniecia wizualne, ale z metra tego nie widac
                          Załączone pliki

Skomentuj

Odklejam.

Skomentuj

mozesz usunac juz temacik generalnie

Skomentuj

Generalnie paczka jeszcze do mnie nie dotarła,poczta w kije wali?

Skomentuj

nie odzywales sie wiec bylem dzisiaj na poczcie... i oczywiscie leazala na magazynie... wyslalem ponownie...

Skomentuj

nie odzywales sie wiec bylem dzisiaj na poczcie...
                                    Trochę mętne tłumaczenie,co ma poczta do mego odzywania,dałem adres i miało lecieć.Nie ważne kiedy się odezwię...

Skomentuj

co ma poczta do mego odzywania
                                      nie odezwales sie ze juz masz glosniki co mnie tez zastanawialo... a ze jest z Toba kontakt jaki jest, ze nie moglem sie dowiedziec czy juz masz je czy nie, no to poszedlem na poczte i pytalem co z paczka, pretensji nie miej teraz.. zaraz Ci wysle potwierdzenie wyslania i w duszy mnie dalej bedzie to interesowalo gdzie Twoja paczka jak sie nie widzi.

Skomentuj

nie odezwales sie ze juz masz glosniki co mnie tez zastanawialo... a ze jest z Toba kontakt jaki jest
                                        Sorry przyjacielu ale ja pracuję,mam rodzinę i raczej nie mam obowiązku meldować się na każde zawołanie na forum czy gg.
                                        pretensji nie miej teraz..
                                        Pretensji nie miałem,nie mam i mieć nie będę,nie należę do ludzi kłótliwych,zdaję sobie sprawę że zdarzają się różne nieprzewidziane sytuacje (
                                        i oczywiscie leazala na magazynie
                                        ) i staram się być wyrozumiały.
                                        zaraz Ci wysle potwierdzenie wyslania i w duszy mnie dalej bedzie to interesowalo gdzie Twoja paczka jak sie nie widzi.
                                        Potwierdzenia niet a reszta wypowiedzi zbyt miło nie wypadła.Troszkę to przykre.
                                        Tym bardziej że rwałeś się do zadania dystrybucji.Mam nadzieję że to tylko zwykły poślizg instytucji jakich wiele i lada dzień dostanę swoje głośniczki.Jak dotą żalu i pretensji nie roszczę,jestem wyrozumiały,i cierpliwy.

Skomentuj

Zamieszczone przez umberto
                                          Trochę mętne tłumaczenie,co ma poczta do mego odzywania,dałem adres i miało lecieć.Nie ważne kiedy się odezwię...
                                          jakbym Ci tak napisal jakbys to odebral ?

[ Dodano: 2008-06-30, 01:11 ]
                                          Zamieszczone przez umberto
                                          jakbym Ci tak napisal jakbys to odebral ?

ja do nikogo pretensji nie mam, ale jak mi ktos tak pisze ze: daje adres i ma leciec - wymagasz, no to sorry...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X