Spoko, załatwiłem już żeby 2 parki KEPów (dla Ciebie i nonameplum-a ) trafiły prosto do wawki :)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
[Zamówienie] SPH 165 KEP ! Szybka decyzja - 14dni !
Collapse
X
-
6sztuk idzie do mnie:
2moje
2 XYSA
2 umberto
2szt. da Irek Tobie i je wyslesz nonameplum`owi... i tak to ostatecznie stoi.
nie dziwie sie ze nie wszyscy chca sie bawic w grupowe zamowienia jak za plecami ludzie ustalaja co innego.. jak nie chciales sie tym takero zajac to teraz mogles nie mieszac i powiedziec mi chociaz ze moglbys wyslac tak i tak.. a nie ze wszystko ustalone a za chwile Irek do mnie dzwoni jak to jest wlasciwie i komu wyslac glosniki... paranoja ..
Skomentuj
-
jeśli Umberto chce wysyłkę to ok, nie ma sprawy.
Możliwe że błędnie Jego ostatniego posta zinterpretowałem w pośpiechu, wcześniej pisał o osobistym odbiorze, ale Jego sprawa , tak więc 2szt zostają w wawie, 6 leci do dolphin-a i wszyscy są zadowoleni :)
Zamieszczone przez dolphin123nie dziwie sie ze nie wszyscy chca sie bawic w grupowe zamowienia jak za plecami ludzie ustalaja co innego..
Skomentuj
-
wiec jak nie chciales sie bawic w to zamowienie to mogles mnie chociaz poinformowac ze moglbys komus je wyslac... tym bardziej ze nonameplum wplacil mi kase za wysylke a sam nie powiedzial mi ze przez CIebie maja isc kepy. chodzilo tylko o glupi odzew...
6 szt trafia do mnie: moje XYSA i Umberto.
Tak ustalilem z Wami powyzej i z Irkiem przed chwila przez telefon. koniec rozmowy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123wiec jak nie chciales sie bawic w to zamowienie to mogles mnie chociaz poinformowac ze moglbys komus je wyslac...
Umberto - fajnie że najpierw parę razy mnie pytasz o to czy da radę te głośniki osobiście odebrać , a potem nagle zmieniasz zdanie nie powiadamiając mnie o tym, bo tak naprawdę to przez to całe zamieszanie.
dolphin123, swoje humory proponuję rozładowywać w inne sposoby niż pisanie na moje gg takim ,dość mało adekwatnym do sytuacji tonem.
Pozdrawiam
Skomentuj
-
Zamieszczone przez takeroUmberto - fajnie że najpierw parę razy mnie pytasz o to czy da radę te głośniki osobiście odebrać , a potem nagle zmieniasz zdanie nie powiadamiając mnie o tym, bo tak naprawdę to przez to całe zamieszanie.
Ale skoro kolega dolphin123 będzie dysponował moimi sztukami to myślę niech tak zostanie.Jeszcze raz serdecznie przepraszam.
Skomentuj
-
co ma poczta do mego odzywania
Skomentuj
-
Zamieszczone przez dolphin123nie odezwales sie ze juz masz glosniki co mnie tez zastanawialo... a ze jest z Toba kontakt jaki jest
Zamieszczone przez dolphin123pretensji nie miej teraz..Zamieszczone przez dolphin123i oczywiscie leazala na magazynie
Zamieszczone przez dolphin123zaraz Ci wysle potwierdzenie wyslania i w duszy mnie dalej bedzie to interesowalo gdzie Twoja paczka jak sie nie widzi.
Tym bardziej że rwałeś się do zadania dystrybucji.Mam nadzieję że to tylko zwykły poślizg instytucji jakich wiele i lada dzień dostanę swoje głośniczki.Jak dotą żalu i pretensji nie roszczę,jestem wyrozumiały,i cierpliwy.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez umbertoTrochę mętne tłumaczenie,co ma poczta do mego odzywania,dałem adres i miało lecieć.Nie ważne kiedy się odezwię...
[ Dodano: 2008-06-30, 01:11 ]
Zamieszczone przez umbertoTrochę mętne tłumaczenie,co ma poczta do mego odzywania,dałem adres i miało lecieć.Nie ważne kiedy się odezwię...
ja do nikogo pretensji nie mam, ale jak mi ktos tak pisze ze: daje adres i ma leciec - wymagasz, no to sorry...
Skomentuj
Skomentuj