Jako że wszelkie "branże" DIY są mocno uzależnione od tego rodzaju firm.......
poza tym często trzeba się wymienić sprzętem na odsłuchy, czy dla zabawy
a ponadto przy okazji naszych list zbiorowych na różnego rodzaju części itd...
to postanowiłem to napisać:
Dzisiaj zostało przedstawione oficjalne stanowisko rządu odnośnie daty uwolnienia rynku pocztowego w Polsce...
wymóg ten jak wiemy jest Unijny i tak w krajach Unii rynki pocztowe mają być uwolnione do 2011 roku (nie wiem czy każdy sobie zdaje sprawę że w Unii też nie są one "wolne" a przynajmniej gro krajów nie uwolniło .......tylko że często dużo dużo bliżej im do w pełni wolnego rynku niż w Polsce :twisted: )
każdy kraj ma prawo do wydłużenia okresu ochronnego o 2 lata i tak polski rząd skorzystał z tego prawa
tak więc wiemy oficjalnie że polski rynek pocztowy będzie uwolniony w 2013 roku
poza tym często trzeba się wymienić sprzętem na odsłuchy, czy dla zabawy

a ponadto przy okazji naszych list zbiorowych na różnego rodzaju części itd...
to postanowiłem to napisać:
Dzisiaj zostało przedstawione oficjalne stanowisko rządu odnośnie daty uwolnienia rynku pocztowego w Polsce...
wymóg ten jak wiemy jest Unijny i tak w krajach Unii rynki pocztowe mają być uwolnione do 2011 roku (nie wiem czy każdy sobie zdaje sprawę że w Unii też nie są one "wolne" a przynajmniej gro krajów nie uwolniło .......tylko że często dużo dużo bliżej im do w pełni wolnego rynku niż w Polsce :twisted: )
każdy kraj ma prawo do wydłużenia okresu ochronnego o 2 lata i tak polski rząd skorzystał z tego prawa
tak więc wiemy oficjalnie że polski rynek pocztowy będzie uwolniony w 2013 roku
Skomentuj