slavOK, piraty czesto sa tloczone z mp3 :) aroznica miedzy nawet ta sama plyta dedykowana na polske a tym samym albumem kupionym np w angli bywa znaczna zmutne ale prawdziwe przetestowane na linkin park wydanie polsie i usa oraz na dufy wydanie polskie i angielskie
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
mp3 na audio
Collapse
X
-
Linkina akurat mam dużo orginalnych płyt kupionych oczywiście w polsce, jest znaczna różnica między polskim wydaniem a angielskim ? Bo przyznam że mnie troche tym zaskoczyłeś... Płyta orginalna, tłoczona, to dla mnie jednak płyta tłoczna, nie żaden pirat, nie ważne gdzie została nagrana... przynajmniej tak myślałem
Skomentuj
-
Zamieszczone przez tomeusLinkina akurat mam dużo orginalnych płyt kupionych oczywiście w polsce, jest znaczna różnica między polskim wydaniem a angielskim ? Bo przyznam że mnie troche tym zaskoczyłeś... Płyta orginalna, tłoczona, to dla mnie jednak płyta tłoczna, nie żaden pirat, nie ważne gdzie została nagrana... przynajmniej tak myślałem
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Michał K.Zamieszczone przez ChiliheadKtóre mp3 są lepsze 112, 128, 192 kbps ..... / 44Hz?
I ja mam pytanie, jak nagrać FLAC na CDA :P
Co do samego wypalania to mozna to bez problemu zrobic Nerem - wprost z FLACa tez sie da i wlasciwie nie widze zadnych przeciwwskazan. Ja spokojnie wypalam w locie APE'y, a te sie dekompresuja 4x wolniej od FLACa... Wszystko na leciwym Athlonie 2400+. Do Nera trzeba tylko dograc pluginy do obslugi ape, flac, mpc, itd...
co do samego wypalania to znaczenie ma zastosowana nagrywarka jak i nosniki - ale tyczy sie to ilosci bledow C1 i C2. Roznica taka ze piosenki moga przeskakiwac lub obcinac gore czy "klikac" - jesli nosnik jest spartolony. Jesli jest prawidlowo nagrany to ok. Roznice brzmieniowe miedzy roznymi programami traktowalbym raczej jako zart - w koncu nie od dawna wiadomo jakie bzdury ludzie wypisuja na bardzo "szanowanym" forum na a... :lol: Sprawa jest smieszna, tym bardziej ze EAC do niedawna korzystal tylko i wylacznie z bibliotek Nero...
Skomentuj
-
aha, to nagrywaj z CD-Tekst, jesli w ogole Twoja nagrywarka to obsluguje. nagrywasz przez cue czy sam robisz kompilacje? jesli to pierwsze to spojrz czy tytuly sa w cue, jesli to drugie to sam musisz ponazywac utwory - klikasz na kazdy prawym i daj zmien nazwe czy wlasciwosci czy cos w ten desen
Skomentuj
-
więc skaczący bitrate jest poprostu cechą niektórych MP3 tak ? właśnie czytałem instrukcje gdzie jest napisane " odtwarzacz nie odtwarza formatów bezstratnych " więc bezpośrednio z pendriva pewnie odpada , zobacze jeszcze za 10 min jak się ściągnie . Więc nagrać na cd mówicie ? ok przetestuje :wink:
Skomentuj
Skomentuj