Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

o jakim samochodzie marzycie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

samochody ford gt 40 nowy,
    ford mustang rocznik 64 i 2005
    ford mondeo 2.2tdci kombi
    kia sorento
    fiat 125p z silnikiem 3.0 v6 turbo
    chevrolet corvette c6 i c2 z kompresorem
    mercedes e 320cdi
    mercedes sprinter 316 cdi
    kia carnival 2.9 tdi
    kia k 2500
    mercedes w 124
    motory
    suzuki gsx r 750 , 1000
    hayabusa 1500, hayabusa 1300+turbo
    suzuki sv 1000

Skomentuj

greg00, fajne autko (przynajmniej z wierzchu, nie siedziałem ani nie jechałem nim). Po moim miescie śmiga kilka takich samych (kolor, liczba drzwi).
      Zastanawia mnie ile w tym aucie jest z Rovera a ile z Hondy. Ty jako urzytkownik powinieneś wiedzieć. Według mnie jest to przepakowana Honda. Z chęcią poznam Twoje zdanie.
      Pozdrawiam

Skomentuj

EEE ja tam nie mam co marzyć bo i tak Porsche nie kupie(bo niby za co), a póki co planuje niedługo załorzyć Turbinke do mojego Lanka 1.6. Efekt moze być ciekawy, bo z seryjnych 106 kucy zrobi sie 170-190km. hehe
        Pewnie do setki uda sie zejsc do około 7 sec albo i jeszcze mniej.

Skomentuj

I co z tego jak hałas nie pozwoli ci na utrzymanie takiej predkości długo :-)

Skomentuj

Zamieszczone przez ditomek
            greg00, fajne autko (przynajmniej z wierzchu, nie siedziałem ani nie jechałem nim). Po moim miescie śmiga kilka takich samych (kolor, liczba drzwi).
            Zastanawia mnie ile w tym aucie jest z Rovera a ile z Hondy. Ty jako urzytkownik powinieneś wiedzieć. Według mnie jest to przepakowana Honda. Z chęcią poznam Twoje zdanie.
            Pozdrawiam
            dzieki :).
            no wiec z tego co ja wiem, to to nie ma za wiele wspolnego z Honda, poprzednie modele, ponizej 96r, maja troche wiecej, ale ten to juz jest co innego. zreszta w Hondach nie bylo silnika 1.8, ze zmiennymi fazami rozzadu. jak chcesz sie dokladniej z tym zapoznac to wejdz na strone : www.roverki.pl tam jest wszystko opisane.
            Pozdrawwiam
            Grzesiek

Skomentuj

Nie pisałem o predkości tylko o mocy silnika.Predkość wzroścnie pewnie do około 220-230km/h. Co prawda jestem zwolennikiem cichych układów wydechowych ale fakt faktem ze jest dość głośno przy 190-200km/h. Własciwie to nawet mi hałas nie przeszkada, ale natomiast przeszkadza mi to jadąc z taką predkościa nie mam zapasowego Pampersa.

Skomentuj

Zdarza mie sie codziennie jeżdzic taki autem jak twoje i przy 120 juz jest dość głośno.

[ Dodano: 2004-10-25, 15:58 ]
                greg00, wg mnie silnik ze zmiennymi fazami to najwieksza "japońska" wizytówka tego auta. Zobacz kto robił te silniki jako pierwszy na skale masową.
                Pozdrawiam

Skomentuj

rodzinne A8 nawet z silniczkiem 2,5 diesla, a tak na krótszą metę czarnego konia z włoskiej satajni.

Skomentuj

Mercedes W123 2.8E (piękny youngtimer) koniecznie czarna perła, lekka gleba i polerowane felgi. Do tego (oczywiście) dobre audio i przytulne wnętrze z ful wypasem hehe. pozdro dla wszystkich maniaków motoryzacji i audio

Skomentuj

Honda Crx II tylko z nie zajechanym silnikiem (trudno dostać taką wersje).
                      Załączone pliki

Skomentuj

911 carrera 4 ,lub golf 4RS z turbiną- 500KM (auto wyglada jak zwykły golf),albo silnik z tego golfa w kadecie

Skomentuj

jakas fajna rzucona nieco na glebe beta z 250-300konnym silnikiem. Do tego 2*power15 w bagażnik w srodeczku skromniutko jakies hertzunie 130mm i mozemy latac.

Skomentuj

moim marzeniem jest Aston Martin DB9,Mercedes SLR a z takich bardziej przyziemnych to Honda Civic powyzej 93r albo golf IV

Skomentuj

Aston DB9(perełka) i BMW M3 rocznik 96-7 HEH....
                              ostatecznie GT2 porsche:)

Skomentuj

Ford Mustang Shelby - prawdziwa klasyka (i ten charakterystyczny ryk silnika :) to jest to)
                                Załączone pliki

Skomentuj

a ja chcę wam pokazać autka z jakimi miałem zaszczyt obcować podczas mijej ostatniej wyprawy do usa. jako że pracowałem w komisie samochodowym miałem okazje wypróbowania wielu z nich:)

z nowych autek kupiłbym: NISSAN 350Z (najpiękniejsze sportowa fura i wmiare normalna cena)
                                  z lekko używanych:
                                  -Chevy Corvette (tłumaczyć nie trzeba)
                                  -Ford Mustang (nie automat:), 5litrów, skóra, klima i takie tam, radość z jazdy tylko troszku mniejsza jak przy Corvette)

z klasyków:
                                  -Chevrolet Camaro 67 (3,3 litra, wolny wydech,brak wspomagania kierownicy, brak klimy i audio bo przy muzyce płynącej z wydechu więcej do szcęścia nie trzeba)-moje marzenie!
                                  -Chevy Corvette 68 i 72 rocznik. najczystrzej krwii muscle cary. ponad 4litry pod maską i żadnej elektroniki pod maską pozwalają na wiele...

nigdy ale to nigdy bym nie kupił:
                                  -Scion xB (nowa marka Toyoty) gówno jakich mało. brzydkie, wolne i drogie ale amerykanie i tak to coś kupują! no comment.

pozdro.
                                  Załączone pliki

Skomentuj

podobnie jak kolega chudystg też shelby tylko że model z 1967 Shelby GT 500 Eleanor
                                    Załączone pliki

Skomentuj

ehh, a jednak amerykańskie! popieram...

Skomentuj

Nissan SKYLINE Gtr R33/34 mila by byla wersja Tomiego Kairy DRAGON 1016 Km

[ Dodano: 2004-10-25, 20:38 ]
                                        yeti, to kalsyka piekne cacka a nie tjuninkowane hondy i inne lotkowozy ze srbrnymi swiatlami z 80 Km pod maska ale ryczy jak subaru:)

Skomentuj

he to i ja się wypowiem, ostatnio miałem przyjemność w pracy testowania kilku modeli bmw oraz chryslera, między innymi 300C , 740, X5 3.0 diesel, 645 itd. wszystko nówka. Najlepsze wrażenie zrobiła na mnie X5 (cena wersii 430 000 zł brutto) oraz 645 (480 000 zł). Po jeździe tymi samochodami nie marzę o żadnym innym. Nigdy go nie kupię bo ceny są kosmiczne, ale X5 pozostanie autem marzeń, auto co waży 2tony, a przyspiesza do setki w 7,8s i ciągnie w ten sam sposób do 180km/h. Potwór. Ale shelby jest też boskie

Skomentuj

Czaruję...
                                          X