2 litry silnik 200 km
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
o jakim samochodzie marzycie?
Collapse
X
-
Jak marzyć to marzyć
tutaj link http://www.saab.com/main/GLOBAL/en/m...elcode=93_CONVZałączone pliki
Skomentuj
-
Ja mam trochę inne marzenia niż większość z was. Bo po co mi samochód za 500 000zł, którego utrzymaie bedzie mnie kosztowac krocie, którego będe bał sie zostawić na ulicy żeby mi go nie ukradli, a nie daj boże żeby się coś zepsóło.
Mam troche bardziej przyziemne marzenia. Najważniejsze, żeby samochód nie psuł sie za często, mało palił i żeby opłaty nie były za duże. Nie musi być najnowszy.
Jeśli zrobie kilka rzeczy w mojej fieście to będe bardzo szczęśliwy bo 5,5l on na 100 to jest niezły wynik. A żeby było tego mało mam rope po 2,3. Więc niech każdy sobie pomyśli czy wolałby za 15zł robić 100 takim, czy za 50 zł 3litrówką turbo.
[ Dodano: 2004-11-02, 12:47 ]
Jak ktoś napisał na tym forum: KAŻDY ORZE JAK MOŻE.
Skomentuj
-
Ukasz,ja mam dwie kobiety a nawet trzy.Pierwsza żona,uupsss...nie,pierwsza BMW,druga córka(1 m-c) no i żona.I góra kredytu,rany jak ja sie pozbieram,echhh...No ale zawsze moge Cie na wychowanie wziąć,oczywiście audio
PZDR
[ Dodano: 2004-11-03, 23:09 ]
Sorki Grzesiu ale dopiero teraz mi sie wczytało.Co do tematu,ja jestem realistom,wole coś bardziej seryjnego co i tak zagina konkurencje.A dodam że przed 320 miałem krótko 325 coupe,potwór normalnie,ale olej wcinała i opchnąłem.Ale jest tak-BMW=radość z jazdy.I to powaga!
PZDR
Skomentuj
-
Leonik jest dobry w ryj dobry alusik spzecik i jest bardzo dobrze do tego czarne szybki klamki wywalić zrobic na pilota. Jakaś lotka / spoiler można sie pokusić o przeróbke progów i przodu i bedzie bardzo zeje fajnie. Jak bede mial ok 50-60 lat to pewnie kupie sobie zabytkowy samochód typu Elegant z 1975 roku czyli maluszek:)
Skomentuj
Skomentuj