Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

o jakim samochodzie marzycie?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

2 litry silnik 200 km

Skomentuj

BMW zawsze i wszedzie mistrzem bedzie ...tylko oddzielcie dresow i zlodziei od nich a pokochacie ta marke
      Załączone pliki

Skomentuj

porshe 944
        peugeot 907; 407

pozdro

Skomentuj

Jak marzyć to marzyć

tutaj link http://www.saab.com/main/GLOBAL/en/m...elcode=93_CONV
          Załączone pliki

Skomentuj

A ja marze oprócz porshe o samochodzie o napedzie odrzutowym lub dragsterze.

Skomentuj

A ja powiem tak: marzy mi sie taki samochud, który sie nie bedzie psuł.
              Nie dalej jak 2 tygodnie temu kupiłem swój pierwszy saochud i co: dzis pierwszy raz nie chcialł zapalic---ford fiestwa 1.6 diesel

Skomentuj

Adam takie samochody nie istnieją.

Skomentuj

Adam też ściągnołem sobie 2 tyg. temu fiestę ale 1.1 ,jeszcze jeżdzi. Obecnie kompletuję jakieś audio z subem na czele :-))

Skomentuj

Aston Martin DB9 ..... marzenie....

Skomentuj

Ja mam trochę inne marzenia niż większość z was. Bo po co mi samochód za 500 000zł, którego utrzymaie bedzie mnie kosztowac krocie, którego będe bał sie zostawić na ulicy żeby mi go nie ukradli, a nie daj boże żeby się coś zepsóło.
                      Mam troche bardziej przyziemne marzenia. Najważniejsze, żeby samochód nie psuł sie za często, mało palił i żeby opłaty nie były za duże. Nie musi być najnowszy.
                      Jeśli zrobie kilka rzeczy w mojej fieście to będe bardzo szczęśliwy bo 5,5l on na 100 to jest niezły wynik. A żeby było tego mało mam rope po 2,3. Więc niech każdy sobie pomyśli czy wolałby za 15zł robić 100 takim, czy za 50 zł 3litrówką turbo.

[ Dodano: 2004-11-02, 12:47 ]
                      Jak ktoś napisał na tym forum: KAŻDY ORZE JAK MOŻE.

Skomentuj

Mi sie marzy taki co by byl skladany, wazyl 0,5 kg, miescil sie w kieszeni, spalal 1 krople benzyny na 100km i mial osiagi porownywalne ze wspolczesnymi samolotami. Jak juz marzyc to marzyc
                        Pozdro
                        Dexter

Skomentuj

Dexter, to ty krasnoludek jestes moze jeszcze bedziesz sobie pierdzil w oponki

Skomentuj

jak ze sportowych to 550 maranello i chevrolet corvett
                            jak z większych to dzisiaj akurat zauwazyłem Mercedesa G55 to taki terenowy wozik kwadratowy dosłownie przyspiesza w 5,6 do setki poand 400 koni :) miodzio dosłownie

a z przyziemnych marzen to taka beja 3, 2.0 by mi stykła

Skomentuj

Dobra,ja tez sie zdradze.Jeśli to sie ma nazywac samochód to tylko BMW E36,reszta to turladełka he,he!A zresztą nie musze marzyć-320i pręży sie na podwórku.I to jest samochód!Kto nie wierzy niech taką pojeździ...(ja też nie wierzyłem).
                              PZDR

Skomentuj

a moze takiego lancerka http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=556249

Skomentuj

Umberto masz kobiete jak nie ożeń sie ze mną

Skomentuj

Ukasz,ja mam dwie kobiety a nawet trzy.Pierwsza żona,uupsss...nie,pierwsza BMW,druga córka(1 m-c) no i żona.I góra kredytu,rany jak ja sie pozbieram,echhh...No ale zawsze moge Cie na wychowanie wziąć,oczywiście audio
                                    PZDR

[ Dodano: 2004-11-03, 23:09 ]
                                    Sorki Grzesiu ale dopiero teraz mi sie wczytało.Co do tematu,ja jestem realistom,wole coś bardziej seryjnego co i tak zagina konkurencje.A dodam że przed 320 miałem krótko 325 coupe,potwór normalnie,ale olej wcinała i opchnąłem.Ale jest tak-BMW=radość z jazdy.I to powaga!
                                    PZDR

Skomentuj

Ford Mustang GT500 stylizowany przez Shelbyego + dożywotni karnet na paliwo do tego :P

Skomentuj

Ja może jestem młody i głupi ale jako auto mażenie chciałbym miec Golfa IV lub Seata Leona z silnikem 1.9TDI 150KM, po pierwsze nie jest to nie realne a po drugie z ta mocą i tym momentem obrotowym to potrafi wiecej niz można sobie pomyśleć i co najważniejsze mało pali.

Skomentuj

Leonik jest dobry w ryj dobry alusik spzecik i jest bardzo dobrze do tego czarne szybki klamki wywalić zrobic na pilota. Jakaś lotka / spoiler można sie pokusić o przeróbke progów i przodu i bedzie bardzo zeje fajnie. Jak bede mial ok 50-60 lat to pewnie kupie sobie zabytkowy samochód typu Elegant z 1975 roku czyli maluszek:)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X