Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Telefon do 500 zl.

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez cudny90
    :lol: brzydkie to jak nie wiem ... k850i przy niej to jak lamborghini galardo przy wartburgu xD

Ma wifi, super, ciekawe kiedy z niego będziesz korzystał .. Pewnie siedząc na lekcjach :P Zobaczyć na allegro, czy nie ma jakiś nowych "fonów", bo zmieniasz je pewnie co 4 miesiące. Powodzenia xD

PS: Jeśli już się nie uczysz, to sorry
    No właśnie się nie uczę i dlatego wybrałem nie multimedialną serię N tylko biznesową E i jestem bardzo zadowolony ze swojego wyboru ponieważ to nie jest to zabawka do słuchania mp3 na lekcjach tylko ma wgrane arkusze oraz narzędzia biurowe które bardzo mi się przydają a WiFi to jego największa zaleta, ma również możliwość odczutu głosowego sms-ów które dostaje, bateria dłużej wytrzymuje a wykończenie jest na najwyższym poziomie.
    Co do SE to prosze cię przestań bo już miałem dwa i więcej mieć nie będe(no zdięcia to robią najlepsze ale to tylko tyle.)

Skomentuj

k850i to troche niewypal. zreszta k800i tak naprawde za glowna zalete ma aparat lepszy niz w nokii 6120. i na tym sie praktycznie koncza zalety - no moze jeszcze odtwarzacz mp3 jest lepszy, chociaz tego sony ericssonowego przyznam, ze nie slyszalem. zamiast 6120 warto tez rozwazyc nieco drozsza ale bardzo dobrze wykonana i z wifi E51. E65 czy E61 omijalbym raczej szerokim lukiem - maja procki jakos kolo 222mhz no i niestety potrafia sie przycinac... co do wm a symbian to zalezy czego sie oczekuje od telefonu. w duzym uproszczeniu: jak ma byc palmtop z dodatkowa funkcja telefonu to bierz WM. Jak ma byc przede wszystkim telefon, ale z dodatkowymi funkcjami palmtopowymi to symbian.

Skomentuj

WiFi mi nie potrzebne bo na uczelni moge miec autoryzowana tylko jedna karte. W chwili obecnej jest to laps, w domu tez. Hotspotow raczej nie uzywam. Pomecze jeszcze sprzedawce n6120 o jakis futeral i ja zakupie dzis... :)

Skomentuj

Możesz się skusić na coś kultowego, Nokia 6310i nieużywana z 2002 roku kosztuje 1000zł, ale używkę możesz kupić za połowę tego.
          Wielu ludzi (również ze świata polityki a ostatnio widziałem, że i Chołowczyc) używa tego telefonu i jak do tej pory Nokia nie wypuściła niczego lepszego.
          Poczytaj o nim - jest wiele w necie.
          Ja też mam ten model i jak bym miał teraz nabyć telefon to była by to ponownie N 6310i, nawet za 1000zł uważam, że warto.

Skomentuj

Nokia 6310i nieużywana z 2002 roku kosztuje 1000zł, ale używkę możesz kupić za połowę tego.
            Znam tą nokie, ale dlaczego ona tyle kosztuje? Po prostu zdębiałem jak zobaczyłem ją na allegro za 470zł ....

Jakaś niezniszczalna?

Skomentuj

Juz zakupilem n6120. Naczytalem sie jeszcze dzis cala mase testow na necie i nie znalazlem takiego w ktorym pisali bo o nim zle. Same pozytywne opinie nie liczac takich szczegolow, ktore mnie nie dotycza(slaby aparat, slaba lampa blyskowa, liche audio). Najmniejszy i najlzejszy telefon z najnowszym symbianem :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                Nokia 6310i nieużywana z 2002 roku kosztuje 1000zł, ale używkę możesz kupić za połowę tego.
                Znam tą nokie, ale dlaczego ona tyle kosztuje? Po prostu zdębiałem jak zobaczyłem ją na allegro za 470zł ....

Jakaś niezniszczalna?
                Z moich obserwacji wynika, że faktycznie N6310i jest trwała, ma wszystko co niezbędne do telefonowania, wysyłania SMS-ów i dosyć rozbudowane jak na tamte czasy menu.
                Nie wiem czy wiesz, ale kiedyś była dostępna tylko dla prowadzących własny biznes.
                Widzisz, to jest tak, że miałem wiele różnych telefonów ale dopiero kiedy dałem się namówić na N6310i, a kupiłem ją jako nieużywaną dwa lata temu za coś ok 700zł (teraz są droższe bo chyba jest ich mniej) przekonałem się, że nie chcę nic innego.
                Nie wiem, może to jakaś magia, ale ten tel. ma wszystko na 100% to co powinien mieć dobry telefon.
                Jak gdzieś wyjeżdżam na tydzień to ładowarki nawet nie biorę, bateria trzyma chyba ze dwa tygodnie, tel nigdy się nie zawiesza i ma bardzo dobry zasięg - miałem łączność dla sieci orange nawet w miejscach gdzie inne telefony z tym operatorem już nie chwytały połączenia.
                To ostatnie wielokrotnie potwierdziło się w plenerze.

Skomentuj

A co sądzicie o E50?? Troche duża, ale wyglada bardzo solidnie i ta metalowa obudowa...

Skomentuj

no z wad 6120 dorzucilbym jeszcze nienajlepsze wykonanie - tu E51 znacznie przoduje z aluminiowa obudowa. A E50 to taka niby nastepczyni wlasnie 6310i - tylko ze "nieco" bardziej rozbudowana - bo z symbianem. czy nastepca? z punktu widzenia dzisiejszego businessmana owszem. technologicznie jednak jest do przodu w stosunku do 6310i. Niestety ma starego symbiana - tj 9.1, co oznacza jednoczesnie ze ma wolniejszy procesor 222mhz, co z kolei daje niezlego zamulatora. jesli taki minus nie przeszkadza to mozna smialo brac. jesli jednak zalezy na szybkosci dzialania to 6120 lub lepiej E51

Skomentuj

Caleb, nienajlepsze wykonanie? :neutral:

To najlepiej wykonany telefon jaki miałem. Wszystko idealnie pasuje, nie rozchodzi sie, trzyma kupy, tylnia klapka nie odpada, materiał nie jest śliski przez co tel nie wypada z rąk. Tył komórki robi niezłe wrażenie, jest fajnie polerowany. Jak się tel ubrudzi, to wytrzesz o spodnie i po sprawie

Skomentuj

Jeszcze N80 jest do wyrwania za 500zł.

Skomentuj

Zamieszczone przez nonameplum
                          Jeszcze N80 jest do wyrwania za 500zł
                          od tego z daleka, niepolecam! miałem i sobie nie chwale, strasznie muli, slider porażka, gruba i psuć sie lubi, w tej cenie szukaj N73, nic lepszego nie znajdziesz, ja dorzuce jeszcze SE P990i, super telefonik też :)

Skomentuj

wasik1989: wez do reki np E51 to bedziesz wiedzial o co chodzi . zreszta tylna klapka moze na razie nie odpada ci, ale ja swoj egzemplarz 6120 mam juz prawie rok no i niestety sypie sie praktycznie cala obudowa .
                            Co do N80 to tez bym unikal z powodu mulowatosci - jeszcze bardziej nasilonej niz w przypadku E50. Zreszta ten wiekszej rozdzielczosci wyswietlacz to niekoniecznie zaleta - wszak wiekszosc telefonow to 240x320 i na taka sama rozdzialke aplikacje sa pisane...

Skomentuj

Caleb, tez mam od października tamtego roku i obudowa jest w bdb stanie, chociaz biore go na kazda impreze lub jakis ekstremalny wypad na rowery albo do pracy - nieraz ją podeptałem albo kopnąłem przez przypadek, a jest nadal w nienaruszonym stanie. Ostatnio wsparłem sobie w pracy klocek 80kg na telefonie i myslalem ze po wyswietlaczu, a tu tylko ryska lekka na ekraniku... to co Ty w takim razie robisz z tym telefonem? Btw. takiego toku wydarzeń nie wytrzymał jeszcze inny telefon który miałęm wcześniej...

Skomentuj

Czaruję...
                              X