Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

Wszystkie sprawy dotyczące tegorocznego AS prosiłbym zamieszać tu - mam nadzieję żę przyczyni się to do większego porządku na forum :)

no to tak
    jak uda sie usunac drobne usterki z UKAsza "audiobusa" to jedziemy caravella do warszawy. ja, michal, UKA i prawdopodobnie Maxi z kolega
    jak ktos jeszcze podrodze bedzie chetny to dajcie znac. jak bedzie komplet to orientacyjny koszt 50-60zl/osobe (oczywiscie UKA nie placi :P )
    mamy 3 miejsca wolne

Skomentuj

W tym roku nie przepuszcze, byćmoże będę miał 3 miejsca wolne ze śląska w samochodzie.

Skomentuj

eXe, to moze bym sie zabral z toba ale uzalezniam to od studiow :(... niestety

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
          ...i prawdopodobnie Maxi z kolega
          prawdopodobnie wiem o kogo chodzi :lol:

Skomentuj

Zamieszczone przez marian
            prawdopodobnie wiem o kogo chodzi
            no wspominal o jakims "dresie" :lol:

Skomentuj

eXe, na dwa dni byście jechali?

Skomentuj

Dres z gdyni :lol: ogolnie to my w trzech sie umawialismy (Ja,Maxi i Dres) ze jedziemy na AS i wynajmujemy pokoj...ale jesli Ty ich zabierasz fura to niewiem jak to bedzie.

Skomentuj

oj to ja tez niewiem
                  trzeba sie dogadac

Skomentuj

ze wczesniejszych ustalen bialostocka grupa tez sie pojawi:) moze zahaczymy po drodze Przemo-lukasza?? co ty na to?:)

Skomentuj

n_omyzs, ja już wiem, że mam w te dni zajęcia ale w tym roku nie przepuszczę,
                      A na ile dni... nie wiem.

Skomentuj

Zamieszczone przez n_omyzs
                        eXe, to moze bym sie zabral z toba ale uzalezniam to od studiow :( ... niestety
                        przed sesją i weekend na dodatek więc nie wybrzydzaj :P

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                          przed sesją i weekend na dodatek więc nie wybrzydzaj :P
                          Myslisz ze nie chce jechac :P... jesli tylko sie uda hehe

Skomentuj

Zamieszczone przez mIKI
                            moze zahaczymy po drodze Przemo-lukasza?? co ty na to?:)
                            niestety przemek w tym czasie ma duuuzo wazniejsze plany...

Skomentuj

w tym roku tez z kumplem napewno sie wybieramy na AS jednak troszke zieloni bedziemy na drogach Wawy... :/ no i fajnie by bylo sie z kims zabrac kto juz byl i nocleg da sie w przystepnej cenie zalatwic. Jak ktos z 3miasta by sie wybiarel hmm.. ja siedze w Gdańsku
                              usmiechnac do XYSa sie musze... :roll: :wink:

Skomentuj

Dolny Śląsk tez się pojawi (od 3 do 10 osób) wesoły pociąg

Skomentuj

A jest ktoś z koło Krakowa? Kto się wybiera na as :) Bo nie mam z kim jechać .. :P

No chyba, że Kato

Ja myślałem na jeden dzień jechać ...

Skomentuj

cudny90, dobre pytanie, jedzie ktoś z Krakowa? Ja dopiero za jakieś 2 miesiące będe miał prawko :neutral:

Skomentuj

wasik1989, możemy zrobić tak:

Tanner, ja, Mariuszelektro, Ty, no i jeszcze jedna osoba xD

Skomentuj

Jak na dwa dni to ja i moja dziewczyna - zapytam jej jeszcze A jak nie Ona, to tak jak piszesz moim autem mozna
                                        Tylko w sumie bez sensu taki hektar robic i na jeden dzień - przecież koło 4-5h jazdy to jest;/ Poza tym jak to tak spotkanie forumowe bez integracji

Skomentuj

Czaruję...
                                        X