Hm, w sumie spanie + jedzenie, a dziewczyna też średnio może w ogóle jechać więc nie będę sie sprzeciwiał większości bo wyjdzie że sam pojadę Więc ok, sobota, z samego rana sie wyjdzie, o której jest otwarcie?
Ja mam 17 :P Więc Michał K., nie będziesz sam
A co do zwiedzania... Jak byś chciał każdego systemu wnikliwie posłuchać to zejdzie ci się cały dzień Zwłaszcza że kilka wystawców z praktycznie najciekawszymi rzeczami jest jeszcze w drugim hotelu...
A w ogóle jest jeszcze jeden pokoik w którym są rzeczy DIY W tamtym roku były monitorki na STX PJ i jakiejś estradówce 20cm (z tego co pamiętam eminence ) zasilane z gain clona
A w ogóle jest jeszcze jeden pokoik w którym są rzeczy DIY W tamtym roku były monitorki na STX PJ i jakiejś estradówce 20cm (z tego co pamiętam eminence ) zasilane z gain clona
Hmm to ja o 5 musiałbym być juz w sobote w Krakowie :shock: oj, nie ciekawie jak na sobote, może z Bielska jedzie się do Krakowa przez moją miejscowość, zaraz sprawdzę.
Ale się spieracie - młody nie młody, ważne że DIY lubi
Koszulki na pewno będą na AS, ja się modlę żeby były na za 2 tyg na music media. Tam też chce zapromować diyaudio.pl
I uda mi się, bo na Warszawę i tak jechalibyście przez Kraków i Kielce potem na Radom, a droga na Kielce jest 7km ode mnie Więc sądzę że taki skok w bok na 14km nie zrobi problemu??
wasik1989, Bielsko-Biała - Oświęcim - Chrzanów - Proszowice - Warszawa - wg Google Maps "417 km – około 6 godz. 38 min" + to co po wawie, trzeba liczyć, że 900km się spokojnie zrobi :)
Kierownik autobusu się znalazł :evil:
Ustalmy, że wszystkie szczegóły uzgadniamy najpierw ze mną - jako kierowcą i właścicielem busa!
Jeśli chcesz sam podejmować takie decyzje, to jedź może samochodem mamy :P
Niedługo wejdę na forum i się dowiem, że ja nie jadę, bo miejsca zabrakło...
Skomentuj