Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Wspólne AudioShow 2008 ? Organizacja :)

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

jak tak to wcale taki mlody niejestes :P
    pewna osoba ktora czesto mnie wkurza ma mniej ;]

Skomentuj

Będzie młodszy, Michał :razz:

Skomentuj

Hm, w sumie spanie + jedzenie, a dziewczyna też średnio może w ogóle jechać więc nie będę sie sprzeciwiał większości bo wyjdzie że sam pojadę Więc ok, sobota, z samego rana sie wyjdzie, o której jest otwarcie?

Skomentuj

jak co roku czyli chyba 9 czy 10.

Skomentuj

Oj to pobudka o 4 rano się szykuje Pytanie do tych co byli ostatnio - dużo jest zwiedzania? Faktycznie cały dzień będzie zajęty? :)

Skomentuj

Cos wam kurde nie pasi?? :evil: Mam niecałe 17 lat i wcale sie tego nie wstydze... :cool:

Skomentuj

szczególnie że nie domyśliłbym się że tyle masz :twisted:

Skomentuj

Ja mam 17 :P Więc Michał K., nie będziesz sam
                  A co do zwiedzania... Jak byś chciał każdego systemu wnikliwie posłuchać to zejdzie ci się cały dzień Zwłaszcza że kilka wystawców z praktycznie najciekawszymi rzeczami jest jeszcze w drugim hotelu...
                  A w ogóle jest jeszcze jeden pokoik w którym są rzeczy DIY W tamtym roku były monitorki na STX PJ i jakiejś estradówce 20cm (z tego co pamiętam eminence ) zasilane z gain clona

Skomentuj

takero, ja 30 listopada będę miał 18, a najciekawsze jest to, że wcale na te 18 lat nie wyglądam :P

Michał, nie jest źle :P

Taka fotka na szybko, cudny przy skręcaniu kolumienek, które czekają na frezarkę w tym momencie :P

EDIT: Koszulka Borusii przypadkowa xD Nie jestem kibicem

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                      A w ogóle jest jeszcze jeden pokoik w którym są rzeczy DIY W tamtym roku były monitorki na STX PJ i jakiejś estradówce 20cm (z tego co pamiętam eminence ) zasilane z gain clona
                      w tamtym roku był Senicz z czymś takim -

Skomentuj

cudny90, szykuj dowodzik
                        Hmm no to ekstra, dobra wyprawa się szykuje Oby tylko koszulki były do tego czasu

Skomentuj

Hmm to ja o 5 musiałbym być juz w sobote w Krakowie :shock: oj, nie ciekawie jak na sobote, może z Bielska jedzie się do Krakowa przez moją miejscowość, zaraz sprawdzę.

Ale się spieracie - młody nie młody, ważne że DIY lubi

Koszulki na pewno będą na AS, ja się modlę żeby były na za 2 tyg na music media. Tam też chce zapromować diyaudio.pl

Skomentuj

A to skąd jesteś? Zaraz zaplanujemy trasę ;D

Skomentuj

Zamieszczone przez Michał K.
                              Mam niecałe 17 lat i wcale sie tego nie wstydze...
                              a ja myslalem ze dopiero skonczyles 16 :mrgreen:
                              na pocieszenie moge powiedzec to ze wcale na takiego nie wygladasz :P

a wie ktos moze ile kosztuje wystawienie swoich konstrukcji? bo moze za rok bysmy wlasne wystawili :P

Skomentuj

trzeba poszukac na audiostereo bo wiem ze chlopaki robili zrzutke na kanciape.

mam nadzieje ze szkola pozwoli mi sie wybrac ale poki co na 100% bede w sobote, nawet zadne kolokwium mi nie przeszkodzi chyba ze poprawka

Skomentuj

Tanner, dokładnie to Proszowice.

I uda mi się, bo na Warszawę i tak jechalibyście przez Kraków i Kielce potem na Radom, a droga na Kielce jest 7km ode mnie Więc sądzę że taki skok w bok na 14km nie zrobi problemu??

Skomentuj

a może ktoś o Toruń zahaczy ? :)

Skomentuj

my możemy zahaczyć, po drodze nam :P

Skomentuj

wasik1989, Bielsko-Biała - Oświęcim - Chrzanów - Proszowice - Warszawa - wg Google Maps "417 km – około 6 godz. 38 min" + to co po wawie, trzeba liczyć, że 900km się spokojnie zrobi :)

Skomentuj

Zamieszczone przez Michał K.
                                          my możemy zahaczyć, po drodze nam :P
                                          Kierownik autobusu się znalazł :evil:
                                          Ustalmy, że wszystkie szczegóły uzgadniamy najpierw ze mną - jako kierowcą i właścicielem busa!
                                          Jeśli chcesz sam podejmować takie decyzje, to jedź może samochodem mamy :P
                                          Niedługo wejdę na forum i się dowiem, że ja nie jadę, bo miejsca zabrakło...

Skomentuj

Czaruję...
                                          X