Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Potrzebuje Alphaville-forever young.flac

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Potrzebuje Alphaville-forever young.flac

Witam.
    Jak w temacie, poszukuje albumu Alphaville-forever young, a głównie piosenki Alphaville-Sound like a melody w formacie FLAC :wink: .
    Jeżeli ktoś ma bardzo byłbym wdzięczny za wrzucenie na serwer, czy linka do piosenek.
    Pozdro.

http://isohunt.com/torrent_details/1...ac?tab=summary

Skomentuj

Ok, a czym ściągacie te torrenty? Kurde ja próbuje bittorrentem i vuze (coś jak azureus) i nic. Ciągle 0 procent. Mógłby ktoś pomóc w tej sprawie? Nie znam się na tym :cry: .

Skomentuj

malyzmc, jaki masz internet? Może po prostu masz zablokowane porty i nie możesz ściągać torrentami ...

Skomentuj

netia 1Mb, a jak to sprawdzi, czy coś?
          A na tym torrencie mi pokazuje, że nie jestem z nikim podłączony (w vuze).
          ajj :cry:

Skomentuj

Na netii można z torrentów ściągać ... Hm... a z rapidshare możesz ściągać?

Wywal firefoxa i zainstaluj opere Tam zobacz, czy da się torrentami ściągać :]

Skomentuj

z klientów zainstaluj utorrent ...
              masz firewala na kompie zainstalowanego? jak tak to dodaj regułe dla torenta, a do neta masz modem czy router? jak router to przekieruj porty :roll:

Skomentuj

Ja mam bitcomet, a co do Neti to jest chyba szajs DSL wiec nie liczcie na wiele połaczen, w tym przypadku max 40połączen gdzie np ja mam 200 albo i 300 na kazde sciaganie :wink: Opery do sciagania torrentow nie polecam...BitComet jest moim zdaniem najlepszy...malyzmc, jezeli Cie interesuje sciągne Ci to i wysle pokolei piosenki mailami, jezeli wysyłac by na o2 to bedą 3maile, jest jeszcze kwestia czy seeduje ktos...jezeli nie to nikt tego nie sciągnie...zaraz sprawdze jakby co napisz na priv pomoge Ci :wink:

Skomentuj

z klientów zainstaluj utorrent ...
                  Też fajny

Skomentuj

Dobra tego torrenta sie nie sciągnie, nikt nie seeduje :sad: :???: ani seedow ani peerów wiec iema co sie na to kampic...trzeba znalezc inne zrodełko...moze na PEBie bedzie?\ :?:

Skomentuj

moze na PEBie bedzie?
                      Może ... , albo na darkwarezie :P

PS: Nie, żebym stamtąd coś ściągał :P

Jest jeszcze coś co się zwie p2m, ale nie bawiłem się nigdy tym.

Skomentuj

Więc, tak z rapida oczywiście da się ściągac, mam modem. No właśnie to chyba chodzi o te seedy, bo raz udało mi się odpalic jakiegoś torrenta, chyba właśnie utorrewntem, albo bitem.
                        maneater89_1989, masz tą płytę?
                        maneater89_1989 o co chodzi z tym frewalem? :oops:

[ Dodano: 2008-09-17, 19:41 ]
                        Kurde szukałem jeszcze troche tych torrentów, znalazłęm kilka, ale przy każdym pisze 0 seedów, w programie oczywiście bo na stronach pisze 4,8, już się gubię :roll:

Skomentuj

Moze by sie Quester wypowiedzial albo ktos z moderow bo moze np daloby sie bez lamania prawa zamieszczac jakies linki do np rapidshare na flacki... mam pare takich albumow poznajdywanych. No chyba ze zamieszczenie takich linkow to piractwo i potem beda jaja :P... nie znam sie.

Skomentuj

Zamieszczone przez n_omyzs
                            Moze by sie Quester wypowiedzial albo ktos z moderow bo moze np daloby sie bez lamania prawa zamieszczac jakies linki do np rapidshare na flacki... mam pare takich albumow poznajdywanych. No chyba ze zamieszczenie takich linkow to piractwo i potem beda jaja ... nie znam sie.
                            wydaje mi się, że można zrobić topić np. Sprzedam, oto próbka płyty, po 24h musisz usunąć czy coś w tym stylu...

Skomentuj

No tak, ogolnie idea jest dobra bo wiadomo ze kazdy z nas jakies oryginaly kupuje ale i tak czesc muzy jest albo niedostepna w polsce czy cos itd... FLAC trudno znalezc a tu moze by sie troche tego zgromadzilo wspolnymi silami :P.. trzeba poczekac na opinie Q.

Skomentuj

Niestety nie mam tej płyty w FLAC, nawet nie mam w mp3 nigdy tego nie slyszałem, moze sciągne...a tak wogole fajerwale(PL wersion<lol2>) to porty nasłuchu inaczej, program uzywa ich do wzmajemnej komunikacji miedzyserwerowej czy cos takiego...Twoj netodawca moze miec ten co Ty masz w programie zbanowany i koniec...nie bedzie sciagac...sprawdz sobie cos co ma duzo seedow czy sciaga, jak sciaga to jest git, mozesz przestawic ten port tez w programie ale nie radze bo standard jest najlepszy bo ma go najwiecej ludzi i oni sie komunikuja razem przez niego:) a co do Seedow to zeby pokazał sie czasem jakis to musisz restartnąc program tez i wtedy moze sie pokaze ale to po jakims czasie:) Torrenty to to samo co p2p tyle ze wiesz co sciagasz :mrgreen: pzdr

Skomentuj

Zamieszczone przez maneater89_1989
                                  Niestety nie mam tej płyty w FLAC, nawet nie mam w mp3 nigdy tego nie slyszałem, moze sciągne...a tak wogole fajerwale(PL wersion<lol2>) to porty nasłuchu inaczej, program uzywa ich do wzmajemnej komunikacji miedzyserwerowej czy cos takiego...Twoj netodawca moze miec ten co Ty masz w programie zbanowany i koniec...nie bedzie sciagac...sprawdz sobie cos co ma duzo seedow czy sciaga, jak sciaga to jest git, mozesz przestawic ten port tez w programie ale nie radze bo standard jest najlepszy bo ma go najwiecej ludzi i oni sie komunikuja razem przez niego:) a co do Seedow to zeby pokazał sie czasem jakis to musisz restartnąc program tez i wtedy moze sie pokaze ale to po jakims czasie:) Torrenty to to samo co p2p tyle ze wiesz co sciagasz :mrgreen: pzdr
                                  Ale glupoty, niezaleznie jaki masz port sciagac bedzie tak samo, tutaj wszystko zalezy od tego czy kolega ma forwordowane porty i czy sa seedy Jak masz ruter to trzeba przekierowac porty ktore uzywa program, w windowsie to samo.. jak uzywaz modemu podpietego pod usb wystarczy tylko w windowsie przekierowac bo w sumie nei da sie nigdzie indziej ;D i glowna sprawa jest dostepnosc seedow, jak nikt nie wysyla to nic nie sciagniesz, jak dalej nie sciaga to do providera po informacje

Skomentuj

c4meleon nie zgadzam sie z Toba poniewaz u mnie po zmianie portu sciagnie sie ogranicza, sciagam z wolniejsza predkoscią albo wogole, wiec ten port ma znaczenie bynajmiej u mnie...

Skomentuj

Kolego nie ma on znaczenia zapewniam cie.. po prostu taki zbieg okolicznosci, sprawdz jeszcze raz na jakims torrencie z wieloma seedami, jesli chodzi o programy to polecam uTorrent dla windowsa, a dla linuxa kTorrent wg. mnie sa super, proste, a zarazem bardzo uzyteczne, stabilne i malo pamieciozerne

Skomentuj

no to co mam zrobic :roll: :?:

Skomentuj

Czaruję...
                                        X