Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Potrzebuje Alphaville-forever young.flac

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

na torrentach to tylko albumy warto sciagac. jesli szuka sie konkretnego kawalka to polecam dc++ albo emule. z tym ze trzeba sie liczyc, ze aby wejsc na dobre huby dc++ to trzeba z 50gb udostepnic. tam jest prawie wszystko ale gorzej z transferami .

Skomentuj

Hmm no ale na torrentach niema tego albumu wiec nasz kolega jest w kropce, na pebie mam konto i tez nie znalazłem, chomikuj.pl tez niema tego albumu w FLAC...ciezko bedzie...poszukaj moze w ogg albo aac:) pzdr

Skomentuj

Zamieszczone przez maneater89_1989
        ciezko bedzie...poszukaj moze w ogg albo aac:) pzdr
        ajj :neutral:
        pharoh, a ty masz konto na dc++, czy coś? Może ty byś mógł to pobrac, a potem wysłac, jeżeli gdzieś znajdziesz :smile:

Skomentuj

malyzmc:

na dc++ nie trzeba konta. to jest program dzieki ktoremu mozesz udostepniac i sciagac pliki od innych ( oczywiscie tylko legalne dane ;p ). sciagasz sobie najnowszego klienta dc++ ustawiasz go ( share, ip, porty, nick, sloty ) z public hubs wchodzisz na huby na ktorych siedzi najwiecej luda ( jesli nie mozesz wejsc to trzeba zwiekszyc share )i potem szukasz konkretnego pliku. cala filozofia w duzym skrocie. jak cos to google pomoga i warto nauczyc sie obslugi tego programu bo sie przyda bardzo w przyszlosci.

Skomentuj

To mógłbyś chociaż sprawdzic, czy jest tam gdzieś ta płyta, lub sama piosenka sound like a melody w formacie bezstratnym dostępna?

Skomentuj

witam
              znalazlem ten album

link

niestety ale musisz sie zalogowac aby zobaczyc linki :mad:

prawidłowe hasło do archiwum www.2baksa.net
              Pozdrawiam
              Tomita1988

Skomentuj

Zaraz się zobaczy, czy to działa, ale dzięki.

[ Dodano: 2008-09-20, 13:43 ]
                Częśc linków nie działają, a z tych z megaupload już ściągałem i niektóre piosenki (ta której potrzebuje też) się nie wypakowały :cry: Spróbuje jeszcze tych depositfiles.

Skomentuj

Sam sprawdziłem i rzeczywiście nie ma pierwszej paczki na rapidzie
                  ale ściągłem z megaupload i idzie bez problemu (trzeba tylko nazwe rara zmienić)
                  sprawdziłem ze 4 pioseki razem z tą o którą ci chodziło i jest ok

trzeba pobrać wszystkie 4 paczki żeby chodziło

Pozdrawiam
                  Tomita1988

Skomentuj

To jak? 1 part z megaupload, a resztę z rapida, tak? Jak zmienic nazwę rara, co masz na myśli?

Skomentuj

a więc tak pobierasz pierwszy part z megaupload a reszte czyli 2,3,4 z rapida
                      i jak pobierzesz to ten pierwszy part pobrany z megaupload ma inną nazwe jak te z rapida

żeby rar(czy też 7zip) ci to dobrze rozpakował musisz zmienić nazwe na taką jaką mają te 3 z rapida tylko zamiast np part 2 wpisać part 1

Skomentuj

I całą płyta działą, czy tylko niektóre nutki?

Skomentuj

Jak sciągniecie, zamieście tutaj

Skomentuj

Co mamy zamieścic??

[ Dodano: 2008-09-20, 20:59 ]
                            Tomita1988 U mnie to nie przechodzi;/ ciągle, przy wypakowywaniu błędy wyskakują, błędne chasło pisze przy każdej piosence i nic się nie wypakowuje :sad:

Skomentuj

tego flacka :roll: poza tym skoro Tomita1988, sciagnales już ten utwór, to moze wyslij go malyzmc, będzie prosciej i szybciej? Mozesz mi go tez wyslac, na maila najlepiej prosze

Skomentuj

Już mam, ale tylko tą jedną piosenkę, dzięki Tomita1988

Skomentuj

malyzmc nie ma za co

btw błędne hasło to nie wiem ale sprawdzałem ze 3 razy i u mnie sie rozpakowało właśnie z hasłem które ci podałem wyżej czyli "www.2baksa.net"

ps. jeśli chodzi o dynamike i ilość szczegółów w wyższych rejestrach tego kawałka to zwykłe mp3 sie kryją :grin:

Skomentuj

Zamieszczone przez Tomita1988
                                    Jak sciągniecie, zamieście tutaj

Skomentuj

Dzieki chlopaki za przeslanie :smile:

http://rapidshare.com/files/14689363...lody.flac.html

Skomentuj

Widzę, że nie tylko mi się ten kawałek spodobał?
                                        btw. ściągnąłem całą płytę w mp3 i spodobały mi się również inne piosenki których nie mogę pobrac w lepszym formacie;/

Skomentuj

Jak to jest w końcu z tymi linkami? Może się ktoś o to przyczepić? Bo byśmy zrobili małą bazę

Skomentuj

Czaruję...
                                          X