Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

model karty graficznej

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

alphard tez ladnie wyglada sa ciezkie pozadnie wygladajace i czemu nie budujesz kolumn na tych glosnikach :>z tym , że do takiej konfiguracji i zamiarem zmiany na lapa narazie sobie go zostaw da rade ten komputer nie ciągnie za dużo , niech zasiłka da wydajnosc 200 wat to wystarczyć powinno nawet z nową grafika. Aczkolwiek te zasilacze są bardzo awaryjne

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
      czy jest jakas karta graficzna za rozsadne pieniadze ale na APG ktora moze zastapic dobrze mi sluzacego TI4200?
      Sam miałem tą karte- do tej pory miło ją wspominam, bardzo udana. Jeśli nie grasz w gry za bardzo to może nie dokładaj już w tego kompa. A jeśli nie, to z drugiej strony możesz sobie zafundować coś do 200zł (Nvidia 6800GT/Radeon HD2600PRO/HD3650), a i tak pewnie procek będzie ją ograniczał. Nic droższego bym nie kupował.

Skomentuj

juz nie gram bo gry wymagaja shaderow 2.0 :/
        jakbym mial cos nowszego to moze bym zaczal
        ale i tak to odloze w czasie az kasa bedzie :P
        no i max 100zl bym wydal

Skomentuj

Pawel S., W tej cenie to też polecam 6600GT, nic lepszego nie znajdziesz:) Ja miałem kiedyś Gigabyte 6600GT na DDR3 to powiem że fajna karta:) No i też potwierdzę zdanie kolegów że zasilacz może robić psikusy lub jednego dużego :twisted:

Skomentuj

jeśli chodzi o budżetowe zasilacze to delta i pozamiatane, nie ma żadnej konkurencji , w ogóle nie ma o czym mówić :)

Jeśli grafa na agp to nie ma co przesadzać, a w sumie to warto zastanowić się nad kompletną zmianą platformy bo w tych czasach koszt e1200 + asus p5XX + 1 czy 2gb ramu nie jest wysoki, a części ze starszych i nieporównywalnie mniej wydajnych configów są naprawdę drogie , co udowadnia allegro.

Skomentuj

Czaruję...
            X