caly czas mnie kusi zeby kupic cos lepszego... i moze nowego, 99 to nie 200zl :) moze za ta kase da sie kupic cos znacznie leszego? Pawel jak ci sie sprawuje ta drukarka? normalnie pobiera papier? blokuje sie w srodku? mialem takie problemy z wczesniejsza drukarka, niewytrzymalem i siepnelem ja na smietnik (hp 6p, przebieg 200000, kupiona za 60zl z rok temu :) )
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
laserówka do 200zł
Collapse
X
-
Zamieszczone przez damianiPawel jak ci sie sprawuje ta drukarka? normalnie pobiera papier? blokuje sie w srodku?
a tak to zacina sie czasami ten papier ktory juz raz przejechal przez drukarke (jak drukuje po obu stronach) tylko dlatego ze czasami zawinietej krawedzi dobrze nie zlapie.
tak to jestem z niej bardzo zadowolony
z podajnika nr 2 (ten na dole na 250str) pobiera papier wzorowo.
jedyne co mi sie nie podoba to dlugi czas "namyslalnia" przy drukowaniu duzych plikow graficznych. jest to czasami nawet pol minuty :???:
[ Dodano: 2008-11-18, 13:26 ]
poprawka - blokuje sie ten co 2razy przelecial przez drukarke :!:
czasami jak wciagnelo 2 naraz to chcialem jeszcze raz ja zadrukowac i zacinaly sie lub gniotly
Skomentuj
-
wszystko super, tylko wciąga źle papier, robi przerwy, zacina się, długo drukuje, ale jest super ;p to staroć na LTP chyba, co się dziwić.
równie dobrze można wziąć na alledrogo hp 6L za 54zł, w tym pełny toner, tygodniowa gwarancja z pokryciem przez sprzedawcę wszystkich kosztów wysyłek i napraw, 3 miesiące gwarki normalnej. 54 złote, śmiech na sali po prostu. technicznie bardzo zbliżona do 1100 i 1200.ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
zdecydowalem sie jednak na SAMSUNGa ML1640, jak ktos chce kupic ta drukarke to polecam poczytac http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic1081370.html :)
Skomentuj
-
UWAGI MODERATORAposty na temat HP DJ 3820 zostaly przeniesione do nowego tematu http://diyaudio.pl/viewtopic.php?p=168193#168193
Skomentuj
-
nie - uzywam standardowych grubosci papieru ;]
ten cienki papier o ktorym mowa wyzej to taki arkusz przez ktory widac nadruk na drugiej stronie, wygina sie jak material a nie jak papier - czyli bardzo cienkie arkusze ;]
uzywajac standardowego papieru 80gr wsadzam 250 arkuszy naraz w podajnik raz na 2-3 tygodnie i drukuje :P
idac w druga strone czyli w grubszy papier mam 2 granice. 1 elastycznosc papieru - poprostu nie wyjedzie mi na gorze tylko musze otworzyc podajnik z tylu. 2 gestowsc ktora nie pozwala na utrwalenie tonera lampa wbudowana w drukarke. zdazylo sie to tylko koledze jak chcial drukowac wizytowki na grubym kartonie
Skomentuj
-
Nie na temat...Zamieszczone przez Pawel S.akurat to jest poprawnie :P
niema a nie mam to co innego :P
"nie ma różnicy" = brak różnicy, pisownia rozłączna
"nie mam głośnika" = nie posiadam, pisownia rozłączna
"niema" = bez głosu, np. telewizja niema (jak filmy a charlie chapplinem).
koniec lekcji :wink:ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
Nie na temat...amdr, za cholere nie rozumiem co do mnie piszesz :???:
ten twoj przyklad jest bez sensu bo nic nie odmieniam i pisze jak pisze. sprawdzilem pisownie i bylo niby OK wiec jest OK :P
koniec tego offtopa bo zaraz zrobi sie tutaj druga elektroda...
[ Dodano: 2008-12-18, 15:19 ]
wracajac do tematu wciagania/nie wciagania kartek z podajnka przedniego w LJ2100...
zauwazylem ze to duzo zalezy od rodzaju papieru
wczesniej dostalem jakis papier i jak drukowalem z obu stron to mi czasami po 2 kartki potrafilo wciagac. teraz mam swiezo kupiony polspeed 80 i ladnie wciaga pojedynczo - nawet nie trzeba pilnowac tak jak wczesniej
Skomentuj
Skomentuj