Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

czy sie oplaca cos to zostawic? technics eh770

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez bart210
    takero, to złóż za 500zł zestaw 5.1, do tego kup amplituner i odtwarzacz CD.
    chyba 5.0 bo suba to ja tam nie widzę.
    Jakbym chciał mieć 5.1 tanie to kupiłbym za tyle używane z5500, albo coś w ten deseń.
    I mimo że nie gra to rewelacyjnie, to i tak nadal o klasę lepiej od tego technicsa.
    CD jest zbędny bo i tak żeby filmy oglądać trzeba to pod kompa podłączyć.

Skomentuj

Zamieszczone przez bart210
      takero, to złóż za 500zł zestaw 5.1, do tego kup amplituner i odtwarzacz CD.
      ale czy to przypadkiem nie jest to stare dolby gdzie satelitki sa pod jednym kanalem a sygnal jest sztucznie dekodowany ze stereo?

Skomentuj

Zamieszczone przez Pawel S.
        ale czy to przypadkiem nie jest to stare dolby gdzie satelitki sa pod jednym kanalem a sygnal jest sztucznie dekodowany ze stereo?
        central to suma P+L, a tyły to różnica :)
        Ale tutaj, przynajmniej wg opisu jest DTS, choć patrząc na te kolumny to szczerze wątpie.

Skomentuj

moze odtwarzacz ma dekoder DTS, ale co z tego...

Skomentuj

dla mnie to ciągle plastikowa wieża. gra dobrze jak nie ma porównania bo potrafi załomotać, coś cyka, ale plastik, plastik, plastik ...

imprezkę zasili, ale na pewno nie jest warte 1500zł bo w tej cenie można mieć niezły ampli z kolumnami.
            ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Zamieszczone przez amdr
              plastik, plastik, plastik ...
              plastik to tam tylko jest na frontach zeby to jakos wygladalo ;]

Zamieszczone przez amdr
              ale na pewno nie jest warte 1500zł
              no napewno nie

Skomentuj

plastik to tam tylko jest na frontach zeby to jakos wygladalo ;]
                a 3 kolumny efektowe ? ;]

Skomentuj

:oops:

Skomentuj

Jednak "wieży" nie bede mial, teraz oto pytanie, czy ten TECHNICS SA-EX140 nadaje sie do czegos? mial z nim ktos kiedys stycznosc? ogolnie mam max 300pln na wzmacniacz, wazne aby mozna bylo do niego 4ohm podlaczyc:)

a i wyglad wzmacniacza jest nie wazny:) tak samo jak i firma, ma to napedzac stxy 14-50-4 i pjoty, z czasem bede chcial zmienic glosniki, ale zeby wzmacniacz pozostal ten sam:)

[ Dodano: 2008-12-31, 03:15 ]
                    czytalem jeszcze pare postow tutaj, moze jakies glosniki od kompa 2.0 lub 2.1? jakies microlaby albo geniusy? wtedy by mogla jakas 100 dojsc, bo bym sprzedal stxy.

Skomentuj

Zamieszczone przez leszczunio
                      czytalem jeszcze pare postow tutaj, moze jakies glosniki od kompa 2.0 lub 2.1? jakies microlaby albo geniusy? wtedy by mogla jakas 100 dojsc, bo bym sprzedal stxy.
                      T40 creative ...

Skomentuj

Ja to słyszałem i polecam , gra lepiej na pewno niż arn i pjtka

Skomentuj

kupuje jednak onkio 8250 i zrobie do konca te stxy, mam nadzie je ze jakos to zagra.

Skomentuj

leszczunio, dopiero co odpalilem te STXy i wcale tragedi nie ma. nawet sie czegos takiego nie spodziewalem po tych wszystkich opiniach

Skomentuj

leszczunio, dopiero co odpalilem te STXy i wcale tragedi nie ma. nawet sie czegos takiego nie spodziewalem po tych wszystkich opiniach
                              jaki litraz dales? closed zrobiles?

Skomentuj

6 litrow zamknieta

Skomentuj

Czaruję...
                                X