Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z Kotami

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

T może sobie zrobie taki generator z moich Seasów :mrgreen:

Skomentuj

toma085, może zwykłe piezo by się nadało.

Skomentuj

żona i dzieci mają koty a ty kup sobie psa, może sobie z nimi poradzi.

Skomentuj

funiax1, hehe :) dobre rozwiązanie.

Skomentuj

Zamieszczone przez funiax1
            żona i dzieci mają koty a ty kup sobie psa, może sobie z nimi poradzi.
            Mam dwa Kałkazy śpią razem z kotami jak się zakradną do piwnicy.

Skomentuj

Sprzedaj koty i psy a kup świnkę wietnamską, nie da rady wleźć na maskę.

sorry nie mogłem się powstrzymać.

Skomentuj

Właśnie. W Korei za każdy rodzaj mięsa płacą sporo.

Skomentuj

Jak do mojego psa (suki) przychodziło towarzystwo w wiadomym celu to ojciec rzucał w nie petardami haha :mrgreen: .

Skomentuj

zawsze można zmienić samochód na coś z krótsza maską :lol:

mój kociak lubił wygrzewać się na monitorze, pomogła dopiero wymiana na lcd :mrgreen: żebyście widzieli jej zdziwienie jak wskakuje na biurko a tu "za krótko" :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez kombo
                      Jak do mojego psa (suki) przychodziło towarzystwo w wiadomym celu to ojciec rzucał w nie petardami haha :mrgreen: .
                      Jak mi się ostatnio pod oknem koty zabawiały w nocy to do nich z pistoletu na kulki waliłem :mrgreen: :razz:

Skomentuj

Nie na temat...
                        Zamieszczone przez malyzmc
                        Zamieszczone przez kombo
                        Jak mi się ostatnio pod oknem koty zabawiały w nocy to do nich z pistoletu na kulki waliłem :mrgreen: :razz:
                        • 1. nie jestem jakiś obrońcą zwierząt(to tak gwoli dalszych pkt.)
                          2. jesteście popierdoleni, bo tego inaczej nazwać nie można; mogę się założyć, że część moich znajomych(asg/paintball) jak i innych ludzi chętnie by wam wpierdol spóścili (ze wględu na upośledzenie w rozóżnieniu kiedy zaczyna, a kiedy kończy się zabawa z bronią, nawet taką na `niewinne` kulki); strzela się do tarczy/puszek etc, a nie do żywych osobników
                          3. nie życze wam aby wasze dzieci, czy nawet dorośli znajomi trafili na podobnych wam, którym się znudziło strzelanie do zwięrząt - bo słyszałem z wiarygodnych źródeł przypadki, gdzie gówniarze zabawiający się w pseudo-asg strzelali do ludzi na ulicy-myśle że wtedy pomyślelibyście inaczej
                          4. i nie wiem doprawdy co w tym takiego śmiesznego - nudzi ci się zapraszam czy to na asg czy paintball - wiesz mi po partycje wsród moich znajomych takie pomysły nigdy nie przyjdą ci do głowy...
                          5. chociaż nie, bo nikt by z tobą nie chciał grać :|, takie w tych środowiskach panują zasady
                          6. kiedyś strzelało się aby żyć - ale zwierząt się nie męczyło; dzisiaj na odstrzał przeznaczone są tylko chore zwierzęta; polowania też już są raczej rzadkością, głównie dla utrzymania stanu populacji dla danego obszaru

P.S do "pozbycia" się kotów wystarczą urządzenia emitujące określone fale dźwiękowe, dostrojone do max 1m co by sąsiedzi mogli ze swoimi zwięrzętami swobodnie poruszać się obok; krótki impuls elektryczny a'la pastuch też jest bardziej humanitarnym rozwiązaniem

pzdr

Skomentuj

Żeby nie było że mój ojciec jest sadystą: to miało na celu tylko wystraszenie zwierząt. W momencie rzucania petard było widać już tylko czarny szybko znikający punkt :smile: .

Skomentuj

eee biadolenie. Ja bym zawezwał "fesztra" jak to drzewiej bywało...

Skomentuj

Witam,
                              Nie jestem z żadnej organizacji pro zwięrzęcej.
                              Może wpierw jednak może zaprzyjaźnić się z "kocurami" i potem spróbować znaleźć jakiś humanitarny sposób. Tym bardziej, że to "ulubieńcy" na przykład dzieci i nie przeszkadzają Kałkazom.
                              Ogólnie, koty są sądzę, też bardzo pożyteczne. Znam, spółdzielnie mieszkaniowe w Wawie, gdzie nawet jest finansowane dożywianie z pieniędzy administracji (więc członków spółdzielni). Koty są więc "zatrudnione" i raczej jest zadowolenie z realizacji przez nie zadań. Fakt, nie słyszałem aby "lubiły" czyjesz auto, czy auta.
                              Pozdrawiam, Piotr01

Skomentuj

A może podsyp trochę waleriany w garażu :) Koty po tym wariują :)

Skomentuj

Zamieszczone przez melisław
                                  A może podsyp trochę waleriany w garażu :) Koty po tym wariują :)
                                  Taaa i potem będą mu w koło tego tańcowały i bleczały :razz: Z walerianą nie radzę się bawić bo koty będą śpiewały całą noc :mrgreen:

Skomentuj

Jak ja nienawidze jak one się marcują drą się jak by je ktoś rozdzierał.

Skomentuj

Zamieszczone przez toma085
                                      jak by je ktoś rozdzierał.
                                      może tego im właśnie trzeba, rozp... na pół to przestaną.
                                      ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

Temat zrobił się co najmniej nie miły, więc zostaje zamknięty.

Niektórym osobom radzę zastanowić się nad tym co i w jaki sposób piszą...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X