Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Czy jest zapotrzebowanie ?...

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

No zajebi.... tylko czekania ponad miesiąc aby usłyszeć że nic z tego :evil:
    Ciekawe czy zostanie mi również zwrócona opłata którą poniosłem na poczcie :neutral:

Skomentuj

>luke666

Dziękujemy za info. Dobrze, że cokolwiek się dzieje w temacie.

Skomentuj

to też mam przejąć? dla mnie to nie problem

Skomentuj

myślę, że fajnie by było....jeśli tylko Q się zgodzi (a z tym nie powinno chyba być problemu)
          Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

flodins, z tego co zrozumiałem to zabezpieczenie przed DC nie działa tak jak powinno, tak przynajmniej stwierdził irek. Jeśli faktycznie tak jest (ja w domu sprawdzałem Protectora i DC działało gdy przyłożyło się na wejście końcówki miernika ustawione na pomiar diody, przejście) to trzeba układ poprawić i dopiero wtedy mógłby ruszyć porojekt.

Skomentuj

więc wprowadiłoby sie poprawki

Skomentuj

No, to Panowie ruszajcie "z kopyta" :mrgreen: , bo czas ucieka, a widzę że chętni na ten układ się wykruszają. A ja chętnie bym go zainstalował w mojej konstrukcji.( i myślę że nie tylko ja)

Skomentuj

Powodzenia Panowie, ja jednak zdania nie zmieniam i się wycofuję.
                  Pozdrawiam

Skomentuj

Również proszę o zwrot wpłaty.

Skomentuj

gdyby była pewnoeśc, że protektor działa pewnie bym się skusił :wink:

Skomentuj

Przepraszam, ale to jest jakaś paranoja.

Czy doczekam się jakiegokolwiek ruchu ze strony szanownego Q.?

Skomentuj

Ja już dostałem pieniądze.

Skomentuj

niech ktoś załatwi to z Questerem ktoś kto ma z nim kontakt normalny, jak tylko dostanę "pozwolenie" zabieram sie do roboty

Skomentuj

Może coś się ruszy w temacie za sprawą flodinsa. Było by mile widziane gdyby Quester zgodził się na tą propozycję. :idea:

Ja na razie pieniążków jeszcze nie otrzmałem :sad: Czekam cierpliwie.

Skomentuj

Ja dzisiaj otrzymałem, dziękuję.

Skomentuj

Ja dziś dostałem przelew.Ale fajnie by było jak ktoś zorganizował zamówienie tego bo chętnie bym to zapodał do wzmaka :)

Skomentuj

Witam, co dalej z protektorem, że tak napiszę: wziął się ktoś za to...?
                                    Panowie może jakieś info. :wink:

[ Dodano: 2009-10-25, 18:41 ]
                                    Wie może ktoś jak się skontaktować z Quester'em ?
                                    Pisałem do Niego na pw w sprawie zwrotu wpłaconych pieniędzy ale z Jego strony brak oddewu :???:

Skomentuj

To fakt brak kontaktu ale w przypadku rezygnacji zwraca wpłatę, ja dostałem zwrot w ciągu 10 dni.

Skomentuj

Mam pytanie, a mianowicie wszystkie przekaźniki mają być na 12DC zasilania cewki i prąd styków 8A tak?? Sorki za pytanie ale nie jest nigdzie zaznaczone, pozdrawiam:)

Skomentuj

12DC, prąd jaki chcesz, zależny od tego jaki bedizesz używał.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X