Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nasze pomieszczenia audio

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nasze pomieszczenia audio

Chciałbym, abyśmy chwalili się tutaj naszymi pomieszczeniami, gdzie znajduje się nasze audio. Chodzi mi o zdjęcia.

Jeżeli był już taki forum to proszę o usunięcie tematu - niestety w wyszukiwarce nic nie znalazłem - wiadomo jak ona działa.

To może ja zacznę - zdjęcie na rozgrzewkę.

Tutaj zdjęcie jak jeszcze był Marantz PM66SE KI

KIVLOV, chyab chesz sie pozbyc tych podlogowek :P na alledrogo swoja droga to calkiem dobre stereo :) Pod wieczor zalacze swoje :)

Skomentuj

Stereo fajne ale fatalne ustawienie :sad: Jak skończę swoje to wkleję gdzie stoją.

Wątek ciekawy powinien być przyklejony.

Skomentuj

toma085, fatalne ustawienie? poczekaj niech ja zaraz swoje zdjęcie wkleje :P

Skomentuj

Co jak co ale u mnie narazie jest tak kiedy wkoncu skacze remont w swoim pokoju narazie urzeduje u brata

Skomentuj

Brat, czy siostra? Bo widzę chyba jakąś spinkę na włosach, no i chyba czerwone paznokcie

Skomentuj

cudny90, akuurat przy komputerze grzebala siostra tylko nie chciala zapozowac przy kolumnie :P

Skomentuj

A to mój najlepszy system jaki miałem, a było to w 2006 roku.

Skomentuj

z krzesełek w DIY już mieli polew więc darujcie...

Skomentuj

A ja mam teraz coś takiego

Niestety jakość jest jaka jest...

Skomentuj

Niema sie czym chwalic bo to jeszcze przed remontem...za to po remoncie bedzie :grin:

widok z kanapy na lewo:

widok z kanapy na prawo:

a tu widok z gory na kanape...nie udany zreszta:

To jest stare zdjecie i sprzetu imprezowego juz nie mam w pokoju,a mialem go tylko na pare dni w pokoju na odsluchach,cisnienie niesamowite (12mk pokoj) :lol: Na zdjeciach widac monitory na ktorych aktualnie slucham.

Skomentuj

marian, na basie to są tubki na stx? Jeżeli tak to jak to gra w tak małym pokoju bo osobiście mam kiepskie doświadczenia z takimi pomysłami.

Skomentuj

Nigdy nie rozkrecalem na max bo balem sie o moja witrynke ktora juz raz pekla :lol: W tak malym pokoju nisko nie zchodza ale natezeniem zabijaja,a gitara basowa i stopka w ich wykonaniu to poprostu miodzio.

Krotki filmik ktory przedstawia (mniej wiecej) jak to gralo,mniej wiecej jak na koncercie,siedzialem i sie pocilem (ze strachu chyba ze tak glosno) :lol:

http://www.speedyshare.com/898139445.html

a tutaj stary filmik z testow tych tub :smile: co do natezenia to Maxi,Dres i Caras moga sie wypowiedziec bo byli :grin:

http://www.wrzuta.pl/film/naZk2muAqt..._3_from_marian

Skomentuj

marian, trochę nie czaję filmików bo jak po filimiku ocenisz dźwięk:) ale w sumie starałeś się pokazać na co stać swój sprzęcik.
                            toma085, mam fatalnie ustawione? Czekam na Twoje zdjęcie - podpatrzę i ustawię :) Niestety u mnie raczej się nie da lepiej ustawić. Codziennie myślę jakby tu zmienić ustawienie mebli względem audio, ale niestety na razie brak nowej wizji.

Skomentuj

KIVLOV jak sprzedaż HDSów nie dojdzie do skutku, to zostajesz przy nich czy dalej coś kombinujesz?

Skomentuj

Zamieszczone przez KIVLOV
                                marian, trochę nie czaję filmików bo jak po filimiku ocenisz dźwięk:)
                                Ten kto slyszal tuby wie jaki wydobywaja z siebie dzwiek (bardzo specyficzny),tu przedstawilem jak to sie zgrywa z nadstawkami i w pokoju 12mk :smile:

Skomentuj

Co do HDS'ów to chciałbym je zamienić na SS, ale cholerna cena i zobaczymy co i jak....

Skomentuj

DIGIPROCOMP, chyba dzielisz kompa z siostrą bo taka słodziutka ta tapeta :smile: A tak na marginesie nie za ciasno HDS-są w tym kącie nie duszą się, spróbuj je na próbę wystawić metr do przodu zobaczysz jaki będzie efekt.

melisław, chyba o stereofoni w twoim ustawieniu to można pomarzyć nie?

Skomentuj

Być może w tym tygodniu będą standy :) Ostatnio było małe przemeblowanie, zmiana koncepcji ustawienia i jeszcze nie wszystko skończone...

Skomentuj

lysykrzysiek A co to za głośniki w twoich kolumnach - bo w tym świetle to jak DA175.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X