Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Szukam druta stalowego 1mm

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez n_omyzs
    Ten ostatni drut stalowy - zaryzykowalbym ale kurcze przesylka tylko 18zł i inaczej sie nie da .. jakby gdzies indziej - poszukam na allegro (i dlaczego ta stalowka jest jakby hm... miedziana ?).
    poszukaj w sklepach spawalniczych - napewno masz takie w okolicy
    a co do koloru to nie wiem czemu taki jest - moze jest faktycznie miedziowany bo przeciez po nim idzie prad w migomacie

Zamieszczone przez mIKI
    na strunie mozna powiesic fortepian
    jakbys ogladal pogromcow mitow to bys sie dowiedzial ze kazda struna ma konkretna wytrzymalosc i najmocniejsza fortepianowa wytzymuje chyba 130kg (o ile dobrze pamietam bo to dawno bylo :roll: )

Skomentuj

Byłem dzisiaj w markecie budowlanym i oglądałem druty spawalnicze 0,8 mm stalowe miedziowane. Są dosyć miękkie, nierdzewnych nie było. Zwój 5kg kosztuje niecałe 40 zł. Jak by był dobry to miał byś dla siebie i kumpli na jakieś 20 lat. Może byś poszedł u siebie do takiego składu z materiałami budowlanymi i poprosił pracownika o danie 1,5 m na próbę, myślę że któryś by się zgodził.

Skomentuj

Na razie wziolem te 10m nierdzewki za parenscie zl z przesylka w ramach testu. Jak cos to kupie wlasnie takie 5kg tylko ze ty mowisz o zwyklym a np nierdzewka juz duzo drozsza.

Znalazlem suwmiarke. Drut to rowno 1,0mm

Skomentuj

Czaruję...
        X