Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

audiomaniacy chca ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

audiomaniacy chca ...

audiomaniacy chca shout box'a :) :twisted:

temat pewnie pójdzie w kibel ale nie wiedzialem gdzie to napisac

Przyłącze sie...
    PS. Tak bez zapowiedzi nam forum zamknac... :twisted: :P

Skomentuj

Zamykając audiomanie bez zapowiedzi to trochę nie fair. Nie było mnie parę dni i myślałem, że jakieś info się pojawiło. Z postu powyżej widać jednak, że żadnej informacji nie było.
      Przyłączam się do apelu - zgoda, audiomania zostaje zamknięta, ale za to tematy przenoszone są do DIYAudio i pojawia się Shout Box.

Skomentuj

No wlasnie...

Skomentuj

jedne maly post a jaka wielka sile ma :P

Skomentuj

No i dobrze,jak ma byc jedne forum to niech bedzie porzadne. Jak audiomania zaczela padac to zaczalem sie udzielac z tych nudow na elektrodzie... jakie tam sa ludzie to szok :lol: Shot Box by sie przydal i awatary :razz:

Skomentuj

eee - audiomania zamknieta? :/
              wiem ze umierala powoli ale tam przeciez bylo troche wiedzy :/
              przydaloby sie ja jakos przeniesc

a co do shout box'a to... a mnie on nie obchodzi :P ale tez sie nie obraze jak powstanie

[ Dodano: 2009-03-14, 16:18 ]
              Zamieszczone przez marian
              Jak audiomania zaczela padac to zaczalem sie udzielac z tych nudow na elektrodzie... jakie tam sa ludzie to szok
              tez tak robilem... az mnie wywalili :evil:

Skomentuj

Własny serwer obrazkowy !!!!

Skomentuj

Zamieszczone przez gzesejkb
                  Własny serwer obrazkowy !!!!
                  juz to widze ...
                  juz widze ten rachuek za serwer :twisted:

Skomentuj

Szkoda bo miałem tam 2-3 moje konstrukcje których nigdzie indziej nie było i kopie linków do imageshacka bym zrobił:/

Skomentuj

Jeśli poruszamy temat Audiomanii to przy okazji, czy ktoś wie co się dzieje z Audiosites? Poświęciłem sporo czasu, żeby opisać wszystkie swoje konstrukcje i szkoda by było, żeby to wszystko przepadło :???:

Skomentuj

bart210, napewno to nie zostalo usuniete, pewnie zostanie zgrane na dysk Q czy cos.

Skomentuj

bart210, dj_zibi nic nie zostało skasowane. Tak Audiosites jak i Audiomania jest u mnie na dysku. Jeśli chodzi o audiosites to pisałem info, które wisiało 2 tygodnie na audiomanii i tutaj, że audiosites z powodów ekonomicznych został zlikwidowany ale zastąpi go w połowie tego roku nowy serwis o lepszej funkcjonalności, a cała treść z audiosites zostanie przekonwertowana i osadzona w nowym serwisie.
                          Ad Audiomania: w niedługim czasie rozpocznę przenoszenie treści audiomanii na diyaudio począwszy od artykułów. Po tym działaniu domena audiomania.info będzie wskazywać na serwis diyaudio (z punktu widzenia domen nastąpi niejako fuzja tych serwisów). Taki krok powinien jeszcze bardziej spopularyzować to forum, ponieważ obie domeny są dobrze wypozycjonowane w google. Kolejnym krokiem będzie udostępnienie całego forum audiomanii jako archiwum (tylko do czytania).
                          Narazie tyle.

Skomentuj

Shoutbox byc musi :)

Skomentuj

W woli wyjaśnienia: shoutbox w phpBB by Przemo powoduje przeciążanie serwera (szczególnie na tak licznym i popularnym forum) dlatego do czasu zmiany mechanizmu shoutbox'a na pewno nie będzie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Quester
                                shoutbox'a na pewno nie będzie.
                                :evil: :???: :sad:

Skomentuj

Do zmiany mechanizmu forum :neutral: .. po zmianie mechanizmu :evil:

Skomentuj

No to Q, forumowicze robia zrzute i zmieniasz mechanizm itp. Shoutbox musi byc :mrgreen: mozna dac opcje wylaczania jak komus pasowac nie bedzie;]

Skomentuj

Panowie, audiomania na szczęście jeszcze żyje w archiwach: http://web.archive.org/web/200702021...ia.info/forum/ :)

Skomentuj

Why?? :cry: (pytanie retoryczne, nie odpowiadać)

Jak sie dowiedziałem o końcu audiomanii to aż mi się łezka w oku zakręciła :sad: Wiedziałem, że jest źle, ale nie podejrzewałem końca. Ahhh tak jakby kawałek życia poszedł do piachu...

Zamieszczone przez caras
                                        audiomaniacy chca shout box'a :) :twisted:
                                        Popieram !!

Jak ma być fuzja, to niech to będzie fuzja z prawdziwego zdarzenia. Niech cząstka audiomanii zostanie tu przeniesiona i nie mam na myśli tylko artykułów, ale coś co ludziom kojarzy sie z tym serwisem.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X