Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

audiomaniacy chca ...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez ŁukaszN
    Jak ma być fuzja, to niech to będzie fuzja z prawdziwego zdarzenia. Niech cząstka audiomanii zostanie tu przeniesiona i nie mam na myśli tylko artykułów, ale coś co ludziom kojarzy sie z tym serwisem.
    Dobrze prawi, koniec olewania audiomanii... to nie tylko troche MB informacji o audio.

Skomentuj

Zamieszczone przez n_omyzs
      to nie tylko troche MB informacji o audio.
      to rodzina

Skomentuj

Ja niejako wychowałem się na audiomanii, zarejestrowałem się w 2005r. To właśnie tam stawiałem pierwsze kroki w DIY. Trochę mi się smutno zrobiło :sad:

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
          Jak ma być fuzja, to niech to będzie fuzja z prawdziwego zdarzenia. Niech cząstka audiomanii zostanie tu przeniesiona i nie mam na myśli tylko artykułów, ale coś co ludziom kojarzy sie z tym serwisem.
          chłopak dobrze prawi, wódki mu polać :!:

a co do audiomanii to też się tam wychowałem, może nie mam jakiś ambitnych dzieł diy ale właśnie na AM się zaraziłem DIY

Skomentuj

Pożegnajmy Audiomanie wspólnie :cry: http://nasza-klasa.pl/school/117821/1/gallery/11

Skomentuj

Z tą NK to trochę przesada... :neutral:

Skomentuj

Zamieszczone przez eXe
                trochę przesada...
                Nie przesadzaj

Skomentuj

Q a nie mozna np SB postawic na jakims innym serwerze .. np jakis darmowym w stylu Wp i tu go "wyswietlac"

Skomentuj

Zamieszczone przez piku16
                    http://nasza-klasa.pl/school/117821/1
                    GOŚĆ :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez caras
                      Q a nie mozna np SB postawic na jakims innym serwerze .. np jakis darmowym w stylu Wp i tu go "wyswietlac"
                      Caras - SB na Przemku to zjadacz zasobów - połaczenia do bazy, ilosc refreshów etc; pozatym to integralny mod do Przemka, i to by musiał być zewnętrzyny jakis wolnostojący silnik, a weź do tego dorób userów, łaczenie z naszą bazą etc - nie ma większego sensu, komu by się chciało z tym wszystkim bawić - pozatym jeżeli stawiać SB to tylko AJAXowego, więc znowu dochodzimy do sprawy pieniędzy i zmienienia silnika forum i hostera

Skomentuj

kaczortrex, a tak po polsku ;>

Skomentuj

kurcze, wróciłem z delegacji a tu zonk, audiomanii niema, poczta nie działa :evil:

Skomentuj

A co ma poczta do audiomani?
                            Dajcie spokoj z ta audiomania, koniec jest i basta. Nic wiecznie nie trwa. Zreszta nie ma za czym plakac.

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                              Zreszta nie ma za czym plakac.
                              Chyba nie wiesz o czym piszesz masz za krotki staz na forum

Skomentuj

pegelmesser, bo byly skrzynki mailowe x@audiomania.info

Skomentuj

Na audiomani mailem wiekszy i nie placze za nia.
                                  A skrzynke pocztowa lepiej miec jakas profesjonalana.

Skomentuj

Na audiomani mailem wiekszy i nie placze za nia.
                                    A skrzynke pocztowa lepiej miec jakas profesjonalana.
                                    Piłeś cosik ? :mrgreen:

Skomentuj

Herbate.

Skomentuj

pegelmesser, niecpaj sie tauryna :twisted:

Skomentuj

Herbate
                                          ...z wkładką.
                                          Jakbyś się wychował na audiomanii to byś nie pisał takich głupot. Każdy czuje jakiś sentyment tym bardziej, że większość z nas spędziła tam ładnych parę lat.
                                          Tak z ciekawości to kiedy zarejestrowałeś się na audiomanii??

Skomentuj

Czaruję...
                                          X