Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki telefon polecacie??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki telefon polecacie??

Mam telefon nie bede nawet mówil marki poprostu to jest złom. Dzwoni do mnie klient a on mnie rozlacza. Wiec postanowilem kupić jakiś inny z komisu. I mam na oku

- Siemens ST55
    - Siemens CX65
    - Nokia 6610i
    - Nokia 7250i

I chyba kupie ST55 bo jest bardzo tani ok 350zł. CO sądzicie o nim i o pozostalych, moze jakiś inny ciekawy telefonik znacie?

drzewko, proponuje cx65 mialem go przez krutki czas i bylem z niego zadowolony
    jak chcesz cos z aparatem to poszukaj sony ericssona k700

Skomentuj

Ja mam nokie 6610 od roku i jestem bardzo zadowolony, a z tego co wiem model 6610i na ulepszone oprogramowanie.

Skomentuj

ST55 ma duży wyświetlacz, za to gorzej z klawiaturą, przyciski są małe i niewygodnie się obsługuje telefon, szkoda też, że nie ma ani Irdy, ani Bluetooth'a.

Skomentuj

LKe no jak st55 nie ma irdy to juz odpada slyszalem ze sie czesto psują. A nokia 6610i rózni sie od zwyklej tym ze ma aparat cyfrowy

Skomentuj

drzewko, nie tylko aparatem, menu jest bardziej sprecyzowane, przez co sie nie przycina jak to bywa w 6610.

Skomentuj

A może agemka myx5-2 mam takiego i aparacik jest spox za ta cene wygrywa ze wszystkimi nokiam . B Dobry aparacik VGA jak na telefon dużo pamieci , ekranik duży i czytelny a telefonik zgrabniutki

Skomentuj

Jak ma być trwale,bezawaryjnie i bez niespodzianek to tylko 6310i.U mnie telefon ma 4 lata i zero problemów.Dodam tylko że mam już drugą i na inny sie nie zamienie.Oczywiście jest to typowy telefon tylko do dzwonienia :)
                PZDR

Skomentuj

- Nokia 7250i -Telefon zabawka,w sumie ma fajne bajerki,dobry zasięg,bateria dobrze trzyma,ale za tą cene wole sobie kupić normalny telefon i osobny aparat cyfowy.Chyba,że kogoś interesują zdjęcia z max rozdzielczością 350x287.

Skomentuj

Z tego wzg;ledu oprucz akustyki szeroko zajmuje sie telefonami to powiem ze raczej siemens mnie nie przekonuje..mialem SL 45i i ten mi sie tylko podobal...pozostale dwa modele ktore wskazales sa ciekawe ale siemens jak to siemens jest nie najlepiej wykonany (chodzi o trwalosc)

Polecna nokie 7250i jest to naprawde spoko telefonik jst maly i poreczny...
                    ale za ta cene to wolal bym 6310i i do tego aparat cyfrowy..

a jezeli juz telefon z aparatem to tylko nokia 7650 i 6600 albo 3650..bawilem sie cala trujka.....to sa dopiero telefony...!! oparte na symbianie

Skomentuj

Zamieszczone przez Blazej
                      siemens jak to siemens jest nie najlepiej wykonany (chodzi o trwalosc)
                      jeśli chodzi o telefony, to mój low-endowy siemens C25 trzyma się nieźle choć jest już leciwy. Do dzwonienia idealny, smsy też da się czytać (wyświetla tylko 2 linijki ) ostatnio pada mi bateria, więc chyba go wymienie, ale ponownie kupię coś czego nie będę się bał wyjmować z kieszeni (no chyba że będzie to obawa przed wyśmianiem :P).
                      A aparaty w telefonach mnie nie przekonują...

Skomentuj

zawsze i wszedzie Motorola panem bedzie :)

Skomentuj

Motorolka rulezz tez mam motke model T720i ;] juz dwa lata i nie narzekam

Skomentuj

motorolki tez sa fajne a co do C25 to zygmunt raczej chodzilo mi o te nowsze telefony.. ) ale spoko

Skomentuj

6310i poraz trzeci!!!,narazie wygrywa,jeden nielicznych telefonow do dzwonienia

Skomentuj

Hehe motorola-miałem dwie-bateria w nich trzyma należycie rok i jeden dzień(bo gwarancja)a potem trzyma już tylko jeden dzień.

Jako telefon to tylko Nokia,ostatecznie siemens.

Obecnie mam 3510i i niezamierzam jej zmieniać,ma wszystko co jest mi potrzebne.Dobry zasięg,bateria trzyma około 9 dni,a jak sie dobrze dzwoni i smsuje to tydzień bez problemu.Jedynym minusem jest to,że jak na swój wiek i wyposażenie jest trochę duża.

Skomentuj

Kupilem siemensa Cx 65 fajny jest tylko jak kur..a polaczyc go z komputerem przez irde to moge tylko wyslac pliki z kompa na fon a na odwrót nie idzie bo wyskakuje w telefonie napis bład. Kupilem kabel i sciaglm MPM originalne oprogramowanie ze strony siemensa i ni huja nadal komputer nie widzie telefonu ani przez irda ani przez kabel. WIecie co jest grane???

Skomentuj

wiem wywal telefon
                                    procek w komurce jest walniety prawdopodobnie

Skomentuj

bie wywalaj telefonu...znien mu plyte glowna.....na allegro mozna dostac nieraz tanio...

Skomentuj

drzewko, Ja proponuje bez tak drastycznych kroków :) ...na początek może podejdź do serwisu salonu sieci w jakiej działasz. W bydzi w ERZE np są bardzo przystępne chopaki ...jak sie dobrze pogada to czasem nową wersje softu i jakieś drobne problemu na miejscu i za free załatwiają ...nie wiem może mi dobrze z oczy patrzy

Skomentuj

Czaruję...
                                        X