Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki telefon polecacie??

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jak telefon to tylko Nokia, polecam 6210, 6310, 6310i.

Skomentuj

Niewierze w to ze telefon jest zjechany bo przez irda moge odbierac dzwieki i obrazki a z tego cx65 moge wyslac przez irda obrazek lub dziek do innego telefonu do s 55 dziala bo przesylalem wiec dlaczego nie moge wysalc do komputera jezeli do innego telefonu moge wyslac tel jest w idea a i niemam paragonu zakupu bo telefon kupilem z komisu

Skomentuj

jak kupiles w komise to podejdz do komisu i powiec im co sie dzieje

Skomentuj

moze wina oprogramowania....

w SL 45i mialem zwsze pelno problemow...ale tylko z nieorginalnym softem....ktowie czy w twojej ktos nie grzebal i z tad te problemy

Skomentuj

Chcialbym wymienic oprogramowanie raz jeszcze
            Na stronie producenta jest taki opis:

- type in *#06#, now the IMEI number is shown in the display
            - push the "More"-key left of the joystick to see the complete "Status"-information
            - please note the information written below the following parameters (you will see further information
            by scrolling down with the navi-key):
            Product, SW-Version and Variant (only the both first characters are relevant e.g. A201)

W chwili obecnej mam w telefonie:

Product: CX65
            SW-Version: 12
            Variant: A 405

I moje pytanie brzmi: Czy mam sciagnoc uaktualnienie: Product CX65 Variant A 405
            czy moze Product CX65 Variant: jakis nowszy np A 414?

Skomentuj

Ja mam 6510 :-)

Skomentuj

Juz jest wszystko ok. Wina kabla bylo trzeba pin 5 i 7 z telefonu polaczyc przez rezystor 15k do masy i telefon wykrywa natychmiast.

Skomentuj

obojetnie jakie oprogramoanie najlepiej sciagnas z jakiejs srtony takie jaki jest lub niewiele modyfikowane....i zobaczyc co sie stanie...iMEI nie mac do oprogramowania ani wersja starego...chyba ze kopiujesz takie jakie bylo......

update......a wiec wszystko OK ....hehehehe 2min spuznienia... ))

Skomentuj

Najlepszy telefon to nokia 7650 ma wszystko i trzaska zdjecia w 640x480 wgrywanie czegokolwiek to banał a plytke z wszysykim szczaiłem sobie kiedys na allegro wada ze jest troche klocek. Real fota
                    Załączone pliki

Skomentuj

to takrze przyklad mozliwosci 7650

nie smiac sie z wysokotonowki..... ))aktualnie czasowo taka ;];];]

Skomentuj

Zamieszczone przez Blazej
                        nie smiac sie z wysokotonowki..... ))aktualnie czasowo taka ;];];]
                        He he he he...

Skomentuj

dzieki Zygmunt )))

Skomentuj

A to przyklad mozliwosci Siemensa c60
                            Załączone pliki

Skomentuj

teraz zrobimy ankiete ktory lepszy )))

Nokia 7650 vs. Siemens C60

oczywiscie pod wzgledem aparatu...

Skomentuj

Zamieszczone przez Blazej
                                teraz zrobimy ankiete ktory lepszy )))

Nokia 7650 vs. Siemens C60

oczywiscie pod wzgledem aparatu...
                                Wystarczy popatrzec na ostrosc... i widac ze 7650 wygrywa. Sam posiadam 7650 i jesli mialbym ja na cos zmienic to tylko w gre wchodzi 6600

Skomentuj

racja ostrosc widac.....ale oprucz 6600 mi sie tez podoba 3650...bardz podobny aparat...i menu.

Ja lubie takie"cegielki" wiec mi odpowiadaja....

Skomentuj

Zpomnij o 6600 jedyna przewaga nad 7650 to to ze ma wieksza pamiec a reszta jest identyczna a 7650 sie rozsówa a to jest fajny bajer:))) jak bym mial zmieniac to na 7610 bo ma wypaśna matryce
                                    a cegiełka musi być mężczyzna potrzebuje męskiego aparatu :):):)

Skomentuj

no i w 6600 ma beznadziejny dzoistik (mie bede sie chwalil angielskim czesto sie lubi sam zablowowac...

i z 7650 mozna zrobic pilot...podobno obsluguje 600 urzadzen przez podczerwien...nie wiem czy to prawda ale jqak narazie wszystki markowe obslugiwal ;];]

Skomentuj

Ir remote
                                        zajebisty prgram bawiłem sie nim z mediamarku i śmianie było na mase.Wyłączyłem pół sciany telewizorów i podciagnolem wzmacniacz yamahy na mase. Obsługa lekko się dnerwowała

Skomentuj

no wlasnie.....

ale bejrut.....zainspirowales mnie.....dziesiaj ide do reala )))))))

Skomentuj

Czaruję...
                                          X