Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Problem z Windowsem XP

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

każda dyskusja jest sensowna jeżeli sa argumenty za i przeciw danemu aspektowi :)ja pracuje na windowsie 7 wersji beta i ubuntu 8.10. do pracy zwyklej linux jest szybszy i jak dla mnie fajniejszy w obsludze. jezeli chodzi o gry etc to windows. wiadomo ze wiecej osob woli winde jak tylko na niej siedzi i tylko ja zna wiec wiem ze osob przeciwko linuksowi bedzie wiecej . pzdr +)

Skomentuj

Na linuchu spędziłem pół życia i na winde przesiadłem się bez cienia żalu.
      Linux tak, ale nie dla wszystkich. Mówienie że jest do system dla każdego jest po prostu kłamstwem.
      Inna sprawą jest dostępność konkretnych narzędzi pod linuxa. Trzeba się z tym pogodzić, chce pracować się na dobrych narzędziach to pracuje sie na komercyjnych, a te są kompatybilne z systemami komercyjnymi. Co innego gdy komuś do pracy wystarcza telnet.
      I zawsze mamy jeszcze grupkę napędową linuxa czyli 14-16 latków z pryszczami i długimi tłustymi włosami, dla których posiadanie linuxa jest równe byciu hackerem :mrgreen:

Skomentuj

Tina, niestety nie ma systemu operacyjnego bez bledow . Nie znam takiego. "Udalo" mi sie totalnie zwiesic Ubuntu. Kilka razy . Windowsa KAZDEGO niemal tez. Mas OS tez, choc samego Findera (przez SSH reagowal i kill zadzialalo). Amiga OS tez. Nawet Commodore Basic z C64... Jesli cos ma miliony linijek lacznie kodu, nie ma bata, by gdzies nie bylo bledu. Niekoniecznie w kodzie (jego skladni) - chocby w algorytmie.

Skomentuj

Czaruję...
        X