Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Visaton za bezcen.... jakis przekret

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez umberto
    Alton tu pokłony w Twoją strone i szacuneczek.A co do sprzedającego to poprostu sie bał że mu narobie znowu problemów,na allegro wisi na włosku,jedno moje hasło i może zapomnieć że takie coś istnieje.Poprostu zalazł mi za pazurki a ja nie odpuszczam łatwo.Wolał się więc przyznać i uniknąć kłopotów.A czy sam przemalował czy takie dostał,niestety nie wiem i wcale mnie to nie interesuje.Jak ktoś trafi na jakiś wynalazek od Cesarza to niech mnie powiadomi,ja go sprawdze odpowiednio :)
    PZDR
    Czy allegro pisało do Ciebie w tej sprawie, ja nie dostałem odpowiedzi na mojego obszernego maila na temat tego delikwenta.

Skomentuj

Bo za słabo dokopałeś!Ja miałem odpowiedź na drugi dzień a sprzedający jednocześnie dostał poważne ostrzeżenie.A czy ty wysyłałeś jakieś kopie korespondencji z gostkiem?Moja korespondencja z allegro zakończyła sie tekstem-jeden potwierdzony sygnał i gość znika raz na zawsze z allegro!Dziwie się że Cie olali,może mój czarodziejski adres email działa?
      PZDR

Skomentuj

umberto, dziękuje ci za uznanie.

Skomentuj

Alton nie dziękuj!Niech Ci bracie na zdrowie idzie!Szanuje kompetentnych ludzi!
          PZDR
          P.S.
          A nie znudził Ci sie ten wzmak?Taki szary...kupił bym se normalnie... :)

Skomentuj

Teraz już wiem czemu nie otrzymałem odpowiedz ;-) :
            "Traktujemy Twój e-mail jak zgłoszenie, dlatego nie udzielimy na niego odpowiedzi."

Skomentuj

Ano właśnie.Trza sie solidnie podpierać!
              PZDR

Skomentuj

ostro :] ale wkoncu wszystko jasne.. a ja chcialem to kupic hehe, dobrze ze sie poradzilem tutaj najpierw

Skomentuj

hehehe Alton ja tez sie zaraz zorientowalem, bo mialem juz w lapkach duuuzo visatonow, w tym blizej poznalem z tej serii w170 i w300... pierwszy hmm sredni... drugi wzglednie ok :)
                  I tak uwazam, ze najlepsze glosniki Visatona to TI100, AL130, 170 i 200, z tanich dobry jest tez W130S i WS17E, ktory mimo, ze wyglada srednio ma niewiarygodne mozliwosci w zakresie basu!!! polecam jakby ktos sie zastanawiał :)

Oczywiscie mejla do allegro tez od razu wyslalem :)

Skomentuj

Hmmm a ja w życiu nie miałem w ręce innego głośnika jak tonsil,alphard,tesla i jakieś bezfirmówki :).Poprostu wygląd się rzuca w oczy :)

Skomentuj

no wlasnie co z tymi fotkami?? mialy sie tu pojawic

Skomentuj

Czaruję...
                      X