dj_zibi, nie boj sie 1 pewnie odemnie kumpel wezmie, dziewczyna jednego tez zaatakuje wiec wole wziac plytke na zapas, i dla siebie 2-3 szt, a nawet jesli by lezaly - niech sobie leza, potem nie kupie jednej w takiej cenie itp.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zamównie PCB do Uniampa ?
Collapse
X
-
Jeśli będzie brakować tylko kilku sztuk to dorobię je na własny koszt. Idę o zakład, że w tej cenie znajdą się później chętni
Nasz licznik już pokazuje 12 sztuk, więc wieje optymizmem - jak dalej pójdzie w takim tempie to zamówienie dojdzie do skutku.
Pozostaje ustalić czy tym razem też robimy czarny solder, czy jakiś inny kolor ?
Skomentuj
-
No może jeszcze przykleimy nowy wątek "Jaki kolor laminatu płytki do Uniampa?"
Quester wybierz coś sensownego, typu byle nie różowy :) i już.
1. (l_nino) - 1 szt.
2. Tasior - 3 szt.
3. Bart2111 - 2 szt.
4. Keisan - 1 szt.
5. LuSzTi - 2 szt.
6. maxdila - 2 szt.
7. kaman777 - 1,2 szt. w zależności od ceny
8. Pegelmesser - 2 szt.
9. damiani - 2szt
10. csbiczek - 2szt
11. El_liero - 1szt.
Skomentuj
-
Quester, rozumiem że od ciebie płytki rozlecą się po Polsce
a jeśli tak, to ja bym proponował abyś zamówił np. komplet tranów i diod
chodzi o to żeby każdy nie domawiał na necie dodatkowych elementów a żeby przyszły w paczce z płytkami
oczywiście rezystorki kondensatory itp drobnica to już sprawa indywidualna bo każdy ma albo spokojnie może sobie gdzieś kupić w sklepie
proszę o rozpatrzenie mojego wniosku :]
Skomentuj
-
Zamieszczone przez maxdilaoczywiście rezystorki kondensatory itp drobnica to już sprawa indywidualna bo każdy ma albo spokojnie może sobie gdzieś kupić w sklepie
ale watpie zeby Q sie tym zajal bo wiem ile na to czasu idzie :???:
Skomentuj
-
ogólnie mogę się zając kompletowaniem części, kolega pracuje w TME i da radę załatwić taniej, wyśle mu spis i będę wiedział co i jak. Razem z Q mieszkamy w Łodzi, więc przesyłka i tak byłaby jedna. Kwestia tego, że w TME ceny mocno zależą od ilości więc pytanie brzmi, ile osób byłoby chętnych na taki zestaw.Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba
Skomentuj
Skomentuj