Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zamównie PCB do Uniampa ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

dj_zibi, nie boj sie 1 pewnie odemnie kumpel wezmie, dziewczyna jednego tez zaatakuje wiec wole wziac plytke na zapas, i dla siebie 2-3 szt, a nawet jesli by lezaly - niech sobie leza, potem nie kupie jednej w takiej cenie itp.

Skomentuj

Jeśli będzie brakować tylko kilku sztuk to dorobię je na własny koszt. Idę o zakład, że w tej cenie znajdą się później chętni

Nasz licznik już pokazuje 12 sztuk, więc wieje optymizmem - jak dalej pójdzie w takim tempie to zamówienie dojdzie do skutku.

Pozostaje ustalić czy tym razem też robimy czarny solder, czy jakiś inny kolor ?

Skomentuj

Zielona soldermaska. Najlepsza. Profesjonalisci tylko taka stosuja :mrgreen:
        1. (l_nino) - 1 szt.
        2. Tasior - 3 szt.
        3. Bart2111 - 2 szt.
        4. Keisan - 1 szt.
        5. LuSzTi - 2 szt.
        6. maxdila - 2 szt.
        7. kaman777-1,2 szt. w zależności od ceny
        8. Pegelmesser - 2 szt.

Skomentuj

Tak sobie myślę ... ile może kosztować skompletowanie podzespołów do Uniampa ? I może by tak trafa hurtem ? Czy z tymi trafami taniej nie wyjdzie ?

Skomentuj

1. (l_nino) - 1 szt.
            2. Tasior - 3 szt.
            3. Bart2111 - 2 szt.
            4. Keisan - 1 szt.
            5. LuSzTi - 2 szt.
            6. maxdila - 2 szt.
            8. Pegelmesser - 2 szt.
            9. damiani - 2szt.

Skomentuj

1. (l_nino) - 1 szt.
              2. Tasior - 3 szt.
              3. Bart2111 - 2 szt.
              4. Keisan - 1 szt.
              5. LuSzTi - 2 szt.
              6. maxdila - 2 szt.
              8. Pegelmesser - 2 szt.
              9. damiani - 2szt
              10. csbiczek 2szt

Skomentuj

Zamieszczone przez (l_nino)
                Tak sobie myślę ... ile może kosztować skompletowanie podzespołów do Uniampa ? I może by tak trafa hurtem ? Czy z tymi trafami taniej nie wyjdzie ?
                o tez bym sie z checią przysłuchal temu

Skomentuj

a tez by mi się trafko przydalo ....

Skomentuj

Quester, a do wyboru sa czarny zielony niebieski i czerwony tak? czy inne kolory rowniez?

Skomentuj

No może jeszcze przykleimy nowy wątek "Jaki kolor laminatu płytki do Uniampa?"

Quester wybierz coś sensownego, typu byle nie różowy :) i już.

1. (l_nino) - 1 szt.
                      2. Tasior - 3 szt.
                      3. Bart2111 - 2 szt.
                      4. Keisan - 1 szt.
                      5. LuSzTi - 2 szt.
                      6. maxdila - 2 szt.
                      7. kaman777 - 1,2 szt. w zależności od ceny
                      8. Pegelmesser - 2 szt.
                      9. damiani - 2szt
                      10. csbiczek - 2szt
                      11. El_liero - 1szt.

Skomentuj

Quester, rozumiem że od ciebie płytki rozlecą się po Polsce
                        a jeśli tak, to ja bym proponował abyś zamówił np. komplet tranów i diod
                        chodzi o to żeby każdy nie domawiał na necie dodatkowych elementów a żeby przyszły w paczce z płytkami

oczywiście rezystorki kondensatory itp drobnica to już sprawa indywidualna bo każdy ma albo spokojnie może sobie gdzieś kupić w sklepie

proszę o rozpatrzenie mojego wniosku :]

Skomentuj

El_liero, ha ha ha ! raz wybrano czarny i okazalo sie byc to porazka bo nie bylo widac(ledwie) sciezek i w przypadku problemow bylo to meczarnia.

jest moze biały? :)

Skomentuj

Ja jestem za zielonym jak napisał pegelmesser, ewentualnie może też być czerwony lub niebieski, byle nie czarny

Skomentuj

Też jestem za zieloną :)

Skomentuj

Zamieszczone przez maxdila
                                oczywiście rezystorki kondensatory itp drobnica to już sprawa indywidualna bo każdy ma albo spokojnie może sobie gdzieś kupić w sklepie
                                a ja bym proponowal odwrotnie. wlasnie na tej drobnicy da sie najwiecej zaoszczedzic

ale watpie zeby Q sie tym zajal bo wiem ile na to czasu idzie :???:

Skomentuj

ogólnie mogę się zając kompletowaniem części, kolega pracuje w TME i da radę załatwić taniej, wyśle mu spis i będę wiedział co i jak. Razem z Q mieszkamy w Łodzi, więc przesyłka i tak byłaby jedna. Kwestia tego, że w TME ceny mocno zależą od ilości więc pytanie brzmi, ile osób byłoby chętnych na taki zestaw.
                                  Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

eee nie wiem jak inni ale u mnie kondensatorów, rezystorów jest na zapas
                                    a tranów sie nie kupuje z oczywistych powodów
                                    myśle że u innych jest podobnie

Skomentuj

A ja chętnie zamówiłbym komplet. Tylko ile by to kosztowało ?

Skomentuj

(l_nino), w poprzednim zamowieniu kompet czesci kosztowal ok 80zl o ile dobrze pamietam (z wysylka)

Skomentuj

No to jak by komplet części + płytka + koszty wysyłki zmieściły by się w 100zł to jest zainteresowany

Skomentuj

Czaruję...