Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zamównie PCB do Uniampa ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

(l_nino), 70 zl ? cholera jasna. na allegro para toshib 7.20 (poza aukcja 6.20) , sterujace cos 3-4zl za pare, reszta to pare zł ... wiec na calego uni wychodzi 30zl... 40z wysylka...

Skomentuj

Obudowę, przedwzmacniacz. Jedynie podmieniłbym końcówkę i trafo. Ma sens taki zabieg ?

[ Dodano: 2009-06-15, 16:37 ]
      Zamieszczone przez Tasior
      (l_nino), 70 zl ? cholera jasna. na allegro para toshib 7.20 (poza aukcja 6.20) , sterujace cos 3-4zl za pare, reszta to pare zł ... wiec na calego uni wychodzi 30zl... 40z wysylka...
      Więc dobrze, że jeszcze nie zamawiałem. Na razie robiłem ogólny kosztorys. Czyli można jeszcze obciąć koszta .. dobrze wiedzieć :)

Skomentuj

niewiem czy ma jeszcze urlop ale zajzyj do uzytkownika a441 z allegro.

Skomentuj

Zrobiłem wstępny kosztorys i wyszło mi w granicach 70zł, nie licząc kondensatorów w zasilaczu. Będzie jeszcze taniej, jeśli toshiby i sterujące kupi się poza aukcją, tak jak ktoś to już tutaj pisał. Jeśli idzie o samą drobnicę, to też można zejść jeszcze z ceną.

Skomentuj

Zamieszczone przez Tasior
            niewiem czy ma jeszcze urlop ale zajzyj do uzytkownika a441 z allegro.
            Nie ma w tej chwili wystawionych przedmiotów.
            Tak czy siak i tak będę polował na allegro :)

Skomentuj

Użytkownik A441 ma na allegro nową nazwę: MARKG_2006. W chwili obecnej można zakupić u niego toshiby. Mogę go polecić, biorę czasem od niego atmegi. Towar w 100% pewny.

Skomentuj

Ok .. ale z drugiej strony kupując od kolesi z allegro nie da się kupić wszystkiego co jest potrzebne. Tzn. nie mają np wszystkich tranów. Więc koszta przesyłki wzrosną kilka krotnie, czyli oszczędzając na tranie te 1- 2zł traci się na kosztach przesyłki. Czy to opłacalne ?

Skomentuj

(l_nino), a441 mial, zauwazylem wlasnie ze markg ma takie same przedmioty i opisy, ale jeszcze nie wszystko...

Skomentuj

panowie, w poprzednim zamowieniu grupowym ja zbieralem czesci i kase
                    jak ktos chce sie podjac tego zajecia to mam jedna uwage - niech to bedzie ktos kto odrazu wylozy cala gotowke a dopiero pozniej bedzie to sprzedawal. inaczej nie ma sensu.
                    oczywiscie sporo czasu tez jest potrzebne

co do kupowania na allegro - 2-3 uzytkownikow i macie komplet czesci

Skomentuj

Ja kupuje tu http://www.diax.pl .
                      Policzyłem i części kosztują (komplet bez trafa) ok 90zł.
                      Fakt że nie jest za tanio ale wszystko na miejscu i blisko (bez żadnych wysyłek), w razie czego jest jeszcze drugi po drodze.
                      A trafo mam z rozbiórki (pioneer vsx-d711) i chyba obudowe też wykorzystam.
                      Co do zamówień grupowych to najlepiej policzyć ile osób bedzie chętnych, wysłać zapytanie o koszty części, pozbierać kase a na końcu kupować (takie moje zdanie).
                      Zawsze się znajdzie jakiś "słaby płatnik".

Skomentuj

Zamieszczone przez dzwiedziu
                        Co do zamówień grupowych to najlepiej policzyć ile osób bedzie chętnych, wysłać zapytanie o koszty części, pozbierać kase a na końcu kupować (takie moje zdanie).
                        widzę żę bardzo kolorowo widzisz takie zamówienia... To nie jest tak łatwo ajk by się wydawało...

Skomentuj

w aprovi napewno trany nie kosztuja 70zl...

Skomentuj

Mogę się zająć zamówieniem na kit:

http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=15495

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
                              w aprovi napewno trany nie kosztuja 70zl...
                              mowa byla o komplecie tranzystorow na caly wzmacnaicz. jak kupowalem tam tranzystory do symasyma (lata temu) to zaplacilem za same tranzystory 50zl. wiec calkiem mozliwe ze teraz tyle moga wolac :P

Zamieszczone przez maryush
                              Mogę się zająć zamówieniem na kit:

http://diyaudio.pl/viewtopic.php?t=15495
                              maryush, tylko ze jest jeden dosc spory problem. nie jestes zbyt znany i nie budzisz zaufania innych uzytkownikow. wiec nie zdziw sie jak malo bedzie chetnych

Skomentuj

Od biedy może wystawić na allegro.
                                Wtedy jakieś zabezpieczenie jest.
                                Telko zależy od ceny.

Skomentuj

Zamieszczone przez dzwiedziu
                                  Od biedy może wystawić na allegro.
                                  Mogę, nie ma najmniejszego problemu :)

Skomentuj

Lista zrealizowanych wysyłek:

1. (l_nino) - 2 szt. ( nr nadania: 120633206 )
                                    2. Tasior - 8 szt. ( nr nadania: 120633196 )
                                    3. Bart2111 - 2 szt. ( nr nadania: 120633553 )
                                    4. Keisan - 1 szt. ( nr nadania: 120633202 )
                                    5. LuSzTi - 2 szt. ( odb. osobisty )
                                    6. maxdila - 3 szt. ( nr nadania: 120633194 )
                                    7. kaman777 - 2 szt. ( nr nadania: 120633558 )
                                    8. Pegelmesser - 2 szt. ( nr nadania: 120633205 )
                                    9. damiani - 2szt ( nr nadania: 120633195 )
                                    10. csbiczek - 2szt ( nr nadania: 120633210 )
                                    11. El_liero - 1szt. ( nr nadania: 120633561 )
                                    12. Kuki - 2szt. ( nr nadania: 120633203 )
                                    13. rathgar0f - 2szt. ( nr nadania: 120663552 )
                                    14. SoundStarStudio - 2szt. ( nr nadania: 120633209 )
                                    15. Zibi -1szt. ( nr nadania: 120633559 )
                                    16. Errorexe1929 - 2szt. ( nr nadania: 120633192 )
                                    17. maryush - 3szt. ( nr nadania: 120633199 )
                                    18. Gilbert - 3szt. ( nr nadania: 120633211 )
                                    19. DeKeR - 1szt. ( nr nadania: 120633555 )
                                    20. S3B3Q94 - 3szt. ( nr nadania: 120633204 )
                                    21. demolkaa - 1sz. ( nr nadania: 120633208 )
                                    22. dzwiedziu - 3 szt ( nr nadania: 120633201 )
                                    23. Nowy1 - 2 szt ( anulowane )
                                    24. kosanr1 - 2szt. ( nr nadania: 120633556 )
                                    25. mellowman - 2szt ( nr nadania: 120633554 )
                                    26. KAPRINT - 2szt. ( nr nadania: 120633198 )
                                    27. niedzielan360 - 1 szt. ( nr nadania: 120633557 )
                                    28. mozart - 1szt. ( nr nadania: 120633193 )
                                    29. konradzik88 - 2szt. ( nr nadania: 120633191 )
                                    30. Marcino90 - 1szt. ( nr nadania: 120633197 )
                                    31. Easy rider - 1szt. ( nr nadania: 120633560 )
                                    32. dabyl - 1 szt. ( nr nadania: 120633200 )
                                    33. kurdzio - 2szt. ( nr nadania: 120633207 )

Tym oto sposobem wspólne zamówienie dobiegło końca. Od poniedziałku (22.06.2009) rozpoczynam wyprzedaż pozostałych płytek PCB. W weekend zamieszczę stosowne informacje o trybie realizacji wyprzedaży. Do tego czasu proszę mnie nie "bombardować" wiadomościami PW i nie wypisywać się w ten wątek. Poczekajcie cierpliwie. Powyższe wynika z faktu, że mam na głowie jeszcze jedno zbiorowe zamówienie, które i tak już zostało nieco zaniedbane. Na realizację dwóch równolegle po prostu nie mam czasu. Dlatego właśnie proszę o wyrozumiałość i cierpliwość.

Skomentuj

Do mnie tez dotarło. Wszystko ładnie i pięknie. Gdyby były jakieś zapisy na komplet elementów to dajcie znać.

Skomentuj

mozart, poszukaj innego tematu bo jest, w ktorym powstaje lista na KIT.

Skomentuj

mozart, http://diyaudio.pl/viewtopic.php?p=1...91d36b8#197343

Skomentuj

Czaruję...