Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zamównie PCB do Uniampa ?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie bójcie się, parę płytek się dla Was znajdzie.

Skomentuj

Dziękuję bardzo, płytki odebrałem dziś. Sprawa załatwiona pierwszorzędnie. Cieszę, że są ludzie którzy swój cenny czas potrafią poświęcić dla innych. Dziękuję Quester
      Ps. Dotyczy także Irka bo w końcu to on udostępnił swoją pracę...
      Polska nie zginie.... :lol:

Skomentuj

Quester to chyba ma jakiś urlopik, bądż bardzo zajęty. Na maile nieodpisuje i na forum pare dni już niewchodził. A niech se dychnie.

Skomentuj

Dopiero dziś dotarłem do tego wątku. Quester jak coś jestem również zainteresowany tymi płytkami, które zostały. Proszę o rezerwacje 3 sztuk.

Skomentuj

może komuś nie potrzebna jest taka ilość plytek jaką nabyl w zamówieniu chetnie odkupie 2,3 szt. jak nie to trzeba czekac na questera niestety :/

Skomentuj

A ja bym wziął wszystkie. Może jak jest mało to niech każdy po jednej wykupi, a tak to jeden weźmie 5 inny też ma ochotę, ale dla niego nie starczy.

Skomentuj

Ja proponuje zrobić taką listę chętnych na wyprzedaż :) i tak jak pisał kolega wcześniej jak będzie mało to po jednej sztuce byłoby najlepiej. Jak wcześniej, kopiujemy i dopisujemy się do listy

1. darek-04

Skomentuj

1. darek-04
                  2. kamsi

Skomentuj

1. darek-04
                    2. kamsi
                    3. kaman777

Skomentuj

1. darek-04
                      2. kamsi
                      3. kaman777
                      4. pascal

Skomentuj

1. darek-04
                        2. kamsi
                        3. kaman777
                        4. pascal
                        5. fike

Skomentuj

1. darek-04
                          2. kamsi
                          3. kaman777
                          4. pascal
                          5. fike
                          6. rxr2

Skomentuj

1. darek-04
                            2. kamsi
                            3. kaman777
                            4. pascal
                            5. fike
                            6. rxr2
                            7. pepo

Skomentuj

Ja niestety muszę się wypisać bo jutro wyjeżdżam na dłużej, a sprawa nie drgnęła :cry:
                              1. darek-04
                              2. kaman777
                              3. pascal
                              4. fike
                              5. rxr2
                              6. pepo

Skomentuj

Przepraszam wszystkich za moją nieprzewidzianą nieobecność i jednocześnie za dzisiejsze problemy z dostępem do serwisu. Sytuacja jest znowu pod kontrolą.

Co do reszty płytek PCB:
                                wpłaty na to samo konto co podane wcześniej w kwotach podanych wcześniej.
                                Ponieważ jeżdżenie z każdą przesyłką na pocztę generuje dodatkowe koszty to przesyłki będę realizował w każdy wtorek i w każdy piątek.
                                Każdy chętnych na płytkę pisze do mnie PW, a ja potwierdzam dostępność i wtedy dopiero wpłacacie. Po wpłacie przesyłacie informację, że wpłata została dokonana, za ile płytek i jaki rodzaj przesyłki (priorytet/ekonomiczna) oraz podajecie dokładny adres do wysyłki. Jeśli nie otrzymam adresu płytkę wysyłam na adres nadawcy przelewu. Płytkę wysyłam po zaksięgowaniu przelewu na rachunku bankowym.
                                Wszyscy figurujący na liście powyżej pomijają potwierdzenie dostępności płytek, chyba że ktoś chce więcej niż 1 szt.
                                Jednocześnie informuję, że prawdopodobnie 11 lipca znowu wyjadę i będę niedostępny przez 1 lub 2 tygodnie, ale nie jest to jeszcze nic pewnego.

Skomentuj

hm hm hm ktoś juz moze dostal przesyłke od Questera z pozostałymi(z dodatkowego zamownienia) płytkami do uniampa??

Skomentuj

Zamieszczone przez kaman777
                                    hm hm hm ktoś juz moze dostal przesyłke od Questera z pozostałymi(z dodatkowego zamownienia) płytkami do uniampa??
                                    Na pewno kiedyś przyjdą :)

Skomentuj

Same napewno nie przyjda ktos musi im pomoc :)

Skomentuj

witam
                                        chciał bym dołączyć do zamówienia z tym że interesowała by mnie ta brązowa płytka
                                        [code]http://www.diyaudio.pl/files/uniamp_pcb_1_165.jpg[/code]
                                        może być bez zaznaczonych rezystorów z drugiej strony
                                        ile by mnie taka przyjemność kosztowała
                                        rozumiem ze to kolega Quester zajmuje się płytkami także prosił bym go o potwierdzenie
                                        pozdrawiam

Skomentuj

Zamieszczone przez dado00
                                          brązowa
                                          jak już to czarna... Z poprzedniego zamówienia niby jakieś czarne zostały więc pisz na PW do Questera...

Skomentuj

Czaruję...