Nie bójcie się, parę płytek się dla Was znajdzie.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
zamównie PCB do Uniampa ?
Collapse
X
-
Przepraszam wszystkich za moją nieprzewidzianą nieobecność i jednocześnie za dzisiejsze problemy z dostępem do serwisu. Sytuacja jest znowu pod kontrolą.
Co do reszty płytek PCB:
wpłaty na to samo konto co podane wcześniej w kwotach podanych wcześniej.
Ponieważ jeżdżenie z każdą przesyłką na pocztę generuje dodatkowe koszty to przesyłki będę realizował w każdy wtorek i w każdy piątek.
Każdy chętnych na płytkę pisze do mnie PW, a ja potwierdzam dostępność i wtedy dopiero wpłacacie. Po wpłacie przesyłacie informację, że wpłata została dokonana, za ile płytek i jaki rodzaj przesyłki (priorytet/ekonomiczna) oraz podajecie dokładny adres do wysyłki. Jeśli nie otrzymam adresu płytkę wysyłam na adres nadawcy przelewu. Płytkę wysyłam po zaksięgowaniu przelewu na rachunku bankowym.
Wszyscy figurujący na liście powyżej pomijają potwierdzenie dostępności płytek, chyba że ktoś chce więcej niż 1 szt.
Jednocześnie informuję, że prawdopodobnie 11 lipca znowu wyjadę i będę niedostępny przez 1 lub 2 tygodnie, ale nie jest to jeszcze nic pewnego.
Skomentuj
-
witam
chciał bym dołączyć do zamówienia z tym że interesowała by mnie ta brązowa płytka
[code]http://www.diyaudio.pl/files/uniamp_pcb_1_165.jpg[/code]
może być bez zaznaczonych rezystorów z drugiej strony
ile by mnie taka przyjemność kosztowała
rozumiem ze to kolega Quester zajmuje się płytkami także prosił bym go o potwierdzenie
pozdrawiam
Skomentuj
Skomentuj