Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AS i ich "sytuacja"

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

AS i ich "sytuacja"

wiemy co tam sie "ostatnio dzieje" ...nie mniej jednak mimo opinii jakie ma AS to troche ciekawych rzeczy mozna bylo z tamtad sie dowiedziec ....

a teraz..

ja tam sledzilem sobie dwa dzialy (glownieDIY ) ... i jakos nie do konca znam geneze calej sytuacji (nie chodzi o samego anastazego)......ogolna sytuacje.....
    pozatym dlugi okres przegladalem to jako gosc i nie dawno sobie konto zalozylem (wiec od niedawna mam dostep do kilku dzialow dla zarejestrowanych)....

ktos sledzil inne dzialy i wie o co tak naprawde chodzi wszystkim ? ...jakos tak troche mnie ciekawi to wszystko ;p

wiemy co tam sie "ostatnio dzieje"
    Nie wiemy i nie chcemy wiedziec w sumie. Jak pierdyknie to cale towarzystwo bedzie spokoj.

Skomentuj

Też jakiś miesiąc temu złapałem takiego "nesquika":

Skomentuj

jakiś "bakcyl"

Skomentuj

Tam i bez tego jest syf z malaria...

Skomentuj

też to dzisiaj zauważyłem
            poza tym można często spotkać dość wulgarne sprzeczki pomiędzy użytkownikami
            jak dla mnie całe forum jest strasznie źle prowadzone od strony techniczno-administratorskiej

co nie zmienia faktu że jest źródłem ciekawych informacji

z drugiej strony jak ktoś np. wychaczył posta na temat tego "czy zdjęcie foli z kondensatora poprawi dźwięk" to mu się nieźle w głowie na przewraca

Skomentuj

Zamieszczone przez kombo
              z drugiej strony jak ktoś np. wychaczył posta na temat tego "czy zdjęcie foli z kondensatora poprawi dźwięk" to mu się nieźle w głowie na przewraca
              _
              To było w temacie o GainClon'ie ten cały jego konstruktor to wymyślił

Skomentuj

Zamieszczone przez ŁukaszN
                To było w temacie o GainClon'ie
                Ten GainClone jest nieporozumieniem.
                Może i wiem nie wiele jeszcze na tematy "audio", ale jeżeli ktoś wypuszcza na rynek scalaka o danych parametrach to żaden kondensator i rezystor nie poprawi jego brzmienia.
                Osobiście się przyznaję nie słyszę różnicy pomiędzy kondami Rubycon a Samsung, Black Gate i innymi. Nie słyszę różnicy pomiędzy IC a tym bardziej kablami sieciowymi.
                Pozdrawiam "Drewniane Ucho" Keisan.

Skomentuj

wszystko gra tylko nie muzyka :mrgreen:

Skomentuj

Kolejny "atak"....

Skomentuj

Moze sie skrzykniemy i tez 100 chłopa od nas da cos "od siebie" tam?

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                        Moze sie skrzykniemy i tez 100 chłopa od nas da cos "od siebie" tam?
                        hmm a po co ?

Skomentuj

Niech lepiej im te forum działa i niech się tam kłucą o wyższość kabla X nad kablem Y bo jak nie będą mieli gdzie to część tych ludków może tutaj trafić i to dopiero będzie utrapienie.

Skomentuj

Zamieszczone przez Yoshi_80
                            Niech lepiej im te forum działa i niech się tam kłucą o wyższość kabla X nad kablem Y bo jak nie będą mieli gdzie to część tych ludków może tutaj trafić i to dopiero będzie utrapienie.
                            mysle ze nie bylo by tak zle ... caly bajer polega na tym ze dlugi okres czasu tak naprawde nikt tam nie dbal o porzadek, forme itd kazdy pisal jak chciał i co chciał ...potworzyly się kółka wzajemnej adoracji ...z tego co zauwazylem niedawno kilku/kilkunastu userow dostalo moderatora i chcieli zrobic porzadek (pomijam fakt ze kolka adoracji zostaly i widac ewidentnie ze niektorzy są "gorzej traktowani" przez moderow niz pozostale grupy) ....no i zaczela sie wojna...

nie mniej jednak niekompetencja ludzi ktorzy to prowadza (i co najgorsze nie jest to forum dla zabawy a komercyjna witryna za ktorej prowadzenie niektorzy maja placone ! ) troche mnie smieszy i ..."przeraża"

nawet jak troche ludzi przeniosło by się tutaj to myśle ze nasza moderacja zrobiła by z nimi porzadek ...

PS Quester bedzie zmiana mechanizmu forum ? ...moja deklaracja wsparcia finansowego jest aktualna (i mysle ze nie tylko moja deklaracja :) ) ....

Skomentuj

najwyżej blokujemy zarejestrowywanie się nowych urzytkowników :)

albo dodamy opcję "Czy przybywasz z AS?" :P , która dla prawdy będzie powiązana z funkcją "Sending trojan, bye!"
                              Po takim zabiegu już tutaj nie wróci chyba :P

Skomentuj

Zamieszczone przez El_liero
                                dodamy opcję "Czy przybywasz z AS?" :P , która dla prawdy będzie powiązana z funkcją "Sending trojan, bye!"
                                Złoooooo \m/,

A niech się logują,wątpię żeby komukolwiek ze stałych bywalców wkręcili bajer że dopiero kable za 1000zł grają. Siekierka na drogę dla tych panów i powodzenia w wydawaniu pieniędzy na głupoty.

Skomentuj

Ale panowei, nie marudzcie, niezle mozna sie z tych bucow posmiac

>Więc czym się różni SKOK od impulse response?
                                  Kolego, to jest elementarz. Nie jestem przedszkolanką, kup sobie książkę, jak nie wiesz, co to pobudzenie jednostkowe.
                                  Skąd wiesz że membrana Tonsila jest rezonująca?
                                  Z d..y.
                                  >Z d..y. <
                                  właśnie stamtąd wróciłeś jeszcze ci z uszu śmierdzi.
                                  po prostu się nie oddzywaj. Pokątną handlarą to jest twoja stara, nie powiem czym pod latarnią handluje.
                                  To jest zenada, a nie "profesjonalne" forum audio :mrgreen:

Skomentuj

jedna z moich ulubionych wypowiedzi na AS:

,,>Czy ktoś zauważył różnice w brzmieniu po ściągnięciu foli z kondensatorów ?

słuchanie muzyki z kondensatorami w ubrankach jest jak lizanie dzemu prze słoik :):):):)"

Skomentuj

Mysle ze "cytaty z AS" bija na glowe "uwagi z dzienniczka ucznia" czy "wpadki komentatorow sportowych"

Skomentuj

Jaracie się tymi wpisami jakbyście mieli po parę lat i nie znali życia- ludzie są są różni (także na AS)- dziwaki, kretyni, całkiem normalni, itp.

Skomentuj

Czaruję...
                                        X