Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

AS i ich "sytuacja"

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Zamieszczone przez tomq88
    Tu widzę nawet po sobie, że na początku lubi sie odpowiadać na takie "proste" pytania. Potem jednak wraz z upływem czasu spędzonego na forum takie pytania zaczynają nużyć. Tylko, że w tym miejscu trzeb powstrzymać pokuse zadrwienia z kogoś lub zbycia jakaś krótką odpowiedzią, bo przecież nikt nam nie każe odpowiadać,a może znajdzie sie jakiś młodszy stażem, a obeznany w temacie user, który cierpliwie wytłumaczy.
    Dlatego powstaje FAQ :) Ale z powodu mojej maturki jakoś to wszystko stoi już jakiś czas :neutral:

Skomentuj

PRzede wszystkim musi byc dobra moderka i porzadek, tak jak na triodzie. A tu nawet moderatorzy piszą z błedami i jeszcze sie tym chwala ze "to nie elektroda" smiechu to warte. Od tego sie zaczyna syf, od drobnostek ktorcyh nikt nie zauwazna albo nie chce zauwazac lub przymyka oko.

Skomentuj

Jak chce wejść na AS to wyskakuje coś takiego:

Znowu mają jakieś problemy :neutral:

Skomentuj

Z tego co się orientuje trwają tam przenosiny na nowy silnik :) Będą ostrzeżenia, ZP itp... :)

Skomentuj

Już działa i jest regulamin :wink:

Skomentuj

A ja mam:
              "Forbidden

You don't have permission to access / on this server."

Przyznam, ze AS mialo do tej pory najgorszy interfejs forum, z jakim sie do tej pory spotkalem :razz: , a ponoc sponsorowane.....

Skomentuj

Zamieszczone przez pharoh
                A ja mam:
                "Forbidden

You don't have permission to access / on this server."

Przyznam, ze AS mialo do tej pory najgorszy interfejs forum, z jakim sie do tej pory spotkalem :razz: , a ponoc sponsorowane.....
                Pewnie kwestia przyzwyczajenia i podejścia "jak coś działa to po co to zmieniać".

Skomentuj

Czaruję...
                X