Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

program do odtwarzania filmow na dvd

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

program do odtwarzania filmow na dvd

znacie jakis program do odtwarzania filmow DVD? allPlayer, media player clasic i temu podobne obcinaja pol obrazu :/ czym to moze byc spowodowane? jakie kodeki najlepiej zainstalowac?

gom playera polecam

Skomentuj

Pobierz najnowsze kodeki najlepiej K-lite Codec Pack 4.85 Standart ja tam odtwarzam głównie na Windows Media Player 11 bez problemu jeżeli mam w formacie RMFB to pozostaje ALLPlayer.
      Poszukaj w ustawieniach albo masz złą roździelczość posprawdzaj sobie wszystko na spokojnie.

Skomentuj

Proponuje Dziobas Rar Player otwiera wszystkie formaty wideo i nie potrzebuje żadnych kodeków dodatkowo można nim pobierać napisy do filmów

Skomentuj

do dvd nie ma jak power dvd od cyberlinka...ich zestawy kodeków tez nie maja sobie równych pod wzgledem dopracowania i stabilnosci ...(np HD z satelitki na PC)....

z packow to instalujesz tylko ffdshow i realalternativ ..

nie ma formatu zeby sie nie otworzył ...

Skomentuj

Zamieszczone przez bawolek
            do dvd nie ma jak power dvd od cyberlinka
            wlasnie to mam
            Zamieszczone przez bawolek
            z packow to instalujesz tylko ffdshow i realalternativ .
            to rowniez

i dalej nie dziala jak powinno.... jak otworze bezposrednio pliczek VOB to idzie normalnie - tylko nie da sie tak otworzyc kazdej czesci filmu :/

Skomentuj

dlatego sprawdź czy gom player pomoże :wink:

Skomentuj

niestety ale to samo :/

Skomentuj

może
                  Media Player Classic Home Cinema bynajmniej nawet z ripami z BR nie miałem problemów na nim +

Skomentuj

tu jest raczej problem w kodekach :/ w każdym odtwarzaczu jest to samo

Skomentuj

Ja chyba od ponad roku używam Codecs6030_allin1 + real alternative i wszustko śmiga...

Skomentuj

Możesz wkleić screena jak to dokładnie wygląda. Do odtwarzania DVD nie potrzeba żadnych dodatkowych kodeków. Osobiście używam KMPlayer (podobny do Gom Player) ma większość kodeków w pakiecie, napisy wyglądają znacznie lepiej niż z "direct sub".
                        Zamieszczone przez damiani
                        jak otworze bezposrednio pliczek VOB to idzie normalnie - tylko nie da sie tak otworzyc kazdej czesci filmu :/
                        i tu popełniasz błąd, VOB to kontener ale nie taki jak avi, mp4 czy mkv. Do prawidłowej pracy potrzebuje plików IFO (pliki sterujące). Otwórz VIDEO_TS.IFO za pomocą WMP11/KMPlayer lub innego* i wszystko będzie działać poprawnie.

*allplayer ma z tym problemy.

Skomentuj

Czaruję...
                        X