Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

zakup duzego lapka za ok 2kPLN

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Podoba Ci się to bierz

Skomentuj

To w jak zaczynales ten nadzor to miales 12 lat? Niezle :>
      No to wpadłem :P 6 lat temu je kupili A, że przebywałem często w tej firmie widziałem jak one pracują, jak miałem 14 lat to dopiero bardziej "czaiłem" o co w tym wszystkim chodzi

Paweł, fajny Asusik :) bierz go.

Skomentuj

zeby sie nie powtarzac - czytajcie ostatnie moje posty (tylko 2 strona)
        http://www.nhl.pl/index.php?showtopi...5&#entry210965

Skomentuj

nie polecam sklepu notebooki.pl
          na www.purepc.pl mozna poczytac troche żalów o tym sklepie

sorki - przez pomylke wybralem zla opcje i troche namieszalem :roll:

Skomentuj

Zamieszczone przez infinity
            Podoba Ci się to bierz
            Dokładnie. Wygląda dość ciekawie.

Skomentuj

W Cadzie tak naprawdę grafika nie jest aż tak ważna, bardziej procek, ram i przede wszystkim duża matryca a dokładnie rozdzielczość. Co roku składam zaprzyjaźnionej firmie kolejne dwa kompy pod cada. 3lata temu wsadziłem gf7300 i odpowiednio co rok 8400, 9400. Zawsze stawiam na mega mocny procek, max ramu i największy lcd (kompy są z dofinansowania więc nie oszczędzają :razz: ).

Skomentuj

Interesujacy sprzet za ta cene Pawle. Warto sie nad nim zastanowic i jesli faktycznie potrzebujesz 17" to nie wiem czy cos duzo lepszego od tego sie znajdzie.. : ))

Skomentuj

Intel 4200 - ujdzie
                  4gb - XP widzi 3,25-3,5gb
                  hdd 320 przy matrycy 17,3 w tej cenie to i tak dobrze.
                  W tej cenie bdb stosunek wymagania / cena - bierz.

Skomentuj

Obudowa faktycznie nie jest mocną stroną ASUSA (jakaś taka trochę niespasowana i lakier złazi), ale w tej kategorii cenowej nie ma cudów. Zresztą np. w FUJITSU-SIEMENS też złazi.

I tak jak pisałem i ja i DIGIPROCOMP - do CAD-a nie potrzebna Ci jest lepsza grafika.

Skomentuj

nie polecam sklepu notebooki.pl
                      na www.purepc.pl mozna poczytac troche żalów o tym sklepie
                      akurat jakbym mial tam kupowac to tylko przez lokalnego dystrybutora... ale juz odpada

mama jutro przyniesie zaswiadczenie o zarobkach (bo ja przeciez student :P )

konkurencja ACERa mimo ze bardziej mi sie podoba (plastiki i klawiatura) to jednak oferuje troche mniej...

zostaje przy tym ASUSie :cool:

Skomentuj

Ja już odszedłem od dużego lapa. Mobilność takiego ~15 ' jest znikoma, no chyba że mówimy o łatwości przeprowadzki Ale noszenie go codziennie jest niemożliwe / uciążliwe, szczególnie gdy komuś potrzebny jest do pracy/studiów lub co gorsza - jednego i drugiego. Od jakiegoś czasu żyję z EEE, ~9' jest malutki i na tyle lekki że zupełnie go nie czuć, sprawdza się zupełnie we wszystkim oprócz nowych gier, ale mi w razie czego wystarcza nfs porsche , heros 3 i twierdza :)

Skomentuj

takero, jakby mi zalezalo na mobilnosci to takiego bym kupil... ale jak widac wymagania mam zupelnie inne. a ze na polibude mam nie daleko to nie poczuje nawet tego ciezaru :P

Skomentuj

Pawel S., ja na pw mam 7 minut spacerkiem , ale dźwigać nie lubię :P
                            No i za EEE dałem 550zł z wysyłką za nowego, a nie 2k

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                              za EEE dałem 550zł z wysyłką za nowego, a nie 2k
                              :mrgreen: chyba "spadł z ciężarówki" :mrgreen:

Skomentuj

Nie, ktoś kupił go i miał zamiar używać jako GPS w samochodzie - przedstawiciel handlowy, ale nie pasował mu bo był za duży, więc sprzedał mi za tyle brutto co zapłacił netto , a nawet nieco mniej + wysyłka gratis i takie tam ;]

Skomentuj

No i za EEE dałem 550zł z wysyłką za nowego, a nie 2k
                                  okazja 1 na milion :razz:

Skomentuj

na aledrogo to poniżej tysia niema :grin:

Skomentuj

kosztowało mnie to nieco czasu, ale trafiłem ;]
                                      z allegro jak z kobietami - trzeba mieć szczęście i "to coś"

A wracając do lapka - od teraz nie uznaje niczego innego ,do klawy przyzwyczaiłem się po 2 dniach, teraz piszę szybciej niż na pełnowymiarowej - klawisze są bliżej siebie, a ja nie mam ogromnych dłoni ;] Zabieram go ze sobą praktycznie wszędzie ;]

Skomentuj

a ma on napęd CD/DVD :?:

Skomentuj

nie, zajmowałby przecież 80% objętości lapa ;]
                                          Zresztą używam go tylko raz na rok +- przy instalacji windy którą można przeprowadzić też z pendriva ew zakupić dvd na usb za 50zł na allegro ;]

Skomentuj

Czaruję...
                                          X