troche mi szkoda tej myszki ale z drogiej strony moze byc ciekawie
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
pajak
Collapse
X
-
Panowie wszystko ładnie pięknie, do mnie pajączek przyjdzie w sobotę (zainspirował mnie ten topic) ale mam jeden problem, wszędzie piszą zeby wyłożyć gniazdko włóknem kokosowym, a więc co to jest dokładnie czy to są te włoski które obrastają kokos czy nie???Jak nie to co to jest i gdzie można dostac
Skomentuj
-
Wszystko zależy od warunkow jakie zapewnisz ptasiorkowi, jeżeli bedziesz go regularnie karmił i utrzymywał dość wysoką temperatyre to pajak teoretycznie bedzie sie "wylinkował" częsciej w praktyce to chyba różnie wyglada.
Tak samo w wielkościa niektóre pajaczki tego samego gatunku moga być "przerośniete" jak na swoja wylinke lub też zbyt małe. Takze raczej nie da sie dokładnie powiedzieć po której wylince pajak bedzie miał te 7-8cm, bywa różnie. Wszystko zależy od wielu czynników.
Skomentuj
-
tomck nie do końca bym sie z Toba zgodził bo to co napisałeś tyczy sie tylko samców bo u samicy nie ma czegoś takiego jak określona liczba wylinek one wylinkuja przez całe życie a że żyja długo (nawet do 20 lat, a może nawet niektóre dłuzej nie wiem) to wylinek przechodza dużo jednak tak jak napisałeś im strszy pajak tym żadziej wylinkuje. A co do tych 4-12 tgodni to też bywa z tym różnie mój na przykład druga i trzecia wylinke przechodził co 2 tygodnie.
Skomentuj
Skomentuj