Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum
Collapse
X
-
A ja przyznam się, że ostatnio zacząłem trochę czytać AS. W Hajend raczej mało co zaglądam, Bocznicę, po lekkim rekonesansie, omijam szerokim łukiem - i nie jest tak źle. Szukałem informacji na temat różnych wysokotonówek i niektóre tamtejsze wątki, oczywiście po odfiltrowaniu pewnych "specyficznych" wpisów generowanych przez "specyficznych" forumowiczów, co w sumie nie jest trudne, niosą ze sobą wiele ciekawych i jak się wydaje przydatnych informacji. Porównując z "naszym forum" - tam jest jednak większa różnorodność. Mniej podejścia stricte technicznego (poza kilkoma osobami), ale przekrój informacji na temat różnych przetworników (i generalnie tyczy się to nie tylko samych przetworników) jednak większy niż "u nas".
Skomentuj
-
Bocznicę, po lekkim rekonesansie, omijam szerokim łukiem - i nie jest tak źle.
Szukałem informacji na temat różnych wysokotonówek i niektóre tamtejsze wątki, oczywiście po odfiltrowaniu pewnych "specyficznych" wpisów generowanych przez "specyficznych" forumowiczów, co w sumie nie jest trudne, niosą ze sobą wiele ciekawych i jak się wydaje przydatnych informacji.
Porównując z "naszym forum" - tam jest jednak większa różnorodność.
Mniej podejścia stricte technicznego (poza kilkoma osobami),
ale przekrój informacji na temat różnych przetworników (i generalnie tyczy się to nie tylko samych przetworników) jednak większy niż "u nas".
Nie na temat...w sumie ten post nic nie wnosi, ale tak sobie chciałem popisać
Skomentuj
-
Przesłuchałem już sporo kolumn i miałem wiele głośników. Dziedziną Audio interesuję się od ponad 20 lat i może melomanem nie jestem, ale naprawdę wiem, co to jest dobre granie i takie mi się właśnie podoba, jakie stworzyłem, bo scena przed kolumnami jest super, oczywiście można troszkę odpłynąć podczas odsłuchu oryginalnej płyty CD.
Skomentuj
-
Widziałem,również chciałem to tutaj wkleić :) 20 lat się zajmuje? gdyby przez te 20 lat nie miał ani razu w ręce wkrętaka i lutownicy,tylko czytał same gazety audio,to by z nich samych wiedział że głośniki powinny być od siebie odseparowane,a zwrotnice odpowiednie do głośników a nie uniwersalne.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marian Zobacz posta20 lat się zajmuje?
ale dajcie mu spokoj - niech zyje w blogim stanie niewiedzy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez gooralesko Zobacz postaI tak najbardziej mu się udała obudowa. Widzieliście tą farbę na krzywo sklejonej, gołej wiórówce? Po prostu ogieńdym, konstruktor pierwszej próby
a na koniec polakierowane lakierem do jachtów. :-)
"Apropos" obudów i srogiego wykończenia, inaczej ujmując rzezania obudowy... Autor tych skrzynek jest moim faworytem w tej dziedzinie...
I od razu wiadomo o co chodzi !...
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Żółwik Zobacz postaAutor tych skrzynek jest moim faworytem w tej dziedzinie...
Skomentuj
Skomentuj