Jakiś głośnik samochodowy Kenwood.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum
Collapse
X
-
http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3126097.html
"Zlecę wykonanie schematu plytki drukowanej , za darmo ze względu na bardzo prosty schemat:)"
Skomentuj
-
Elektroda oczywiście.
Witam. Chcę zamontować audio w samochodzie i tylne głośniki na półkach i przedzie woofery chcę podłączyć pod wzmacniacz 4-kanałowy. I teraz pytanie czy gwizdki w przednich i tylnych drzwiach mogę podłączyć pod radio 4x50W (pioneer deh-3900mb) i czy to wystarczy aby grały przyzwoicie? Jestem raczej audiofilem więc zależy mi na czystym dźwięku. Za jakąkolwiek pomoc z góry dziękuje.
Skomentuj
-
www.spidersweb.pl/2015/12/kruger-matz-passion-opinie-recenzja.html
I przy mocy 80W posypał się tynk...Last edited by ruffpl; 21.12.2015, 19:10.
Skomentuj
-
"Być może sytuacja poprawi się nieco po kilku miesiącach, gdy membrany głośników nieco się wygrzeją"
Membrany się wygrzeją?
"ze względu na umieszczony na boku głośnik niskotonowy, nie można ich ustawiać głośnikiem do mebli – inaczej fala tonów niskich nie będzie miała miejsca, by się rozejść po pomieszczeniu."
A to ciekawostka
No chyba że ktoś by faktycznie te kolumny wstawił pomiędzy dwie szafki...
Lepszy ubaw jest z komentarzy o "wygrzewaniu"... saaami znawcy
Skomentuj
-
"Golf IV - jakie głośniki pod skrzynie 800W i wzmachol 1200W" http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3134612.html.Last edited by ampli; 21.12.2015, 20:55.
Skomentuj
-
Audiowit. Platforma robi jak najbardziej pozytywne wrażenie. Gratulacje! Spróbuj pod Cd-eka podłożyć coś pochlaniajacego drgania. Na początku przygody z antywibracją przetestowałem zmianę dźwięku kładąc go na małej dętce. Efekt jest zauważalny od razu i wiele podpowiada w czym tkwi fizyczny sekret brzmienia odtwarzacza. Przy okazji dętki możesz sprawdzić jak przy konkretnym ciśnieniu w dętce zmienia się jakość brzmienia a przede wszystkim basu. Potem będziesz chciał wydać trochę pieniędzy na porządny sprawdzony projekSansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R
youtube.com/user/Mr1Raziel
Skomentuj
Skomentuj