Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

najlepsze hasełka\wypowiedzi na forum

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jakiś głośnik samochodowy Kenwood.

Skomentuj

Nie o to pytałem. Ssak kojarzy mi się zgoła zupełnie inaczej :)

Skomentuj

http://www.audiostereo.pl/altus-75-h...ze_122657.html
        Poprawiacz humoru na piątkowy wieczór :)

Skomentuj

Mam nadzieję że tego nie wklejałem

http://forum.audiocar.pl/topic/6184-...instalacja-ca/

Skomentuj

Skomentuj

"jednak muszę zostawić tylko jedną parę kolumn. na 2 jest za ciasno - "duszą się"! Dźwięk nie ma przestrzeni, głębi, scena za płytka..."

Kolumny się duszą... uwielbiam ten tekst

Skomentuj

http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3126097.html

"Zlecę wykonanie schematu plytki drukowanej , za darmo ze względu na bardzo prosty schemat:)"

Skomentuj

Elektroda oczywiście.

Witam. Chcę zamontować audio w samochodzie i tylne głośniki na półkach i przedzie woofery chcę podłączyć pod wzmacniacz 4-kanałowy. I teraz pytanie czy gwizdki w przednich i tylnych drzwiach mogę podłączyć pod radio 4x50W (pioneer deh-3900mb) i czy to wystarczy aby grały przyzwoicie? Jestem raczej audiofilem więc zależy mi na czystym dźwięku. Za jakąkolwiek pomoc z góry dziękuje.

Skomentuj

Zamieszczone przez dan124 Zobacz posta
                    Jestem raczej audiofilem...

Skomentuj

www.spidersweb.pl/2015/12/kruger-matz-passion-opinie-recenzja.html

I przy mocy 80W posypał się tynk...
                      Last edited by ruffpl; 21.12.2015, 19:10.

Skomentuj

"Być może sytuacja poprawi się nieco po kilku miesiącach, gdy membrany głośników nieco się wygrzeją"

Membrany się wygrzeją?

"ze względu na umieszczony na boku głośnik niskotonowy, nie można ich ustawiać głośnikiem do mebli – inaczej fala tonów niskich nie będzie miała miejsca, by się rozejść po pomieszczeniu."

A to ciekawostka
                        No chyba że ktoś by faktycznie te kolumny wstawił pomiędzy dwie szafki...

Lepszy ubaw jest z komentarzy o "wygrzewaniu"... saaami znawcy

Skomentuj

"Golf IV - jakie głośniki pod skrzynie 800W i wzmachol 1200W" http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3134612.html.
                          Last edited by ampli; 21.12.2015, 20:55.

Skomentuj

" Nie ukrywam że lubię posłuchać rapu na dobrym basie i robić nocne libacje przy samochodzie, a przy nim koncert z samochodu."

Skomentuj

"Nocne kuchenne prace w tajemnicy przed żoną a potem sprzątanie żeby śladu nie było - jak ja to dobrze znam....szacunek Panie Kolego, wiem co przeszedłeś, to Stalingrad małżeństwa, Termopile związku, Kursk ostrożności".

Skomentuj

Znów kable
                                Myślę że trzeba otwierać biznes z przydomowymi elektrowniami dla audiofili.

Skomentuj

Audiowit. Platforma robi jak najbardziej pozytywne wrażenie. Gratulacje! Spróbuj pod Cd-eka podłożyć coś pochlaniajacego drgania. Na początku przygody z antywibracją przetestowałem zmianę dźwięku kładąc go na małej dętce. Efekt jest zauważalny od razu i wiele podpowiada w czym tkwi fizyczny sekret brzmienia odtwarzacza. Przy okazji dętki możesz sprawdzić jak przy konkretnym ciśnieniu w dętce zmienia się jakość brzmienia a przede wszystkim basu. Potem będziesz chciał wydać trochę pieniędzy na porządny sprawdzony projek
                                  Ciezko bedzie to przebic w tym roku :)
                                  Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Rozmumiem zniekształcenia w funkcji mocy.. Ale w funkcji ciśnienia w dętce, to się nawet filozofom nie śniło :)

Skomentuj

Wpis pochodzi z watku Sansui, co te Sansui ludziom w glowach porobilo :)
                                      Sansui AU-α 907MR, Sony CDP-557ESD, T+A Criterion TCI 3R

youtube.com/user/Mr1Raziel

Skomentuj

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć, której marki dętkę polecacie i czy lepiej uzupełnić ją powietrzem, oczywiście osuszonym, czy może azotem? Dla koła 26", 1.5bara starczy?

Skomentuj

Kup taką rowerową

... i wsadz do środka podświetlenie ledowe aby zwiększyć w ten sposób detaliczność brzmienia :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X