Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nabor moderatorow 2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

nabor moderatorow 2009

jako ze grono moderatorow powoli sie wykrusza a ci co tutaj bywaja maja coraz mniej czasu wiec postanowilismy dac szanse tym ktorzy jeszcze maja czas na siedzenie dniami na forum i przegladanie kazdego tematu...

tak wiec wybralismy sposrod was kilka osob ktore wg nas najbardziej nadaja sie na to stanowisko

ale to wlasnie WY musicie zdecydowac kto najbardziej by sie do tego nadawal...
    przypominam ze to musi byc osoba bezstronna, z odpowiednia wiedza no i dosc aktywna

prosze wybrac 3 osoby

ankieta wazna tydzien
    0
    tasior
    0%
    0
    n_omyzs
    0%
    0
    dolphin123
    0%
    0
    bart210
    0%
    0
    coolombo
    0%
    0
    Caleb
    0%
    0
    ŁukaszN
    0%
    0
    melisław
    0%
    0
    csbiczek
    0%
    0
    cursor
    0%
    0
    cudny90
    0%
    0
    Rfck
    0%
    0

dzieki za głosy :wink:

Skomentuj

dolphin123, i to tak nawet bez kampanii i debaty w tevau :razz:

Skomentuj

no nie powiem, zaskoczony jestem po calodniowej nieobecnosci i zalozeniu dzisiaj watku juz tyle glosow bez mojej wiedzy.. :wink: nie ukrywam ze jestem tu praktycznie codziennie, wypowiedziec cos tam sie raczej chyba umiem, a przy tym relacja ze zdjeciami zapewniona. Moze brakuje mi troche wiedzy na temat pomiarow i wglebienia sie w elektronike, ale czyste podstawy sa zachowane i mam nadzieje sie wciaz rozwijaja.. Wielkim konstruktorem nie bede, bo traktuje to raczej jako hobby, ale posprzatac tez czasem mam ochote w niektorych watkach :razz: Szczerze, najmniej przegladam CA ale mysle ze to nie bedzie problemem.

Skomentuj

Ja ogólnie jestem zaskoczony że moja osoba została zaproponowana :shock: Może wiedzy nie mam ogromnej ale jeśli mogę to staram się pomóc :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez dolphin123
            Szczerze, najmniej przegladam CA ale mysle ze to nie bedzie problemem.
            nie bedzie problem bo na 99% za moderke bedzie tam odpowiedzialny cursor

Skomentuj

no to nice... :wink:

Skomentuj

O jaka nieoczekiwana rekrutacja

Skomentuj

Ja uwazam ze mam nie wystarczajaca wiedze itp zeby moc sie wypowiadac jako mod i pouczac czasem ludzi, dlatego chce zrezygnowac z kandydatury ale bardzo mila niespodzianka dla mnie, Dziekuje za propozycje. Moze kiedys sie zglosze :)

Skomentuj

Ooo miło siebie zobaczyć na liście ;-)

Skomentuj

Zamieszczone przez Rfck
                      sam Cię dodałem :P

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
                        Zamieszczone przez Rfck
                        sam Cię dodałem :P
                        umowcie sie na 'kawe' :P

Skomentuj

W sumie też się miło zdziwiłem jak zobaczyłem siebie na liście

Skomentuj

Również miło mi się zrobiło jak zobaczyłem się na liście, jednak nie będę dobrym moderatorem. Największą wiedzę to mam chyba z samej obróbki materiałów i wykończenia, no i trochę z elektroniki. Ale brakuje mi doświadczenia w pomiarach, odczytach tych wszystkich wykresów, a do tego mam braki jeśli chodzi o konkretne modele głośników, wzmacniaczy itp.

Pozdrawiam :)

Skomentuj

szał ciał, nie będę głosował bo nie widzę siebie na liście (:

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                                Również miło mi się zrobiło jak zobaczyłem się na liście, jednak nie będę dobrym moderatorem. Największą wiedzę to mam chyba z samej obróbki materiałów i wykończenia, no i trochę z elektroniki. Ale brakuje mi doświadczenia w pomiarach, odczytach tych wszystkich wykresów, a do tego mam braki jeśli chodzi o konkretne modele głośników, wzmacniaczy itp.

Pozdrawiam :)
                                btw a tak przypadkiem moderator nie jest od pilnowania porządku? w danym temacie musi miec tylko połowiczną wiedzę - jego zadaniem jest pilnowanie netykiety, kultury dopowiedzenie kilku rzeczy etc., a nie bycie audiofilskim omnibusem

moderator ma dbać, żeby nie było tematów typu "POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" bo nic one nie wnoszą, usuwać w odpowiednim czasie tematy typu "cwaniactwo diy..." (czy jakoś tak) etc.

Skomentuj

Zamieszczone przez kaczortrex
                                  btw a tak przypadkiem moderator nie jest od pilnowania porządku? w danym temacie musi miec tylko połowiczną wiedzę - jego zadaniem jest pilnowanie netykiety, kultury dopowiedzenie kilku rzeczy etc., a nie bycie audiofilskim omnibusem

moderator ma dbać, żeby nie było tematów typu "POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" bo nic one nie wnoszą, usuwać w odpowiednim czasie tematy typu "cwaniactwo diy..." (czy jakoś tak) etc.
                                  też mam takie wrażenie, że od tego jest między innymi moderator :wink:

Skomentuj

Dołożę swoje 3 grosze.
                                    Zgadzam się z Wami odnośnie zadań modera lecz jak wielokrotnie pokazało się to w praktyce dobrze jak dana osoba ma znaczną wiedzę w temacie, a nie tylko połowiczną.
                                    Wygodniej jest nam i moderatorom, jeśli Ci drudzy są "ogarnięci".

dolphin masz takie poparcie, więc może na radnego wystartuj:P

Skomentuj

ta połowiczna wiedza w sumie była tylko przykładem - wiadomo zresztą o co chodzi, potrzeba moderatorów którzy bedą czyścić forum, tępić tych których wujek google opuścił etc. nie musza od razu projektować wzmacniaczy i zwrotnic, ważne że mają jakąś wiedzę w tym kierunku

Skomentuj

Zamieszczone przez kaczortrex
                                        ta połowiczna wiedza w sumie była tylko przykładem - wiadomo zresztą o co chodzi, potrzeba moderatorów którzy bedą czyścić forum, tępić tych których wujek google opuścił etc. nie musza od razu projektować wzmacniaczy i zwrotnic, ważne że mają jakąś wiedzę w tym kierunku
                                        Tu się zgadzam w 100%, jeśli miał bym już być moderatorem to głównie po to by pilnować porządku bo pouczać mogę świeżaków a ich wielu nie ma...

Skomentuj

Czaruję...
                                        X