Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

nabor moderatorow 2009

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie wiem czy wiecie, ale moderatorzy na forach traktowani są jako tacy masterzy od danej tematyki. Przez takich moderatorów "od pilnowania porządku" połowa tematów kończy się odesłaniem do "szukajki" albo "wujka google", bo "było" - nie dlatego, że musi być porządek, tylko dlatego, że ten moderator tak naprawdę nie umie pomóc.

To nie znaczy, że moderator nie jest od pilnowania porządku Ale moderator musi dawać przykład. Taki Irek, PawełS, ilu osobom pomogli :) a bałaganu jakiegoś strasznego na forum nie ma, raczej kulturka panuje.

Bałagan zależy też od tematyki forum, bo jeśli to by było forum o pokemonach, na pewno bałagan byłby większy. Na naszym forum występują tylko przypadki dresów, tubowców i innych lansiarzy, którzy do auta uniampy chcą wkładać :P

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
      Ale moderator musi dawać przykład. Taki Irek, PawełS, ilu osobom pomogli :)
      zgadza się ale zobacz sobie ilu jest moderatorów obecnie a ilu z nich pomaga... Takero, Paweł S, Irek, czasami Esh0 i Yoshi_80 zajrzy(ale bardzo rzadko), taki mIKI np był ostatnio grubo ponad pól roku temu na forum...
      Przyda się ktoś nowy kto ma trochę czasu... (nie mówię tu o sobie tylko o dolphinie123)

Skomentuj

Zamieszczone przez csbiczek
        Przyda się ktoś nowy kto ma trochę czasu... (nie mówię tu o sobie tylko o dolphinie123)
        i właśnie stąd cała ta sprawa :)

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
          i właśnie stąd cała ta sprawa :)
          łatwo można było się domyśleć :wink: Sam też wiele czasu nie masz odkąd masz firmę i też zaglądasz mało ale jak już wejdziesz to ostro nadrabiasz zaległości :razz:

Skomentuj

Oj tam firma, studia - to dopiero czas zajmuje, w tym semie 4 czy 5 laborek, od cholery projektów , w sumie z 7
            Ale sesja wolna za to ;]

Skomentuj

Bywam tu codziennie ale ostatnio rzadko pisze, tym bardziej zaskakuja glosy na mnie heh.. dolphin widze ze ciebie popiera cale forum : D

Skomentuj

hmm.. moze dlatego ze lubie opisywac to co robie, a robie bo nie mam checi zrobic jeszcze konkretnego docelowego sprzętu i projekty same wpadają w ręcę.. ale skąd tyle głosów nie mam pojęcia bez kitu, góra 10-15 mogłbym się spodziewać.. no ale żadna krzywda :wink:

Skomentuj

ankieta zakonczona
                  teraz czekamy tylko na Q

Skomentuj

To potrwa:)

Skomentuj

Moze i sie nie doczekamy :)

Skomentuj

n_omyzs, bez przesady - ostatnio jestem powolny ale jednak jestem :P
                        Pozostaje jeszcze jedna kwestia do rozwiązania w gronie obecnych Moderatorów i osoby, na które głosowaliście w ankiecie otrzymają swoje zasłużone nominacje. Mam nadzieję, że sprawa rozwiąże się jeszcze dzisiaj.

Skomentuj

Ale sie pstrokato zrobiło na stronie głównej:)
                          Rozumiem, że nominacje zatwierdzone i mozna złożyć gratulacje nowym moderatorom?

Skomentuj

Teraz jest wiecej moderatorow niz przecietnych uzytkownikow. Zeby sie tyko TWA nie zrobiło...

Skomentuj

No i dobrze, dobry moderator nie jest zły:) Gratuluję nowym moderatorom i liczę że ich aktywność wyjdzie temu forum na dobre.

[ Dodano: 2009-11-24, 10:42 ]
                              Teraz jest wiecej moderatorow niz przecietnych uzytkownikow. Zeby sie tyko TWA nie zrobiło...
                              Zawsze w takim wypadku kolega może forum opuścić, jeśli przestanie odpowiadać jego wymaganiom. Jak każdy inny użytkownik zresztą:)

Skomentuj

Zamieszczone przez marjano82
                                Zawsze w takim wypadku kolega może forum opuścić,
                                Zdaje sie nie ma mozliwosci usuniecia konta....

Skomentuj

nakazu korzystania z forum też nie ma:) po prostu przestajesz je odwiedzać i tyle...

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                                    Zamieszczone przez marjano82
                                    Zawsze w takim wypadku kolega może forum opuścić
                                    Panowie, no nie zakładajmy, że od razu będzie jakiś problem - moder też człowiek

A nowym moderatorom oczywiście gratuluję, hmm... awansu?

Skomentuj

Zamieszczone przez mor den siur
                                      Ale sie pstrokato zrobiło na stronie głównej:)
                                      Faktycznie To nie jest już grupa moderatorów, tylko armia ;>

Skomentuj

Tez nie widze w ich liczbie problemu, po prostu zauwazylem takowy fakt.
                                        W koncu wzmozona kontrola jest dźwignią społecznego zaufania :mrgreen:

Skomentuj

Witam i kłaniam się nowym moderom. Jestem El_liero, miło mi.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X