Do tej pory używałem AVG, ale im nowsza wersja tym bardziej komputer zamulał. Wersja 9.0 powodowała nawet wyświetlanie BSODów. Czego Wy używacie, co nie wpłynie ujemnie na pracę komputera, ale jednocześnie zabezpieczy go przed najprostszymi wirusami (przede wszystkim tymi z pendrive'ów)?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jaki antywirus?
Collapse
X
-
ja do pana Kasperskiego nic nie mam, nie zamula, a wirusy z pendrive'ow szybko wychwytuje. Z awastem miałem trochę problemów z ustawienaiem dostepu do internetu dla poszczegolnych programow, wydaje mi sie ze chodzi tez nieco wolniej. Ostrzegam przed panda, bo misiek zjada tyle zasobow ile tylko potrafi.
Skomentuj
-
długo korzystałe mz avasta i był OK, ale po przesiadce na win7 zmieniłem na comodo - bardziej czuły, 1 proces, ogólnie git, chociaż interfejs mniej przejrzysty.
natomiast z doświadczenia jako serwisanta odradzam nortona i pandę, najgorszy syf i do tego płatne.ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19
Skomentuj
-
Avasta nie polecam używałem rok zaczeły się dziwne rzeczy dziać z komputerem odinstalowałem zainstalowałem Kasprskiego znalazł coś koło 25 wirusów....
[ Dodano: 2009-12-03, 22:12 ]
Kaspersky nie zamula i jest to jeden z najlepszych,jak coś mogę ci podesłać plik który restartuje co 30 dni wersję trial.
Skomentuj
Skomentuj