Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jaki antywirus?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Jaki antywirus?

Do tej pory używałem AVG, ale im nowsza wersja tym bardziej komputer zamulał. Wersja 9.0 powodowała nawet wyświetlanie BSODów. Czego Wy używacie, co nie wpłynie ujemnie na pracę komputera, ale jednocześnie zabezpieczy go przed najprostszymi wirusami (przede wszystkim tymi z pendrive'ów)?

Avast. Zadnych Pand, Kasperskich, Norntonów, Avir itp.

Skomentuj

nod32 :mrgreen:

Skomentuj

Ja od ok 3 lat używam symanteca i jestem zadowoloy...

Skomentuj

ja do pana Kasperskiego nic nie mam, nie zamula, a wirusy z pendrive'ow szybko wychwytuje. Z awastem miałem trochę problemów z ustawienaiem dostepu do internetu dla poszczegolnych programow, wydaje mi sie ze chodzi tez nieco wolniej. Ostrzegam przed panda, bo misiek zjada tyle zasobow ile tylko potrafi.

Skomentuj

Avira
            Żadnych rejestracji na stronach wysyłania e-maili ma aktualizacje automatyczne nie zmula kompa.
            Mam go tyle ze już nawet nie pamiętam jak na razie wszystko działa.

Skomentuj

ja uzywam NOD'a
              bardzo szybki ale czasami przepusci cos z pena :???:

Skomentuj

NOD to byl dobry ale 3 lata temu.

Skomentuj

od kliku lat uzywam avasta i jak do tej pory sobie radzi wiec polecam :-)

Skomentuj

Mnie jakos NOD wkurzal nie wiem dlaczego ale zamulal mi kompa od jakiegos juz ladnego czasu korzystam z AVAST'a i jestem zadowolony

Skomentuj

długo korzystałe mz avasta i był OK, ale po przesiadce na win7 zmieniłem na comodo - bardziej czuły, 1 proces, ogólnie git, chociaż interfejs mniej przejrzysty.

natomiast z doświadczenia jako serwisanta odradzam nortona i pandę, najgorszy syf i do tego płatne.
                      ONKYO TX-SR501E | Monacor SPH165KEP + Vifa XT19

Skomentuj

ok, spróbuję tego avasta :P

Skomentuj

Zamieszczone przez pegelmesser
                          NOD to byl dobry ale 3 lata temu.
                          avast niby lepszy :?: :roll:
                          avast przepuszcza dużo syfu, i także jest troche przestarzały

polcema avire

Skomentuj

Avasta nie polecam używałem rok zaczeły się dziwne rzeczy dziać z komputerem odinstalowałem zainstalowałem Kasprskiego znalazł coś koło 25 wirusów....

[ Dodano: 2009-12-03, 22:12 ]
                            Kaspersky nie zamula i jest to jeden z najlepszych,jak coś mogę ci podesłać plik który restartuje co 30 dni wersję trial.

Skomentuj

Karol1991 ja chce bo z doświadczenia wiem ze włąsnie kaspersky jedynie upilnuje kompa przed syfem z penów itp.

Skomentuj

A zna ktoś antywirus ARCAVIR? Bo dostałem z uczelni za darmo licencje na rok i nie wiem, czy go instalować, czy nie ... Używam w tej chwili Avasta Home Edition i nie narzekam :)

Skomentuj

Zamieszczone przez cudny90
                                  A zna ktoś antywirus ARCAVIR? Bo dostałem z uczelni za darmo licencje na rok i nie wiem, czy go instalować, czy nie ... Używam w tej chwili Avasta Home Edition i nie narzekam :)
                                  nie zastanwaiaj się i instaluj :razz:

Skomentuj

Czaruję...
                                  X