autor nawet poleca palic do momentu skonczenia ksiazki :razz:
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Temat dla palaczy
Collapse
X
-
Zamieszczone przez keisanJa paliłem 10 lat, nie palę już od 19 stycznia 2009 i nie potrzebowałem książek ani innych wymysłów, wystarczyło podleczyć się z głupoty.Zamieszczone przez marianNa głupotę nie ma ratunku
marian bez komentarza, wspolczuje twoim dzieciom
Skomentuj
-
Zamieszczone przez hardziomarian bez komentarza, wspolczuje twoim dzieciom
Ja palenie uważam za głupie,jest to beznadziejne "coś",nie dość tego śmierdzi jak kupa nietoperza i jak widzę ludzi którzy się tym zaciągają to rzygać mi się chce. Więc nie mów że współczujesz moim dzieciom...to ja współczuję twoim,bo moje nie będą musiały wdychać tego z przymusu.
A te elektroniczne szlugi to idiotyzm,co ma wspólnego rzucanie palenia z paleniem tego czegoś? rzucanie palenia to rzucanie palenia,czyli nie palenie!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marianśmierdzi jak kupa nietoperzaZamieszczone przez marianrzucanie palenia to rzucanie palenia,czyli nie palenie!
W jednym się zgodzę-palenie jest głupie!
Skomentuj
-
Zamieszczone przez mariankolega namawiał
Zamieszczone przez marianale nie zacząłem palić na poważnie
Nie wiem co w tym jest ale to pochłania. Kilka razy rzucałem, raz nawet nawet na dwa lata rzuciłem. Zawsze jak rzucę na chwilę to czuję się niesamowicie dobrze... i nie wiem dlaczego do tego zawsze wracam... Panowie którzy nie palicie, apeluję do Was, nie zaczynajcie bo to kompletna kupa. To co pisał marian o nietoperzu to szczera prawda... Teraz czasem sobie to tłumaczę, że "lubię palić" - to niby prawda ale tak na serio to wygląda to tak, że to fajne uczucie (bo jest fajne, nie zaprzeczę) trwa tylko przez pierwsze kilka fajek na imprezie, później to już jakiś taki przymus... najlepiej nie zaczynać... kondycja pada - kocham góry ale widzę tą różnicę pomiędzy moją kondycją a kondycją znajomych, którzy są wolni od fajek
Wiem, że każdy zrobi jak chce ale ja, jako palacz, apeluję do młodych ludzi: NIE ZACZYNAJCIE PALIĆ, a jeśli już palicie to ZRYWAJCIE Z TYM JEŚLI JESZCZE JEST CZAS
Skomentuj
-
Zamieszczone przez marianZamieszczone przez hardziomarian bez komentarza, wspolczuje twoim dzieciom
Ja palenie uważam za głupie,jest to beznadziejne "coś",nie dość tego śmierdzi jak kupa nietoperza i jak widzę ludzi którzy się tym zaciągają to rzygać mi się chce. Więc nie mów że współczujesz moim dzieciom...to ja współczuję twoim,bo moje nie będą musiały wdychać tego z przymusu.
A te elektroniczne szlugi to idiotyzm,co ma wspólnego rzucanie palenia z paleniem tego czegoś? rzucanie palenia to rzucanie palenia,czyli nie palenie!
Masz racje ze papierosy smierdza i sa do d.... sam tak uwazam pomimo tego ze palilem ale to nie jest tak jak tobie sie wydaje chyba dlatego ze nie rozumiesz jednej rzeczy TO JEST NAŁÓG
skoro twoim zdaniem mozna sobie powiedziec nie pale i juz po sprawie to w jakim celu sa kluby AA czy monary skoro z nalogiem mozna ot tak zerwac.... I nie mow ze alkohol i narkotyki to inna beczka bo tyton w tym samym stopniu uzaleznia tylko nie stacza ludzi na dno tylko do trumny
Skomentuj
Skomentuj