Zamieszczone przez Dawid-SS
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Koszulki na przewody - gdzie kupic ?
Collapse
X
-
Zamieszczone przez TatoTurboSpoko tylko upchnij w sznurówkę przewód 17mm średnicy
Skomentuj
-
Zamieszczone przez Dawid-SSPrzegięcie, kolega niema na co kasy wydawać, a co do kabla DIY wygląda bardzo bardzo hi-endowo!! Jakie koszulki termokurczliwe uzyłes ?? Oplot VIABLUE? Co do wtyków no to naprawde, ja bym nie dał tyle, ale kwestia kto ile ma i chce wydać :)
Oplot ViaBlue ..nawet szybko wysłali. Idealnie się go montuje. Ładnie wygląda.
Teraz mam ekskluzywny kabel do betoniarkiWada jest tylko jedna - trzeba odsunąć wzmacniacz od ściany bo ten kabelek z wtyczką trochę zajmują.
Skomentuj
-
Głośnikowe są przerypane, 2x10m przeciągałem przez oplot, masakra!! Co do kabla głośnikowego to CORDIAL 2x2.5mm polecam do estrady bo mocny i sztywny, ale nie polecam do domu, za sztywny, dobry jak ktoś robi instalacje w nowym domu lub pokoju i dać go pod tynk, dobrze sie układać bedzie. Pozostale kable to CPK220 i CMK422 na sygnałach. Wtyki Neutrik w wiekszosci, no i jacki duze, niestety chinol... Co do izolacji na kablach...no coż, brakło mi koszulek a specjalnie zeby jechac 9km za koszulką jedną...przesada :) Wiec owinełem izolacją, nikt z tego strzelał nie będzie no i za hajend nie uwazamy, to pracuje w estradzie wiec ma być mocne i jest!
Skomentuj
Skomentuj