Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

laptop do 3000zł

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

To wszystko zalezy wlasnie od uzytkowania, jak ktos chce jezdzic z lapem pociagami, samochodami biegac pakowac otwierac itp, to lepiej by kupil cos co sie nie rozleci po miesiacu :)

Moj IDEAPAD Y550, to delikatny laptop, w miare lekki i cienki, obudowa no coz jak napisalem dalikatna, ale on jest uzytkowany caly czas w domu, otwieram rano, zamykam wieczorem:)

Jak na razie jestem bardzo zadowolony, bo interesowaly mnie glownie parametry, a ma dobre w tej cenie do 3 tys.

Tez szukalem lapa nez NUMERYCZNEJ klawiatury, bo to juz glupota )) nigdy takiego lapa nie mialem i nigdy nie kupie, nie mogl bym sie przyzwyczaic, u kolezanki na lapie nie jestem w stanie szybko pisac, bo klawiatura jest lekko przesunieta wzgledem ekranu )) poprpostu nie umiem tak pisac )

Compaqa jak mialem do dzisiaj w sumie mam, ale pekl zawias o dziwo, taki niezniszczalny, twarda obudowa i zawiasy w inny sposob mocowane, ale mimo wszystko ktregos dnia PEKL i tyle.

Nie ma takiego laptopa ktorego nie mozna zniszczyc nawet przez normalne uzytkowanie, tylko to wina jakis usterek fabrycznych.

To jest temat rzeka, kazdy bedzie chwalil swoje, co do gwarancji nigdy az tak bardzo nie przykladalem do tego uwagi, u mnie w domu w moich rekach sprzet elektroniczny jakos nigdy mi sie nie psol, moze z racji delikatnego obchodzenia sie z nimi :)

Wszsytkie firmy maja swoje topowe modele, i tez te gorsze, kazdy wybiera dla siebie taki jaki mu bardziej odpowiada, bo laptopow idealnych nie ma, no sa takie prawie idealne ale za gruuuba kase :)))

Skomentuj

Czaruję...
    X