takero, a pewny jesteś??
kod pocztowy arkadii to 00-175 a sprawdź sobie jaka to dzielnica. Śródmieście kończy się na torach przed ul. Broniewskiego
[ Dodano: 2010-01-23, 23:45 ]
a poza tym rejestracja mojego samochodu ma na początku WI ......
i chyba wiem gdzie odbierałem dowód i prawo jazdy :evil:
tu jest to co dostaną ci z drugiego rzutu żeby było prościej zdjęcie opisane
tam gdzie jest widoczna taka miarka trzeba coś wsadzić co w razie potrzeby ograniczy frezarkę (żeby nie ścinała za głęboko) np gwoździa o odpowiedniej średnicy
postaram się w miarę szybko, do warszawy pojdzie jak przyjdzie kasa od reszty a pojedyncze bede wysyłał w wolnych chwilach, mam w tym tygodniu 3 egzaminy więc nie bedzie tych chwil zbyt wiele :/
Tak na prawdę to tylko wyraziłem chęć zakupu i zapytałem czy jest sens się wpisywać na 4miejsce, ale jak widać był. W każdym razie jak już jestem na liście to kupuje, choć przyznam sie że trochę mnie to finansowo nie po drodze, bo już się spłukałem w tym miesiącu, ale ok, trudno Nie będę wybrzydzał :razz: . Dobrze że coś mnie tknęło i tu zajrzałem, bo myślałem że temat wygasł i trochę mi to z głowy wyleciało.
Co do odbioru to u Takero jak najbardziej mi pasuje. Posłucham sobie przy okazji tych uniampów jak można? :razz:
Trochę mnie tylko martwi brak ogranicznika. Na pewno da się to tak ustawić aby nie poszło głębiej? I rozumiem że frezarka jest gotowa do pracy i można ją od razu uzyć np. do zrobienia freza pod głośnik? (tzn. jak dokupie frez
Ps. jaki frez najlepiej pasuje do tego? Taki zwykły walcowaty będzie chyba ok? Gdzie kupujecie?
Posłucham sobie przy okazji tych uniampów jak można? :razz:
tylko umów się wcześniej żebym akurat jakiegoś miał
Zamieszczone przez paldo
Trochę mnie tylko martwi brak ogranicznika. Na pewno da się to tak ustawić aby nie poszło głębiej? I rozumiem że frezarka jest gotowa do pracy i można ją od razu uzyć np. do zrobienia freza pod głośnik? (tzn. jak dokupie frez
ogranicznik to duże słowo jak to element którym jest w realu
Zamieszczone przez paldo
Ps. jaki frez najlepiej pasuje do tego? Taki zwykły walcowaty będzie chyba ok? Gdzie kupujecie?
Skomentuj