Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Frezarka z leklerka

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Nie na temat...
    Zamieszczone przez lklukasz
    lklukasz - śródmieście przy arkadii
    arkadia to już chyba dawno nie śródmieście

Skomentuj

takero, a pewny jesteś??
      kod pocztowy arkadii to 00-175 a sprawdź sobie jaka to dzielnica. Śródmieście kończy się na torach przed ul. Broniewskiego

[ Dodano: 2010-01-23, 23:45 ]
      a poza tym rejestracja mojego samochodu ma na początku WI ......
      i chyba wiem gdzie odbierałem dowód i prawo jazdy :evil:
      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

ja jestem z innego miasta wiec jaromas już się dogadałem kasa wysłana już wczoraj a adres na PW masz :) dzięki za frezarkę :)

Skomentuj

Dobra, zrobilem troche zamieszanie, bo czegos nie ogarniałem, nie wazne. :roll:

Zatem biore, kase przelewam dzis, bo nie widze by ktos sie zglosil na moje miejsce.

Skomentuj

Tasior sorry ale masz rozdwojenie jaźni? bo na PW dzisiaj piszesz że jednak nie bierzesz a po 15 minutach w wątku że przelewasz kase...

Skomentuj

jaromas, w pw napisales ze moge zrezygnowac, to napisalem ze potwierdzam ale potem (...) i zmienilem zdanie.

Skomentuj

tu jest to co dostaną ci z drugiego rzutu żeby było prościej zdjęcie opisane

tam gdzie jest widoczna taka miarka trzeba coś wsadzić co w razie potrzeby ograniczy frezarkę (żeby nie ścinała za głęboko) np gwoździa o odpowiedniej średnicy

a to kompletna dla tych z pierwszego rzutu:

Skomentuj

jak dla mnie to u takero byłoby ok, ja mieszkam przy Rzymowskiego

Skomentuj

Ok , to idzie do mnie - adres poszedł na PW.

Skomentuj

no to teraz czekamy
                      Juz mi sie nie chce...

Skomentuj

Teraz jaromas będzie cały dzień na poczcie stal i wypełniał kwitki na wysyłkę :wink:

Skomentuj

postaram się w miarę szybko, do warszawy pojdzie jak przyjdzie kasa od reszty a pojedyncze bede wysyłał w wolnych chwilach, mam w tym tygodniu 3 egzaminy więc nie bedzie tych chwil zbyt wiele :/

Skomentuj

http://allegro.pl/item894380039_nowa...0w_magnum.html
                            http://allegro.pl/item893417514_frez...zapraszam.html
                            Nasze frezarki :mrgreen:

Skomentuj

kasa dotarła od:
                              maxxx222
                              lklukasz
                              Jimi
                              cob
                              tasior
                              PeterWhite

z warszawy czekamy jeszcze na mal999 i Paldo no i do sosnowca pojdzie jak gilbert wplaci

takero placi w naturze :P

Skomentuj

Zamieszczone przez jaromas
                                takero placi w naturze :P
                                tylko bez błędnych skojarzeń

Skomentuj

takero pokaz jakie głośniczki dajesz w zamian :P
                                  No chyba ze jeszcze nieustalone :P

Skomentuj

O, dobrze że mnie chłopaki wpisaliście na listę

Tak na prawdę to tylko wyraziłem chęć zakupu i zapytałem czy jest sens się wpisywać na 4miejsce, ale jak widać był. W każdym razie jak już jestem na liście to kupuje, choć przyznam sie że trochę mnie to finansowo nie po drodze, bo już się spłukałem w tym miesiącu, ale ok, trudno Nie będę wybrzydzał :razz: . Dobrze że coś mnie tknęło i tu zajrzałem, bo myślałem że temat wygasł i trochę mi to z głowy wyleciało.

Co do odbioru to u Takero jak najbardziej mi pasuje. Posłucham sobie przy okazji tych uniampów jak można? :razz:

Trochę mnie tylko martwi brak ogranicznika. Na pewno da się to tak ustawić aby nie poszło głębiej? I rozumiem że frezarka jest gotowa do pracy i można ją od razu uzyć np. do zrobienia freza pod głośnik? (tzn. jak dokupie frez

Ps. jaki frez najlepiej pasuje do tego? Taki zwykły walcowaty będzie chyba ok? Gdzie kupujecie?

Skomentuj

to nie zabezpieczenie frezu tylko tulejka kopiująca

Skomentuj

Zamieszczone przez nowy1
                                        to nie zabezpieczenie frezu tylko tulejka kopiująca
                                        Mógłbyś jaśniej?

Szczerze powiem że frezarka raz tylko pracowałem, no może dwa, więc nie orientuje się co i jak jeśli chodzi o szczegóły.

Ps. jaka jest grubość cięcia maksimum? Tzn. mogę ją wykorzystać zamiast wyrzynarki np. do wycięcia otworów pod głośniki (nawet równiejsze będą) :razz:

Skomentuj

Zamieszczone przez paldo
                                          Posłucham sobie przy okazji tych uniampów jak można? :razz:
                                          tylko umów się wcześniej żebym akurat jakiegoś miał

Zamieszczone przez paldo
                                          Trochę mnie tylko martwi brak ogranicznika. Na pewno da się to tak ustawić aby nie poszło głębiej? I rozumiem że frezarka jest gotowa do pracy i można ją od razu uzyć np. do zrobienia freza pod głośnik? (tzn. jak dokupie frez
                                          ogranicznik to duże słowo jak to element którym jest w realu

Zamieszczone przez paldo
                                          Ps. jaki frez najlepiej pasuje do tego? Taki zwykły walcowaty będzie chyba ok? Gdzie kupujecie?
                                          Jest już o tym temat na forum, poszukaj.

Skomentuj

Czaruję...
                                          X