Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skomentuj

Tool - Right in Two (z albumu 10000 days)

http://www.youtube.com/watch?v=gzB9XCrwvMk

Skomentuj

Skomentuj

Coś do poduszki :)

Skomentuj

W końcu nowa płytaaaaaaaaa!

Niestety poprzedni wokalista zmarł rok temu.

---------- Post dodany o 19:54 ---------- Poprzedni post o 19:44 ----------

A to ze wspomnianym poprzednim:

Skomentuj

---------- Post dodany o 19:39 ---------- Poprzedni post o 19:29 ----------

Skomentuj

marcinsywala.pl
                Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

Swego czasu czytałem, że Titus z Acid Drinkers coś tam nagrywa z jednym "młodocianym" gitarzystą. Uznałem to za zwykłą medialną pierdołę (medialną - w sensie wybryku medialnego Titusa) i nie interesowałem się tematem. W biurze leci Antyradio - od pewnego czasu promują jeden kawałek, w którego rytm, przyznam, noga sama tupie... Postanowiłem odnaleźć kto zacz. I Panowie - oto Titus i Iggy (14 lat) z formacji Anti Tank Nun, z kawałkiem Devils Walks:
                  http://www.youtube.com/watch?v=LcTLCiZjPy4

Inne kawałki już mniej wpadające w ucho, choć również całkiem, całkiem, ale ten - jak dla mnie bomba.
                  Trafiłem nawet na jakiś wywiad z nimi - spodobał mi się jeden jego fragment:
                  I - nigdy nie byłem w trasie, chciałbym zobaczyć o co chodzi...
                  T - no, no... Ty na razie zostaw to, o co chodzi w trasie - na razie to my będziemy tam po prostu grać (i tutaj diaboliczny śmiech :thumbup:)

Skomentuj

AVE SATAN !
                    Watain dał czadu !

Całość DVD tu ale tylko dla smakoszy i im polecam . Odradzam wrażliwym osobą :)

Skomentuj

Zamieszczone przez raven1985 Zobacz posta
                      Całość DVD tu ale tylko dla smakoszy i im polecam . Odradzam wrażliwym osobą
                      raven, czy jeśli mi się podoba - przynajmniej pod kątem muzyki - to znaczy, że jestem niewrażliwym, ohydnym szatanistą? :cool:

---------- Post dodany o 00:29 ---------- Poprzedni post o 00:26 ----------

Albo nie odpowiadaj

Skomentuj

Dwa z moich "testowych" kawałków (przy okazji Herbie "leczy" sąsiadów z głośnego grania kanału 772 w UPC )

i

Skomentuj

Ja w testowych mam to:

Te utwory mają świetne wykonania na płycie "25 Years Live".

Skomentuj

Zamieszczone przez mbar Zobacz posta

Te utwory mają świetne wykonania na płycie "25 Years Live".
                            Tak z ciekawości przesłuchałem pobieżnie te 2CD, ale nie przypadła mi zbytnio do gustu. Ale przesłuchałem też Andreas Vollenweider - Vox i ta jest bardzo fajnie już nagrana.

Skomentuj

Ja sobie przypominam od tygodnia, może dwóch Arch enemy. Zacny melodic death.

Skomentuj

Klimatyczna muza z filmu Drive :)

Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez dabyl Zobacz posta
                                  to znaczy, że jestem niewrażliwym, ohydnym szatanistą?
                                  Yyyyyyyyyy TAK ?

:cool:

Ale miałem nie odpowiadać

Tam jest sporo krwi itp. , podejrzane rytuały na scenie ... :)

---------- Post dodany o 16:13 ---------- Poprzedni post o 16:13 ----------

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                  Klimatyczna muza z filmu Drive
                                  Fajny film :)

---------- Post dodany o 16:14 ---------- Poprzedni post o 16:13 ----------

Skomentuj

http://www.youtube.com/watch?v=s6_B1AB9nu8

Czy ktoś ma tą płytkę albo tylko ten utwór? szukam na necie i ni ciula nie mogę znaleźć (oczywiście FLAC lub co innego bezstratnego).

Skomentuj

http://www.wck.wadowice.pl/Reggae-Most.45.0.html

Znikam

Skomentuj

Raven, co Ci wychodzi? :P

Skomentuj

Z Soundtrack'u "Live Cycles" :

Polecam również inne utwory tego soundrtack'u

Skomentuj

Czaruję...
                                          X