Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?
Collapse
X
-
i nowy singielek :)
prostoliniowy lancuzek slow rozumiany w pierwszym planie jako oczywiste jest czesami mniej wazny niz trzeci czy czwarty plan slownych zagwostek rozumianych przez roznych ludzi calkiem odmiennie, a co najwazniejsze calkiem podobnie tylko w innym sensie :) muzcznie (szczegolnie na zywo) tez wymiataja
---------- Post dodany o 05:42 ---------- Poprzedni post o 05:24 ----------
ŁukaszN blue's ma w sobie to cos czego zadna inna muzyka w sobie nie ma, ta autentycznosc i melancholia, szkoda ze Ci ludzie sie powoli koncza.... zaden mlodziak nie zagra prawdziwego czarnego blues'aLast edited by damiani; 08.11.2012, 02:30.
Skomentuj
-
HA!!! znalazłem :)
XIII.století-Nosferatu Is Dead
http://www.youtube.com/watch?v=XFj-NbYVihk
---------- Post dodany o 01:09 ---------- Poprzedni post o 00:00 ----------
The Sisters of Mercy - Temple of Love
Skomentuj
-
zbyszek, daj znać czy warto kupić, czy to dawni Zeppelini czy tylko odgrzewany kotlet. Miałem ochotę zobaczyć ten koncert w kinie ale jakoś nie specjalnie chciało mi się gonić do Warszawy dla jednego seansu.
dabyl, to nagranie z koncertu w Londynie z 2007roku. Faktycznie Page wygląda dziwnie, no ale cóż, ciężkie jest życie rock man'a. Jednak dobrze że nie odgrywa młodzieniaszka i nie próbuje na siłę się odmładzać.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postaRodrigo Y Gabriela - Live In Japan - Tamacun
PS: z tego, co kiedyś o nich czytałem, to wywodzą się z mocno "charatanego" metalu - a tutaj takie piękne nutki tworzą :) Z miłą chęcią posłuchałbym ich na żywo.
Skomentuj
-
Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz postagrał w pewnym pokoju w hotelu w Golden Tulip
Skomentuj
Skomentuj