Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jakie nutki aktualnie goszczą w waszych umysłach?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Skomentuj

Czasem trzeba zaskoczyć mrokiem, bo w ciemności też kryje się sens i emocja.
      nowy album Worship...

Skomentuj

Trójka Polskiego Radia - Ossowski wymiata dzisiaj w Ossobliwościach. Folk, ajrisz, metal, pagan, nosferatu, dzwony... wszystko przeplatane jakimiś skrzypcami czy innymi wiolinami... do tego dudy... Coś pięknego :)

Skomentuj

i nowy singielek :)

prostoliniowy lancuzek slow rozumiany w pierwszym planie jako oczywiste jest czesami mniej wazny niz trzeci czy czwarty plan slownych zagwostek rozumianych przez roznych ludzi calkiem odmiennie, a co najwazniejsze calkiem podobnie tylko w innym sensie :) muzcznie (szczegolnie na zywo) tez wymiataja

---------- Post dodany o 05:42 ---------- Poprzedni post o 05:24 ----------

ŁukaszN blue's ma w sobie to cos czego zadna inna muzyka w sobie nie ma, ta autentycznosc i melancholia, szkoda ze Ci ludzie sie powoli koncza.... zaden mlodziak nie zagra prawdziwego czarnego blues'a
          Last edited by damiani; 08.11.2012, 02:30.

Skomentuj

Skomentuj

HA!!! znalazłem :)

XIII.století-Nosferatu Is Dead
              http://www.youtube.com/watch?v=XFj-NbYVihk

---------- Post dodany o 01:09 ---------- Poprzedni post o 00:00 ----------

The Sisters of Mercy - Temple of Love

Skomentuj

:):):):):):)

Skomentuj

Właśnie zakupiłem,czekam na CD:
                  http://www.youtube.com/watch?v=PD-MdiUm1_Y

Skomentuj

No postarzyli się trochę panowie... najbardziej kosmicznie wygląda Jimmy Page :) ale pałer nadal jest i to się liczy. Na perkusji syn Bonzo? Co to za koncert?

Skomentuj

zbyszek, daj znać czy warto kupić, czy to dawni Zeppelini czy tylko odgrzewany kotlet. Miałem ochotę zobaczyć ten koncert w kinie ale jakoś nie specjalnie chciało mi się gonić do Warszawy dla jednego seansu.

dabyl, to nagranie z koncertu w Londynie z 2007roku. Faktycznie Page wygląda dziwnie, no ale cóż, ciężkie jest życie rock man'a . Jednak dobrze że nie odgrywa młodzieniaszka i nie próbuje na siłę się odmładzać.

Skomentuj

http://youtu.be/ohGRg2EsuiM

tak z kumplami troche pogrywamy...

Skomentuj

Skomentuj

Skomentuj

Skomentuj

Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Z najnowszej płyty Schiller'a:
                                  marcinsywala.pl
                                  Cambridge Audio Stream Magic 6 | Power Amplifier Class D Hypex 2x Ncore NC2k | T29MF001 + MW16P-4 + 2xTIW 200 XS

Skomentuj

zajeb... kawałek

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                      Rodrigo Y Gabriela - Live In Japan - Tamacun
                                      Będąc na Audio Show zaglądnąłem do pokoju Akustyka - monitory na ceramicznych Accutonach grały właśnie ten kawałek (z tym, że nie live, a studyjną wersję). Urzekły mnie niesamowicie - ale ciągle zastanawiam się, czy to zasługa ceramików, czy Rodrigo i Gabrieli... Państwo są niesamowici :)

PS: z tego, co kiedyś o nich czytałem, to wywodzą się z mocno "charatanego" metalu - a tutaj takie piękne nutki tworzą :) Z miłą chęcią posłuchałbym ich na żywo.

Skomentuj

Mnie urzekł ten kawałek gdy grał w pewnym pokoju w hotelu w Golden Tulip. Niestety u mnie w domu to tak nie gra :/
                                        Asustor AS-5002T z MPD + konwerter USB .3lite + DAC PCM1704 by olog + autorskie PRE z PVC + Monobloki Ravlus Amplifilo + kolumny Tatami Audio Hudba

Skomentuj

Zamieszczone przez LuSzTi Zobacz posta
                                          grał w pewnym pokoju w hotelu w Golden Tulip
                                          A w którym konkretnie? :)

Skomentuj

Czaruję...
                                          X