Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Jak czesto chodzicie do kina?

Collapse
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

a teraz pytanie do wszystkich: chodzicie do kina czy na film :?: :mrgreen:

Skomentuj

Zamieszczone przez kombo
      rzed chwilą wróciłem z luny. Świetny dźwięk, chociaż nie tak efektowny jak w sieciówkach bo jest po prostu ciszej, no i kolejny plus -do takich kin nie chodzi "hołota"
      Hehe, czyżby sugestia takero tak zadziałała?

Luna, hehe, chodziłem tam jak byłem mały, z mamą za rączke :lol:

Generalnie sporo jest takich małych kin - muranów, femina, atlantic itd ... capitol

Zamieszczone przez malutkiz
      a teraz pytanie do wszystkich: chodzicie do kina czy na film :?: :mrgreen:
      Zapewnie to zależy od sytuacji w wiekszości przypadków. Ale jeśli chodzi o mnie to zdecydowanie na film choć zapewne do kina tez sie zdarza

Skomentuj

paldo, po prostu zobaczyłem temat o kinie i zachciało mi się iść :mrgreen: . A że to było jedyne kino, które ktoś polecił to tam się wybrałem. Zupełnie inny klimat niż w masówce (no i bilety sporo tańsze) :wink:

Skomentuj

Zamieszczone przez paldo
          Generalnie sporo jest takich małych kin - muranów, femina, atlantic itd ... capitol
          działą coraz mniej niestety...
          Sporo już pozamykali...

Zamieszczone przez kombo
          A że to było jedyne kino, które ktoś polecił to tam się wybrałem. Zupełnie inny klimat niż w masówce (no i bilety sporo tańsze) :wink:
          W poniedziałki 5zł :)

Swoją drogą - często tam premiery są włąśnie dlatego, a do kina na szkolenia przyjeżdżali ludzie z połowy świata ucząc się jak zarządzać niezależnym nie multiplexowym kinem w tych czasach ;]
          Repertuar ciekawy, sporo off-u.

Zamieszczone przez kombo
          do takich kin nie chodzi "hołota".
          To miła odmiana , choć fajnych ludzi można spotkać też w plebejskich kinach, ostatnio na avatarze usiadł obok gość w moim wieku i zaczeliśmy sobie dyskutować o kinie

Zamieszczone przez paldo
          Luna, hehe, chodziłem tam jak byłem mały, z mamą za rączke :lol:
          Jakoś z okolicy jesteś ?

Skomentuj

Zamieszczone przez takero
            Jakoś z okolicy jesteś ?
            Nie, jakoś tak wyszło Musiał bym się mamy spytać czemu akurat tam mnie ciągała...

Skomentuj

Czaruję...
            X